Keresés

Részletes keresés

Reptilian ezredes Creative Commons License 2019.08.06 0 0 42

gyertyalángról én is tudok tájékozódni.. :)

Előzmény: pk1 (41)
pk1 Creative Commons License 2019.08.05 0 0 41

Csak annyit tudok, hogy 2014 januárjában már az örök permezőkön volt.

Előzmény: Reptilian ezredes (40)
Reptilian ezredes Creative Commons License 2019.08.04 0 0 40

tudja valaki mikor hunyt el Verőczei Ernő?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.27 0 0 39

Semmivel sem tudok többet róluk mint te... :-s

Előzmény: fatuja (38)
fatuja Creative Commons License 2011.04.27 0 0 38

Tehát akkor ezek a "fénylények", vagy gömbök, vagy micsodák néha nem láthatók szabad szemmel, néha pedig igen. 

Egyébként annak lehet értelme, hogy emberek közelében észrevétlenül "tevékenykednek", de annak nem látom sok értelmét, hogy kint a határban mi a fenét izegnek-mozognak ide-oda, vakító fényességgel a fák felett.

 

Hogyan reagáltak az emberek jelenlétére a topiknyitóban említett vizsgálat során? Ismerősömék egyébként kocsival mentek valahová éjjel 1-2 óra felé, és akkor látták meg ezt a fényes valamit. Nézték egy darabig, majd villantottak egyet, mire az az izé egy pillanat alatt a több száz és száz méterről, esetleg kilóméterről párszáz méterre jött feléjük. Na ekkor pucoltak el onnét.

Szóval érdekes lehet, hogy mások milyen reakciókat váltottak ki belőlük, mit láttak pontosan.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.27 0 0 37

Nem gondolnám, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, vagy mégis?

 

Meglehet... Pl nem is írtam volna be ide... ;)

Előzmény: fatuja (36)
fatuja Creative Commons License 2011.04.27 0 0 36

Szia! A belinkelt jelenséggel rengetegszer találkoztam már. Különösebben nem izgatott sosem. Szerintem a levegőben lévő por, vagy egyéb szennyeződések fénye. A topiknyitódban említett jelenség viszont egész más jellegű. Az már elgondolkodtató. Nem gondolnám, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, vagy mégis?

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 35
Előzmény: fatuja (34)
fatuja Creative Commons License 2011.04.26 0 0 34

Hasonló jelenségnek volt szemtanúja egy kedves ismerősöm. Izgő-mozgó fényes gömb a mezőn, autórefi villantására pedig egy pillanat alatt közelebb jött. Kollégák azt hitték élienek, így jól beszartak és elhúztak. Ennyi a sztori. Mi a rosseb ez a plazmagömb?? Ahogy elnézem nagyon sokan látnak ilyeneket. A neten lévő videók ezredrésze, ha igazi, akkor is rengeteg észlelés van. Fura, hogy nem hallani "tudományos" kutatásokról e témában. Vagy csak én vagyok tájékozatlan, lehet.

repcsepista Creative Commons License 2011.04.15 0 0 33

Szija bihha gömböcök, Gömb Bözske csilkói?

 Tehetek fe 1 krdst, ugyanis azzal hogy gömb, nincs semmi bajom, de mit értettek plazma? - plazmán?

