Elvileg, ami nincs, azt nem is látod. Ami látható, annál viszont nem lehet tudni, hogy mennyi az elérhető, és az valóban bosszantó, hogy ez csak a vételi folyamat vége felé derül ki, több lépcsőfok után.
A lényeg akkor ha lejár egy állampapír és nem rendelkezem akkor a belső egyenlegre kerül amit vagy kiutalok vagy újra forgatom..Köszönöm mindenkinek a segítsgéget :)
Bármi lehet, az is, de akár rendszerhiba is. Annyit még utoljára, hogy sok év alatt egyetlen egy alkalom sem volt, hogy egy esedékességet bankba kértem volna.
Pmáp kamatkifizetésnél, ha a rendelkezésnél újrabefektetést jelölök meg, akkor ugyanabba a papírba kerül vissza, amiben volt, akkor is, ha az a papír már nem elérhető, vagy én tudom majd manuálisan megcsinálni egy akkor elérhető papírra vonatkozóan?
Mondom: nem szoktam esedékességet módosítgatni. Mégis a múltkor utalták a lejártat a bankba. Tuti nem rendelkeztem úgy. Azóta végignézem mindet. Az elv valsz. az, amit írsz.
Ezt cáfolom tapasztalat miatt. Pár hete hirtelen jött egy komoly tétel a bankszámlámra, hirtelen azt sem tudtam honnan. Lejárt DKJ volt. tuti nem rendelkeztem róla. Akkor végigmentem és bizony több papírnál utalás volt a default rendelkezés, átírtam mindet. Érdemes végignézni őket.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni mert új vagyok a témában valamint nem ismertem még ki a mobilkincstár alkalmazást.. (ios)
Ha lejár egy diszkont kincstárjegy lehet rendelkezni hogy újrabefektetés vagy banki utalás-pénzszámla..valamint van egy opció a "kizárólag a következő esedékességfizetésre vonatkozóan" amit ki lehet jelölni, ez mit jelent. Ha újrabefektetést választok honnan fogja tudni melyiket akarom venni majd? Van esetleg egy komplett leírás hogy mit-hogyan kell?Mert a help amit ír nem egyértelmű legalábbis nekem. Köszönöm!
Sziasztok. Drága asszonykám tegnap vett 2027/K-t. Valamiért nem jelenik meg a portfóliójában, ott továbbra is csak a Diszkont kincstárjegy van, ám a tranzakciók között ott van, visszaigazolást is kapott a bankkártyás fizetésről. A DKJ vásárlásakor azonnal megjelent mindig. Ez normális, és majd később jelenik meg, vagy kezdjen telefonálgatni? Köszi