Hát tudod....azok legalább valami értéket teremtettek (nem a három házra gondolok, hanem az áráért elvégzett munkára). Ráadásul a Kádár korban mintha nem lett volna jövedelemadó, meg ilyen úri huncutságok, tehát inkább maszekolásból hozták össze a pénzt. (bár akkoriban gyerek voltam, ha mégis volt valami adó, akkor majd kijavítotok)
Egy szó mint száz: ne mosd össze az élősködő parazitát a dolgozó, de a befizetett adót "minimalizáló" egyeddel. Már csak azért se, mert ez utóbbi nálunk manapság igen elterjedt sport, űzik politikusok és multik is...
azért minimális különbség van: az egyik esetben valaki s saját pénzéből akart több mindent legálisan birtokolni, a másikban meg az államtól (illetve az adófizetőktől, tehát tőlem, tőled) akar csalással több pénzt kihúzni.
Mielőtt belemerültök, az örökbefogadás után a gyámügy eléggé rajta tartja a szemét az ügyön. Nyílt örökbefogadásnál is szerintem ha nem a nagyinál találják a lurkót, úgy megbasszák őket csalásért, hogy attól énekelnek.
Régen nem számít már hogy egykor mit tett az a párt ami az OVisok csapata. Ma már inkább az érdekelne hogy hatalomra kerülés esetén mit tenne. Belerúgna -e vagy sem?
A fekete gazdaság egyáltalán nem a munkavállalónak érdeke., sem a szegényeké. Az hogy van 1 kormány amelyik nem akar a legesendőbbekbe belerúgni amíg nem feltétlen muszáj, nekem szimpi, neked nem .
Nem tudom mit árt vagy használ 1 pártnak, az hogy valahány anya és lánya hogyan jut segítséghez. Egyébként nem olyan régen 1 amcsi filmben láttam ezt a történetet és ott a bíró megrótta az államot, hogy miért nem segíti annyira az anyát, hogy ne kelljen ilyen trükkre rászorulnia.
13 ora 33 perckor van a hir.de ha lusta vagy rakeresni elmondom hogy hogy megy.a lanya lemond a gyerekrol es a nagyi orokbefogadja mert elkuroek ezert tobbet fizetnek.akar mindegyikunk megcsinalhatna.a torveny az torveny