Keresés

Részletes keresés

vipera56 Creative Commons License 2008.10.11 0 0 46
A kérdés az, hogy honnan??
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 45

:)))

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (43)
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 44

Na ya, a hazai politikai elit meg a hitelesség fogalma nemhogy egy lapon, de még egy könyvtárban se fér meg...

ÜdV

Előzmény: P.URBANUS (41)
Jroux Creative Commons License 2008.10.11 0 0 42

"Nehezen tudták megállítani a 2001-ben indult romlási folyamatokat."

Hát így is lehet kommentálni a MASZOP-SZADESZ rombolást, ámokfutást!

Nagyon LOL!

Előzmény: Törölt nick (29)
P.URBANUS Creative Commons License 2008.10.11 0 0 41
Már akkor is nagyon hitelesen hangzott a milliárdosok és sleppjük szájából. Hát még most! :-)
Előzmény: Antisystem (40)
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 40

Kivánságodra:

http://www.youtube.com/watch?v=xF8c0-t9_IU

:)))

ÜdV

Előzmény: P.URBANUS (39)
P.URBANUS Creative Commons License 2008.10.11 0 0 39
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 38

Izé, azért az IMF-bérenc Bokrost ne tekintsük már valamiféle standardnak... egyet tud, adósságot csökkenteni, ez tény. Még az se zavarja, ha közben működésképtelenné teszi az állam nagy ellátórendszereit, és utána 20-30-50 évig szívjuk azt az adósságcsökkenést százszorosan. Vesd össze mondjuk a Bokros érát a korfa változásával:(

ÜdV

Előzmény: huzzunkbele (36)
huzzunkbele Creative Commons License 2008.10.11 0 0 36
"ha ő egy percig is komolyan vette volna..."

bármit is.

nem véletlenül írtam, hogy kaméleon, tehát ha véletlenül most bele is trafált volna (amit kétlek), hiteltelen.

a nálunk lévő válság nem újkeletű, vajmi kevés köze van a fejlett országokéhoz, a kezelése is másképp ildomos, még a nyomorult bokros is megaszonta.
Előzmény: Antisystem (34)
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 35

Nem rossz duma:)))

ÜdV

Előzmény: Zézé (32)
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 34

Ez még messze-messze nem kommunistaság, ha ő egy percig is komolyan vette volna, hogy szocdem, kb ezt kellett volna az első perctől képviselnie, a szabályozott, kordában tartott, a társadalmi igazságosság alá rendelt, államilag felügyelt piac létét. Ez megfelel a szocdem hagyományoknak. (a kommunista alapban tagadja a piacot)

ÜdV

Előzmény: huzzunkbele (31)
mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 33
Huha, mit fognak ehhez szólni a liberáncsok?
Előzmény: huzzunkbele (31)
Zézé Creative Commons License 2008.10.11 0 0 32

csak nehogy, mielott megvilagosodik, belefulladjon a Csele patakba ...

milyen szepen hangzott volna ugyenez Lajoskank szajabol is, augusztus 28-an:

"....Aztán jött az ideológiai háttér, hogy a keresztenyseg első nagy megroggyanása zajlik, s eltűnik az a struktúra, ami szerint a magára hagyott varrendszer rendezi az életet és a társadalmat. De ezt, állította Lajos , a kiralypartiak nem annyira bánják, mert szerintük Tomori mellett szükséges egy erős kiralyra is, ami pozitívan kontrolálhatja a rövid távú profitra koncentráló, és a társadalmi bajokat félresöprő hatarszeli birtokokkal rendelkezo urakat.

"Ez a katonai válság Anatoliabol kiindulva fertőzi meg a világot, az egészséges államokat is, mint amilyen Magyarország" - mondta. És közben bezárt a nandorfeharvari, a szabacsi var, horvatorszagban varakat államosított a Habsburg unokatestver, amire emberemlékezet óta nem volt példa. De a kiraly szerint a legfontosabb, hogy Magyarországot támadás érte, és most egyetlen feladat van, meg kell védeni....

"

Előzmény: Antisystem (30)
huzzunkbele Creative Commons License 2008.10.11 0 0 31
"Az viszont igaz, hogy a piacgazdaság egyik modellje, amely sok tekintetben a kapzsiságra és az önzésre épült, amelyben az államnak nincs joga felügyelni, kordában tartani a piacot, ez a válfaja egy időre el fog tűnni a színről. De nekünk, baloldaliaknak ezt nincs okunk bánni"

így vedlik vissza a komanccsá az álneoliberális kaméleon
Antisystem Creative Commons License 2008.10.11 0 0 30

....Aztán jött az ideológiai háttér, hogy a kapitalizmus első nagy megroggyanása zajlik, s eltűnik az a struktúra, ami szerint a magára hagyott piac rendezi az életet és a társadalmat. De ezt, állította Gyurcsány, a szociáldemokraták nem annyira bánják, mert szerintük a piac mellett szükséges egy erős állam is, ami pozitívan kontrolálhatja a rövid távú profitra koncentráló, és a társadalmi bajokat félresöprő piacot.

