Keresés

Részletes keresés

19799 Creative Commons License 2009.10.07 0 0 16

Csak fórum újraindításból
hejdzsud Creative Commons License 2009.10.02 0 0 15
Sajnos. Azt hittem nagyobb lesz az érdeklődés. Valószínűleg azért van így mert aki csinálja már annyira fáradt, hogy már nem tud pár sort se beírni ide.
Írd a linkeket légyszi ahol van valami pezsgés.
Előzmény: 19799 (14)
19799 Creative Commons License 2009.09.19 0 0 14
Üdv

Jól meghalt a fórum. Nézegetem pár hete de semmi.

Tudtok mondani linkeket, ahol frankó gyermek, és babafotók vannak.(Tanulni belőlük)
A Szakál Szilviét kivéve mivel az övét naponta látogatom fantasztikus képeiért.
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 13
Igen. Jó ha a modell élvezi a fotózást és ez a fotóst is feldobja. Ilyenkor több esély van jó eredeti képekre, de türelemmel a legtöbb emberből ki lehet hozni ezt.

A kinti fotózással kapcsolatban az a véleményem - tehát vaku nélkül- , hogy nem elhatározás kérdése. Szóval ha van egy elképzelés vagy feladat akkor annak megfelelően kell megválasztani az alkalmazott technikát.
Nézd meg a címlap vagy divat fotókat. Milyen egyszerű volna ha elég volna a fényképező gép és nem kellene vakukra, hátterekre, stb költeni a pénzt.

Ha kinti fotókat szeretnél most még jó idő van. A gyermek 1 éves tehát valószínűleg már áll vagy már megy is. Menjetek ki egy parkba és keresetek jó helyeket - fák, játékok, virágok, szökökút, stb.
Előzmény: Törölt nick (11)
geekdoll. Creative Commons License 2008.11.07 0 0 12
En ilyen kicsiket fotozom leginkabb.:) Szerintem nem konnyu, mivel ok mar nagyon kivancsiak, probaljak megfogni a fenykepezogepet, vagy ha mar tudnak jarni, akkor pedig rohannak.
Nem szeretem a beallitott kepeket meg a studiokat sem, szoval en riportjelleguen fotozok otthon vagy a kiviszem oket jatszoterre. Szerintem nem gond ha utcai fotozashoz van felszerelesed, en soha nem vakuzom pl.
Előzmény: Törölt nick (3)
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 10
Az más. Azok a politikusok.
Előzmény: Törölt nick (8)
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 9
1 évest még általában könnyű fotózni. Vond be a szülőket a fotózásba, hogy eltereljék rólad a figyelmet. Használj derítőlapot vagy ernyőt amit lentebb kell tenni mint a felnőtteknél és a gépállásnak is az ő szintjén kell lennie.
Előzmény: Törölt nick (3)
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 7
Tudom. De azért vicces. Amúgy József Attilától van ez a képtelenség.
Előzmény: Páti a játi (4)
Páti a játi Creative Commons License 2008.11.07 0 0 5
Az ua.
Előzmény: Törölt nick (2)
Páti a játi Creative Commons License 2008.11.07 0 0 4
A juhászok juhokat terelnek.
Előzmény: hejdzsud (1)
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 1
És vadakat terelő juhászok.:)
Előzmény: Páti a játi (0)
Páti a játi Creative Commons License 2008.11.07 0 0 0
Pedofilok ide! :)
hejdzsud Creative Commons License 2008.11.07 0 0 topiknyitó
Rengetek topik létezik, de ebben a témában még nincs. Gondoltam lehet egy ilyet is indítani aztán majd meglátjuk.
Lehetne képeket bemutatni vagy felszereléseket megbeszélni, szervezést, trükköket megismertetni, stb.
Én például régóta foglalkozom gyermekfotózással és egy ideje iskolákban és óvodákban is fotózok.
Ha valakit érdekel a téma lehet hozzászólni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!