Aktív fizikai, vagy digitalizált Platinum kártya felmutatásával díjmentesen látogathatja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a megújult Mastercard Airport Lounge-t.
egyébként néha nem lehet beférni sajna
majdnem olyan néha a tömeg, mint amikor még anno az Erste Wizzair kártyával is be lehetett menni ingyen
sajnos néha még tiszta tányér sincs, meg pohár, ha sokan vannak
mondjuk nekem is van kártyám, kvázi ingyen 1-2 évig a nyitási bónuszok miatt, és ezeken túl tudok lépni, végülis ingyenes :-)
(szelfis nyitás kell most hozzá + ajánlókód ez utóbbi csak annak játszik, akinek még soha nem volt számlája a banknál)kódot én is tudok adni :-))
3 hét múlva tesztelem a bécsi várót is, milyen, volt már valaki?
jah, az infla még mindig 4,2%, pedig már minden admin eszközt bevetettek.. vagy a GDP, amely plusz 4,1% helyett mínusz 0,4%... a költségvetés áprilisi hiánya újabb rekord, az ipari termelés csökken...
hello, nem követtem azóta a számlanyitás feltételeit. anno ingyen volt, illetve a mai napig nulla ft a számlavezetés, a kártyadíj majdnem 20 ezer ft/év, ami nekem még sok évig ingyen lesz, köszönhetően az ajánlókódom használatáért. ez utóbbi is sajnos mára ellehetetlenült. miután havonta legalább egyszer repülünk, ezért - ha a bank nem dob ki - nekünk akkor is érdemes lesz fenntartani a kártyát, ha már nettó befizető leszek. e hó 20-ig szerintem kizárt, hogy meglesz a fizikai kártyád, de azért érdemes a banknál rákérdezni.
Az biztos h az Erste sokkal korrektebb mint a szemét kh amelynek a bankfióki ügynökei a lehető legrosszabb zártvégű alapokat tukmálják az emberekre, emellett 15 éve olyan kötvényeket adtak el privát ügyfeleknek amelyek később bedőltek.
Mit lehet várni egy olyan banktól ahol Kulcsár botrány volt és számos más visszaélés amelyről anno a TV ügyvédje műsorban beszámoltak a 2000-es években több alkalommal is, 2004-2010 között a tényeket mondták ki erről a szemét korrupt bankról!
A kh a múltja alapján egy szemét társaság ahol visszaélnek aug ügyfelek bizalmával, megtévesztik a laikus hozzá nem értő embereket akiknek emiatt súlyos veszteségeik lesznek!
Az Erste sokkal jobb, a befektetési számlák havidíját is elengedik.
van egy másik bank, ahol csak (ki)használom a Platinium kártya előnyeit, leginkább azt, hogy két főre ingyenes a reptéri lounge plusz fast track, de semmit nem bankolok velük... nem csodálkoznék, ha egyszer kidobnának...
a ft erősödött a vártnál rosszabb inflációs adatra. ennek oka szerintem, hogy a forintban spekulálók bíznak a relatíve magas forintkamatban, abban, hogy az MNB nem nyúl hozzá az alapkamathoz, illetve ahogy Varga Mihály már többször is mondta: "türelmes" monetáris politikát folytat a jegybank. (nemrég Orbán ki is akadt a "türelmes" szó hallatán :-D )
Igen, tudom. Én így spekuláltam; én tartok a DKJ, így a BMÁP letörésétől is. Az alapokat rákényszeríti a vásárlásra, amivel túlkeresletes lesz a piac. Egyébként végül nem dobtam az összes +1,5%-os PMÁP-t. A nagy részét igen, kisebb részét végül nem. Túl kitett lennék a FIX irányába, mivel már az összes kisebb prémiumos papírt eladtam, illetve május 21-én el fogom. Hátha valami történik, így hagytam PMÁP-t is. Pont annak okán, amit te írtál.
az árréssapka azért nem garancia hosszabb távon az infla letörésére, mert ha a beszállítók árat emelnek, a kisker arra teszi rá a 10%-ot. azaz most nincs fix ársapka, csak árRÉSsapka van.
4,2% az áprilisi infláció. Igazából erre voltam kíváncsi a maradék +1,5%-os PMÁP eladása előtt. Május 19-től jön a sapka a Rossmann, DM fejére is, a biztosítók is kapnak a fejükre, , szóval nincs miért tartani a PMÁP-t. Okosan lenyomják a számot. Váltok fixre.