"Ez a pénzügyi válság Amerikából kiindulva fertőzi meg a világot, az egészséges államokat is, mint amilyen Magyarország" - mondta. És közben bezárt a moszkvai, a bécsi és a tokiói tőzsde, az Egyesült Királyságban bankokat államosítanak, amire emberemlékezet óta nem volt példa. De a miniszterelnök szerint a legfontosabb, hogy Magyarországot támadás érte, és most egyetlen feladat van, meg kell védeni....
http://index.hu/politika/belfold/mszpkong9961/

Már a második topicba másolgatom, mert megvallom, nekem ez nagyon tetszik. A baj az, hogy még pár hónapja is mintha teljesen más dolgokat mondott volna...

A végén még megokosodik, és a végóráira felismeri, hogy milyennek kellett volna lennie egy vállalható szocdem programnak.

ÜdV

mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 28
Sipánka: „Összességében több MSZP-re és SZDSZ-re lesz szükség, hisz rendbe kell tenni a gazdaságot…”

Basszus, hol élt ez az elmúlt 6 évben, talán a pirézek kúrták el a a gazdaságot?
nemhívő Creative Commons License 2008.10.11 0 0 27
Max. annyi érdemi vita és kritika várható a vezetés felé, mint a Fidesz hasonló összeröffenésein. Nulla.
Előzmény: mac.m (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 26
Naná, hogy igaza van. Várom már mikor dobja be egy közös lista lehetőségét az EU-választásokra.
Előzmény: Libera nos, Domine! (24)
mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 25
Nem, nem ez a baj.
Hanem az, hogy ez eszükbe juthatott volna már 2002-ben is, meg amikor hazuttak másfél-két évig, és nem csináltak semmit.
Azaz pont ezt csinálták a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás érdekében.
Előzmény: Libera nos, Domine! (24)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.10.11 0 0 24
Teljesen igaza van. Már az is baj?
Előzmény: mac.m (22)
Zézé Creative Commons License 2008.10.11 0 0 23

de nincsennek kussban ... hanem nemzeti egyseget akarnak teremteni :))

kb, mintha 45 aprilisaban egy UFO allt volna meg a Wilhelmstrassei fuhrerbunker felett ... mire Adolfka elojon es nemzetkozi valsagkonferenciat hivott volna ossze a temaban ... persze ertelemszeruen felszolitotta volna Jozsit, hogy tegy felre az eddigi "kicsinyes" katonapolitikai jatszmakat :)))

Előzmény: Törölt nick (16)
mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 22
De hogy hazánk hajója egyre kevesebb terhet cipeljen a zúgó viharban, még inkább csökkenteni kell az állam hitelektől való függőségét, és az államháztartási hiányt. Úgyhogy ilyenkor, magyarázta Gyurcsány, elfogadhatatlan, hogyha valaki választási és népszerűség-növelési logika alapján osztogatni akar...

Hogy ilyenkor nem szakad rá a plafon...
mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 21

...a küldöttek nem szólhattak hozzá, a határozati tervezethez beadott javaslataikat írásban tehették meg, egy nagyokból álló szónoki kör ragadhatta magához a mikrofont.

Ezt még Apró elvtárs is megirigyelte volna...

feketekavics Creative Commons License 2008.10.11 0 0 20
>>> ezt az egész szoci bandát ki nem dobja a történelem szemétdombjára
___
Ha nem tudják elérni, hogy elmaradjon a 2010-es választás, végük van.
Önmagukat szelektálták ki azzal, hogy Gyurcsányt nem cserélték le első adandó alkalommal. Szerintem a Darwin-díjra hajtanak.
_FK
Előzmény: Törölt nick (16)
mac.m Creative Commons License 2008.10.11 0 0 19
Vitányi Iván ... múlt korokat idézve emlékeztette a küldötteket, hogy Hitler is a válság után jutott hatalomra.

Azé a náciveszély fennáll...
feketekavics Creative Commons License 2008.10.11 0 0 18
>>>Megerőszakolt Ministránsfiúra váltottam a Kenetteljes Pap...
___
Talán Megerőszakolt Ministránsfiúra váltottam a Kenetteljes Kanonok...
_FK
Előzmény: mac.m (1)
mmormota Creative Commons License 2008.10.11 0 0 17
Bizony, így megy ez. Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni. De Szilv akarom mondani Virág elvtárs már dolgozik az ügyön.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 15

..nem hiszem el, hogy CSAK ENNYIRE vagytok képesek:(((

..legalább egyikőtök hiányoljon vmi akasztást..börtönt..vahy legalább egy pici kis

dunábatessékelést..

...értve vok??? no usgyi fijjug!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 14

Ugyan, semmi látszat.

Igazi kongresszus, valódi könnyekkel.

Hüpp

Előzmény: 33nev (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.11 0 0 13
Az se rossz, majd szépen elmélkedik egyet a tömegek ellenségkép vágyáról, közvetlenül utána  bemutatják Nyakó erdélyi kampányeligazítóját:)
Előzmény: bolsh (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!