repcsepista Creative Commons License 2011.04.15 0 0 32

Szija bijja menrótinkánk, s plazmagömböcök?-pacalok? -palócok, s tótok, fótos a a a... 
 Ha kapásból akarnék, gondokodás nélkül válaszolni, akkor van az élőszinek, meg halál? -amiből mindenki aki következtetni tud, tudja, kivülről?
 Feltétlen innen érdekel engemet is, hogy milyen szinezetek vannak, ami szerintem energiát is sugároz, vagy elvesz, elnyel, vagy visszaverne?
 Tudom irtóra pofán veri azokat, akik nem szoktak még hozzá, hogy valóban, mindig is volt öccekötettés az égieink, meg földieink között, de hogy valaki csak uty uty futyfurutty... én légi is vagyok, (mufti lufti) ha még nem hallott illet, bitta hanatvágja magát, mert illen hüle, valaki nem lehet? Hisz minden OKOSNAK, WALLÁSSOS NAGYSÁGNAK, MEKK EZEK ÖZVEGYVAKKÖCSÖGGES FÖLDI MENNASSONÁIK, E WILÁGI TUROMÁNY MEG CUROMÁNUK NUKI a PUci... na mindenkinek rettegni kell, ugg a wallások kiválasztott... meg ezek giggazott e -wilági nagycseggesitől, mint félnek is, amit abzoluta lutya, mindenki rögtön megláthatna, de ime ha az Isten, akitől rettegni ke, csak fél a szegén pára, meg most fél attól, ha mekkmukkan, hogy csak annyi, repcspitta, te érdekes 1 fazon vagy, nem félsz hogy felfalnak, mert arra lett létrehozva minden, amit itt öccegenyóztak,(Sichin meg Mucsurin meg Nebraska, mert munkára a fenéket, hanem pont tápláléka a robotoknak, meg jcóccer, hiz a föld lánaival hálnak...) mert mi a fő, hogy a husod - husa,(ewoluczion, hogy szép legyél s kivánatos, hisz te mellik dümölcsöt választanád...fáról alma, vagy ami a fa allatt rtohadt meg féregrágta - petélte) kivánatoös legyen, ami rögtön bevvillan, hizzz... aztán nagyjából egészséges, azaz ösztönösen "intelligens"-mi van a Hézus husa, na na na... legyen a hustermelő, akik a KAJALÁNC - LEGFELSŐ LÁNCSZEMEI?-felüditŐ? 
 Na, előbb amint most megláttam, mert akik a Föld Magnes - közponjába vannak, azoknak az UFOjuk, vagy csillagjármüveik, vagy ürrepülőik, vagy megnetika - járgányok stb... ezüst -fehér - szürke szinezetüek, de élő szinüek, amit nem lehet ehez a szinekhez hasonlitani, mert vibrállnak meg mindent vissza ver, mig amit Izráelba láttam legutóbb, azok szine koromhalálfekete de fekete - vibrálló, talán átvibrál... nem tudom millen szinbe, de sötét -lilahalalbarnavörösbe, ami pösze, itteni szemmel?
 Óh 1 plazma Gömb Bözske?
 Ja, elfeledtem, de már leirtam, hogy a feleségemhez jöttek álmába, s én is ott voltam, az ébrenlét meg álom között, vergődtem, mikor a feleségemhez guritottak egy... gömböt, amikor a feleségem ugy megijjedt álmába, hogy a valóságban, megállt a lélegzete is, hogy a szive.... a lényeg, hogy felébred, s ah ah ahhhhhh....majnem meghaltam, amit énis láttam, az álmát is, meg hogy hogyan reagált, ami nem feltétlen rossz volt, mert valamire panaszkodott hogy... na meggyógyult!-ezután!
 uui. ha javitsam ki, mikor ettől a testtől, de nem csak az anyagtól szakadsz el, hanem átváltozunk, az olyan... ma már tudom, hogy öngyilkos akarnék lenni, (halál előtti érzés) de nem kell... mert SZÉT TUDTAM KAPCSOLÓDNI NI NI NI...ami veszélyes, hiz magától érthető?

Előzmény: menroting (29)
repcsepista Creative Commons License 2011.04.15 0 0 31

Jah, most veszem a laput, a tied millen zinü? - piros -fehér - zöld, illen a madafőd, de piros -fehér -lila, jatinanina?

 ... meg irtam még 1 laput puuuuu....

Előzmény: menroting (29)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 30

 Akkor ezek nagyon nagyon csúnya, rossz-gonosz gömbök, ha ezt tették veled.  Sajna a felét sem értem annak, amit írsz. Ez valami agyi probléma, vagy poszt-traumatikus stressz-zavar??? Mi váltotta ki??

 "Idegen"élmény???  Zaklató "Plazmák'??

 

Előzmény: repcsepista (28)
menroting Creative Commons License 2011.04.14 0 0 29

A tied milyen színű ?

Előzmény: repcsepista (28)
repcsepista Creative Commons License 2011.04.14 0 0 28

Szia Mar Tina, mellesleg az én melléknevem, Vallan (villan) Tinó!

