Ez a topic pusztán szórakoztató célzattal indul. Azt szeretném, ha a gazdik elmesélnék egymásnak, milyen mókás, kalandos, ijesztő, sőt horrorisztikus eseményben volt részük kedvencük mellett:)
Az én macskám rendszeresen kergeti a legyeket, amik bejönnek és olyankor nem lehet neki parancsolni . Rendszeresek a virágok borogatásai és az ebédlő asztalra való felugrálás :D
Egyik barátoméknak a kutyája kijárt az udvarból, de nem csavarogni, meg elkóborolni, hanem a nagymamájuk 3 utcára lakott tőlük. :) Ilyen kétlaki életet élt a kutya. Simán közlekedett oda vissza, épp hol volt kedve tölteni az időt. Világi volt. Hihetetlenül okos állat.
Nálunk egyszeri eset volt. Nagyon szófogadó és rendes kutya. Ha nagyon fel akarok hánytorgatni mindent akkor még egy két letaposott kerti növény és kisebb túrás van a rovásán:)
Na ja most nálunk is ez a sláger. A zoknit hosszában hasítja ketté:D Öröm nézni a garázdaságát:D lopja a ruhát a szennyesből, és suttyomban csempészi be ilyen olyan helyekre, és teszi hordhatatlanná:) Arról már nem is mesélek, hogy mit művel a kosarával... Darabokra szedi. Fonott fűz, persze már rövid életű:D
:) iskolapélda Sohasem volt gond azzal hogy rágjon vagy lopjon a drága. Egyszer sikerült neki akkor persze a vadi új adidas futócipőmet találta meg... élt 2 órát...mmint a cipő. :)
Üdv:) Én indítottam ezen eszmecserét:) Nekem van kutyusom, cicám, és még számos állat megfordult nálam. Többek között csukjás pati is, aki egyik nap kiszabadult, és bemászott a fehérneműs fiókomba. Mire észrevettem, megette a leges legdrágább melltartómat, egy roppant költséges bugyival, ami persze egy másik felsőrészhez tartozó kollekció darabja volt:) Volt egy hörcsögöm, aki utált, szintén kiszabadult, és dühből az ágyamon megette a götz tigriseim pofáját. Darabja 8.000. Nem lakott nálam utána csak egy hétig:)