Kérdezz, van itt pár okos segítőkész ember. Három dolgot nem szeretnek: ha valaki illegális dolgot kér, illetve ha valaki egy kérdést sok topicba tesz bele.
Varez kizárva. És kodekpakkot soha, sehova sem teszünk fel.
Vedd le a hátlapot, csatlakozókat huzigáld ki-be párszor,,, ja és a RAM-okat is, ha több van.. Mind ezt ugye kikapcsolva! :) Lehet mondjuk táp, vagy szektor hiba is, egy ellenőrzés nem ártana...
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 32 bites laptopom fel lehet -e rá installálni a 64 bites W7-et? A probléma , hogy a W7 32 bit internetes explorere elavult a 64 bitesben lehetne Exlorer 10. ra frissíteni. Az működne, hogy rakok ré egy W7 64 bitest és upgadeolom az Exlorert? Gábor
Tapasztaltam én is ilyet, lehet könnyen, hogy a Firefox biztonsági beállításainál nincs engedélyezve a video és/vagy a hang lejátszás..(?) Ezen túl körül lehet nézni az about:config beállításainál is...
A másik probléma a lemezkezeléssel van, usb-n csatlakoztatom a külső 500gb-os táramat, de ma alig akart csatlakozni, és amikor megnéztem, azt láttam, hogy három példányban ismeri fel a rendszer:
Semmi más nincs csatlakoztatva, egyetlen usb-n a háttértár van.
Úgy tűnik, valami gond lett a win7-tel, mielőtt visszaállítom a backup-ból az eredetit, beírom a gondokat, hogy a jövőben elkerüljem ezeket a hibákat:
1. Valamiért egy ideje a böngésző elindulásakor gyorsan ez a hibaüzenet jelenik meg:
Resource monitort megnézve kiderül, hogy a ff 4 példányban fut, 270 - 100 MB, összesen kb. 600 MB RAM-ot foglalva.
Vírusteszt nem talált semmit, és nem nagyon webeztem az utóbbi két hét során, csak a szükséges programok letöltésével, telepítésével és tesztelésével voltam elfoglalva.
Macrium Reflect ügyben csatlakozom. Nekem is nagyon bevált. Igaz, csak egy éve ismertem meg, amikor a Windows 10-re áttértem. Azelőtt a Paragon Backup & Recovery programot használtam Windows 7 alatt. Kiváó volt, de a 10-esen már nem működött.
Mindkettőben az tetszett különösen, hogy Úgy a mentéskor, mint a visszaállításkor saját bootolással dolgozik. Nekem ez biztonságosabbnak tűnik, mintha futó rendszer alól indítanám a mentést/visszaállítást. Valami rosszindulató program nagyobb eséllyel tudhatna bekavarni.
Végigcsináltam a teszteket, ahogy ígértem egy nagyon rövid összefoglaló:
A Macrium rescue iso-ja vitte el a pálmát, nagyon kis helyet foglal pendrájvon és gyors, ráadásul mintegy fele annyi idő alatt és fele akkora méretre ment, mint a win backup-ja. (Az Acronis a kettő között van, de telepíteni kell.)
Hamarosan elkezdem a virtualbox tesztelését, majd arról is írok - ahogy látom, más már úgyse ír ide.;)
Határidőnaplós fórumra se írt senki, úgy tűnik, mást nem érdekel.