 Van 1 állatember, aki ösztönember, s fél meg emészt, anni! - ezek akőrmillen idomitottak, vagg caffrangosak, ha nncs bennünk az az ombrrr berreg, aki villog, akkor elnyel mindent, mnt a kacsa, a hokedlit?

 Én, 1 vagyok azok közzül, akik illen fénygömbökkel cikáznak az égen, s engemet is felvettek, mikor elérkeztem... na ma sem találtam, amit a tállalnak a wallássosok meg özveggvakbakkecke mennaszoNUKik mukik, e - wilági nagytállasok meg naty naty nagy ...mindenkinél natyobb tyalibanyák, csemi értelmét, ahogy tálalják ják ják ják...

 Öngyilkos rohamaim vannak, s hogy hagyom el... magukra gyerekeinket mint eb a carát... ki ki caladva ... éjjelente felnézte, az égre, mie előtt már felvettek ezek a gömbösök, s te is 1 vagy, sőt t vagy az elsődleges tisstes, meg testes is, mert te neked kelletty beugranod, a zsákba... most kértem JELENJETEK MEKK MEKK MEKK.. HA IGAZ... na vecélyes játék, de megjelentek, ugy ahogy ...akkor is egy az egyben leirtam, hogy alakulatokba, nem lehet öcce tévesztened, mert ténleg, akinek szeme??? - van, lárhahahahahahaaaaaa....

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 27

 Itt nem derül ki mik a Plazmagömbök. Sem az, hogy Plazmák-e. Sajna.

Valahonnan meg kellene invitálni egy Plazmaszakértőt, aki még gömböt is látott az égen, és szakmailag hozzá tudna szólni.

Akkor talán érdemben lenne továbblépés.

 

 Kevésbé tudományos igény esetén megfelelne egy ufólátó-plazmagömbökkel beszélgető "szakértő", akit már többször elraboltak az "idegenek" és a Plazmák is zaklatták már.. :)

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 26

"Lehet, hogy a plazmagömb-látás feltétele a módosult tudatállapot?"

 

Hello.

Mivel levideózható a jelenség, ezért biztosan nem. Hacsak a felvevő videókamerák "tudata" nem módosul a "látás" közben. :)))

