Aztán amikor építkeztünk - hiába mondtam a villanyszerelőnek, az makacsul a megszokott magas helyre rakta.
Abszolúte nem gyermek barát.
Ja a gyermekbarátságról - hát a dugaljakat meg mindig alacsonyra teszik , hogy a kisgyerek bele tudjon piszkálni. De nemcsak a gyermek idegen szemlélet ez -Pl.egy tolószékből is eléggé nehéz a magas kapcsolót elérni :
Nem mondtam, hogy odaig _kellett_ menni erte, csak hogy en spec. ott lattam:) Raadasul egyetemi kolesz helyetti lakasokban, tehat nem kisgyerek miatt volt konkretan az, hanem egyszeruen az volt a megszokott magassag.
(Tul tomeny voltam, szoval mikor epitkeztunk mi mar 100 centire kertuk, es nulla ido alatt atszoktunk a panelbol, a kovetkezoben se csinalnam mashogy.)
En 10 eve Finno-ban fedeztem fel, hogy tok jo a kilincs magassagaban levo villanykapcsolo. Azota a kisgyerekekkel meg jobban orultem ennek, hogy felertek mar 2 eves kor utan nem sokkal...
a régi 130-ról lekerült 80-ra mos valahogy furi, hajolgatni állitólag a standard kilincs magasság (105) alatti a legkényelmesebb nektek mi a véleményetek?