az árfolyamkockázaton kívül az árrésstopok kivezetése továbbra is komoly kockázat. jövőre az első félévben talán egyszeri 0,5%-os kamatcsökkentés képzelhető el, esetleg kétszer 0,25%-os. és akkor még nem beszéltünk a politikai bizonytalanságról... az államszerkezet esetleges átalakítása... illetve jön a választás is...
Ah infláció végre becsökkent a jegyban által várt sávba, így felmerült a fokozatos alapkamat-csökkentés, erre gyengült is azonnal a forint.
A nemzetgazdaság szempintjából szükséges lenne az alapkamat csökkentése, ez tény... Kérdés, ha a 10% fölött erősödő ft hatására az árak nem igazán csökkentek, akkor a ft gyengülése milyen hatással lesz az inflációra? Szóval, én óvatos kamatcsökkentést várok.
Én épp néztem az aukciókat, az e heti 3 hónaposon az átlaghozam valóban elég sokat esett a korábbiakhoz képest, még azzal együtt is, hogy az elfogadott mennyiség is elég nagy volt.
Azert nem erte meg, mert ha dobom korabban, venni kell valamit, es nem lehetett pontosan tudni, hogy mikor kell. Most kell :)
Ha tudom 9 honapja, hogy 9 honap mulva kell, akkor vehettem volna decemberi diszkontot, ha van, es talan nyerek fel szazalekot. Ha meg nem talalom el, bukta van. Ez mar a legvege, mas ilyen nem maradt raktaron.
De vannak, akik hisznek benne, hogy meg jo lehet a plusz masfel, ezert bedobtam.
Már régen dobtam ezeket a +1,5%-os PMÁP-kat is. Nincs értelme tartani őket. Hiába emelkedik meg esetleg újra az infláció, nem lesz ideje kitermelni a fixmáp-hoz képest, most begyűjtött hátranyát. Túl sokáig vártál a dobással. A legtöbbet a Kincstár fogja neked adni érte.
Nehezen tudom elképzelni, hogy adnád olyan alacsony áron (nyilván a visszaváltási alatt...), hogy megérje valakinek megvenni, akár csak a kapható FIX, vagy MÁP+ ellenében.
Bár azt is nehezen, de ehhez képest hamarabb el bírom képzelni hogy magáért a számlavezetésért vezetnek be díjat, vagy a személyes ügyfélszolgálatért "vizitdíjat". Amit írtál, nekem abszolut nincs a félelmeim között.
Üdv! Érdeklődnék a webkincstár regisztráció megszüntetéséről, törléséről. Lehetséges ez? Pár éve hoztam létre a fiókom tapasztalatszerzés céljából, de soha nem forgalmaztam rajta egyetlen forintot sem, és a továbbiakban sem szeretnék.
Én Revolutnál euróra legfeljebb ~2 százalékos hozamot látok, ami nem fix, napról napra változhat, és még adózni kell belőle. Fizetni is kell érte legalább havi ~16 ezer forint csomagdíjat, az ingyenes csomagban ~1 százalék az euró hozam.