Előzmény: ripők (22)
menroting Creative Commons License 2010.02.18 0 0 25

"Ha a három hatáshullám-pár pozitív és negatív energiáiból kialakuló hatpólusú erőtér
találkozása, az addigi hatásáramlási irányokat többször is megváltoztatják, nagy eséllyel egy háromdimenziós hatásforgató térben koncentrálódik a hatásmezők energiája. Ez akkor történhet meg, ha a két hatástér eredőjeként kiváltott hatásegyesülés által már megforgatott hatásmező forgási és energiaáramlását nem rombolja le harmadik hatástér spinjének iránya, hanem a már két-irányba forgó, imbolygó hatásirányt megtörve, egy közel merőleges harmadik irányú forgatással az erőtér hatásirányát megváltoztatva egy kialakuló hatásgömbre tekeri. Ekkor egy plazmaszerű szerkezet alakul ki, amelyben a három energiatöbbletként megjelenő hatásirány egyesüléséből eredő hatásenergia, a kialakuló plazmagömb felületén marad, míg a negatív energiájú hatáseredő, e gömbbe záródva marad. Ez nagy valószínűséggel megtörténik a csillagokban és az Ősrobbanás-kori kavargó energia-sűrű közegben, de elég gyakran a földön is megfigyelhető jelenségként, ez a Gömbvillám.
A gömbvillámra jellemző, hogy a keletkező plazmagömbnek nagyon nagy energia-sűrűsége van, amely esetenként több lehet, mint a három energiamező együttes energiája. Tehát ez esetben is a vákuum energiája megcsapolódik, és helyi energiadifferenciálódás többlet és hiány keletkezik.
A gömbvillára jellemző, hogy három dipólusként meghatározható erőtér egyesül, amely a hat, pontosabban háromszor kettő eltérő töltés differenciájaként sokféle de többnyire rövid életű instabil szerkezetet eredményezhet. Előfordulhat, hogy teljesen kioltják egymást, vagy csak részben és anyagszerű háromdimenziós, gravitációs szerkezetté alakul, de az is előfordul gyakran, hogy olyan négydimenziós szerkezetté alakul, amelynek nincs kitüntetett hatóiránya, és mivel nincs hatáscsúcsa, ezért nem alakul ki e szerkezetet visszahúzó gravitáció sem. Ez később jobban körbeírásra kerül, hogy miért nem hat a gravitáció, de ne vágjunk a dolgok elé, folytassuk a gömbvillám általános ismertetését. Feltételezhető, hogy ekkor az energiahiány ekkor bezáródik e térbe, amely az energiatöbbletet így képes egy ideig maga körül megtartani. Mivel nincs hatóirány, nem lehet ellenhatás sem, amely gravitációsan vonzana. Ez miatt képes lebegni és semleges nagysűrűségű önálló energiabuborékként a folyton változó alakú energiaterek határfelületén, Pl. egy kulcslukon, vagy a falon is átbújni.
Az instabil állapota miatt, ha a képletre jellemző tűrési értéknél nagyobb energiahiánnyal
rendelkező tárgynak ütközik, akkor a fénylő energiagömbként lévő határoló felület energia egyensúlyát a hiány megbontja, amely hatásra pukkanás-szerű hangadás kíséretében az energiabezáródás megszűnik. A hatáskoncentráció, differenciálódás megszűnésekor az energiaváltozás rendkívül erős elektromágneses indukciót keltve, tönkreteheti a környezetében lévő energiára érzékeny berendezéseket, kitépheti a vezetékeket stb.Folytassuk ezt a gondolatmenetet egy kicsit merészebben:
Ha elfogadjuk, hogy a három energiamező, vagy energia hatástároló megfelelő feltételek közötti egyesülésekor egy viszonylagos egyensúlyban lévő, de nagy energiasűrűségű buborék alakul ki, amely a gömbvillám esetében plazmaszerű hártyaképlettel összefogott önállóvá vált energiatérnek tekinthető, akkor a korábbi ismeretek alapján tudjuk, hogy ennek nagyon nagy bezárt, ezért nem bővülő információtartalma is van. Ez esetben viszont még nem a 4 dimenzióban olvasható információ tartalom a fontos, (ezt még nem értjük kellő képen,) hanem
az, hogy a feltételek esetén a négydimenziós szerkezet egyáltalán általunk megfigyelhetően létrejöhet.
Ismert, hogy a hatásterjedéskor sokfajta rezonancia alakulhat ki, amelynek csak ismeretlen arányú töredéke alakul át háromdimenziós anyaggá, amely tovább erősíti, hogy a térben lévő anyagba épülhető impulzusenergia, az általunk feltételezett mennyiségnél jóval több, amelynek számottevő része, általunk a jelenlegi eszközeinkkel nem mérhető hatásterjedésben és hatáshullámzásban van a térben. Ennek az energiának csak egy része alakul át háromdimenziós, hatásiránnyal és ezzel ellenkező előjelű gravitációval jellemezhető anyagszerkezetté. Az alacsony energiaértékű hatáshullámzás, még anyagba nem épült energiájának a jelentős része, a térben kavargó mikro, és makroszkopikus erőterek egymásra hatásaként, spontán feltételek között négydimenziós szerkezetet eredményező hatásképletté alakulhatnak. Nem
ismerünk jelenleg olyan kizáró okot, amely az energiamérték nagyságát meghatározná, hogy csak x érték felett történhet a négy dimenzióba épülés. Az anyagszerkezetet eredményező háromdimenziós hatáshalmozódással ellentétben, itt nem frakktálszerű szerkezet alakul ki,amely minden méretben vagy nagyságrendben hasonló képletet eredményezhet, hanem egy önmagába záródó rövidéletű szerkezet. Ha az elsődleges feltétel a hármas hatásirány szerencsés egymásra hatása, akkor ez a feltétel a kvantumenergia-szinten is számtalan esetben létrejöhet,amely esetben általunk számtalan nem mérhető kölcsönhatású négydimenziós hatáshalmozódás is létrejöhetett. Ez jelenleg is része kell, hogy legyen a világunkat jelentő terünknek, amelyhez
szükséges megfelelő feltételek, akár az élő szervezeten belül is kialakulhattak. Az evolúciós folyamatban évmilliók óta együtt él e hatásokkal a háromdimenziós élet, anélkül, hogy ennek hatását felismertük vagy tudatosan megértettük volna.
Nem sok információnk van e más világot a mi Világegyetemünkben létrehozó hatáshalmozódásról, azonban az ismert, hogy az energiasűrűsége mindenképpen jelentősen nagyobb, mint a három dimenziót eredményező szerkezeteknél.
Ha tudatosan elkezdjük keresni a környezetünkben a nagy energiasűrűségű hatásokat, amelyek többre képesek, mint a három dimenzióra épült fizikai törvényeink, akkor számos olyan eddig megmagyarázhatatlan hatást vizsgálhatunk ezen túl más szemmel, amelyet a tudomány a szemfényvesztés és a misztika területére száműzött."

