Ha jól számolom, még a következő aukció benne lesz. Ha a mai napon lenne kamatdöntés, akkor 5,38% lenne a kamatbázis. Amit írsz, az szerintem +-0,05% pontossággal ülni fog.
Persze hogy nem, (én például régen az elején vásároltam KP-val persze évekkel ezelőtt. DE hogy a jövőben tervezek -e? Fogalmam sincs, biztos nem. Mindenesetre " Bizonytalan, nem tudom. Ennyi.
Semmi sincs kizárva..
Viszont a feltételes kérdés: hogy a "Jövőben előfordulhat -e hogy érkezik a számlájára az a nagyobb tétel? Arra érdemes 'Igen'-t mert nem vagy látnok. Bármi előfordulhat. Öröklés vagy bármi egyéb...
Akkor ne legyen red fleg.
Meg " Más (pl. egyenesági rokon) is utal be néha előfordul -e? Ha előfordul akkor 'Igen' ennyi.
nem ismerem a limiteket, hogy mekkora összeg felett küldik tovább. nincs jelentősége. a válaszadás pediog elkerülhetetlen, de azon belül van több opció. a bank mindig erősebb, mint az ügyfél...
Az igen vagy nem kérdések egyértelműek. Például vízumigénylésénél: tagja-e terrorista szervezetnek? Eléggé meglepődnék, ha erre a kérdésre bárki bármikor igennel válaszolt volna.
A többi kérdésre meg Nem tudom.
Nem kell ebből nagyobb ügyet csinálni, mint amekkora.
Legtöbb válasznál volt olyan opció: "Bizonytalan, nem tudom..." valami ilyesmi.
KP-val fizetsz -e be a jövőben vagy tervezel -e? Honnan tudjad...! Meg hetente mennyit utalsz be meg ilyenek. "Bizonytalan, nem tudom" Ez a legkorrektebb. Amire meg egyértelmű 'Igen' vagy 'Nem', arra meg azt.
Eddig tőlem egyetlen pénzügyi szolgáltató sem akart olyan információkat begyűjteni, hogy akarok-e kézpénzt befizetni a közeljövőben? vagy hogy honnan, milyen utalásokra számítsanak a jövőben.
Hogy milyen jogcímen jöhet, talán, valamikor akármilyen pénz a számlámra.
Mi van ha beírom, hogy nem, aztán változik a helyzet és mégis utalok, vagy beviszek kp-t?
Mi van, ha beírom, hogy igen, de aztán mégsem megy pénz?
Ha nagy összegű utalás megy, akkor is törvényi kötelezettségük jelenteni.
Ha személyesen bemégy és ott akarsz forgalmazni, ott is az orrod alá fogják dugni, és amíg nem töltöd ki, nem fognak neked elintézni semmilyen tranzakciót.
A várható, további csökkentések miatt a FIX egyre rosszabb, szerintem. A kamatokat egyre kisebb kamatra lehet majd elhelyezni. A MÁP+ jobb lesz hosszútávon, ha nem kell a pénz.