http://www.moetrius.hu/pdf/3.pdf

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 24
up
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 23
Persze hogy lehet, sőt a elmebetegség is... ;)
Előzmény: ripők (22)
ripők Creative Commons License 2008.10.31 0 0 22
En nem objektív jegyzőkönyvet, hanem plazmagömböt szeretnék látni. A kvarkokat hagyjuk, inkább felelj a kérdéseimre. Lehet, hogy a plazmagömb-látás feltétele a módosult tudatállapot? Ha kell, azt is vállalom. :)
Előzmény: Törölt nick (14)
astronom Creative Commons License 2008.10.31 0 0 21
Egyébként nekem megvan valahol Verőczei "Fehér Könyve", amiben összefoglalta a baromságait és szétküldte boldog-boldogtalannak, meg tán a videója is hányódik valahol, amin a várpalotai tüzérlőtér irányában imbolygó fényeket rögzítette :O))
astronom Creative Commons License 2008.10.31 0 0 20
Bocs, azt hittem, tudod, miről beszélsz.
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 19
én is... ;)
Előzmény: astronom (18)
astronom Creative Commons License 2008.10.31 0 0 18
Szeretnék én látni egy ilyen objektív jegyzőkönyvet.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 16
borsohanyo.hu
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 14
"Akkor meg miért tények ezek? Ha a barátom látja a fényt, én meg nem, akkor egyikünk rosszul észlel. Vitatod ezt?"

Mind a plazmagömbök, mind az aura fogalmát indukáló jelenségek (energiamezők), tudomásom szerint, objektív jegyzőkönyvekben, egymást visszaigazoló empirikus vizsgálatokban bebizonyosodott.
Más kérdés, hogy ezek micsodák? Az ezekre tapasztott, misztifikált naiv ostobaság-máz miatt irtózol így tőlük és megértem.

Pl. a kvarkokat sem észleled. És mondd csak, kétled a létüket?
Előzmény: ripők (13)
ripők Creative Commons License 2008.10.31 0 0 13

Ha kidobnak, már itt se vagyok, de még elmondom a véleményemet: én is foglalkoztam az esettel, de eddig még sem plazmagömböt, sem auralátót nem tudott mutatni nekem senki. Akkor meg miért tények ezek? Ha a barátom látja a fényt, én meg nem, akkor egyikünk rosszul észlel. Vitatod ezt? Vannak, akik fogékonyak az ilyenfajta hipnózisra. Azonban nem zárom ki a valódi látók létezését sem (csak egyelőre kételkedem bennük). Na most hogyan különböztetnél meg egy "látót" egy hipnotizálttól? Csá..

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.31 0 0 12
1. jeleztem ott hogy áthoztam ide a vitát.

2. a témához, ha kérhetem...
(ha nincs hozzá érdemi, konstruktív, akkor kösz hogy benéztetek csá..)
Előzmény: ripők (11)
ripők Creative Commons License 2008.10.31 0 0 11

"Otthon a családban mesketézzél ne itt barátom, ha megkérhetlek..!"

 

A baj csak az, hogy ezt egy másik topikból idézted ide. Amennyiben ott nem említetted az illetőnek, hogy ebben a topikban fog elmarasztalásra kerülni általad, akkor attól tartok, hogy üzeneted nem jut el hozzá. Hacsak egy plazmagömb nem közvetíti.

:)))

Előzmény: Törölt nick (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!