Keresés

Részletes keresés

Katica1979 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 6
uffufffufff
:D:D:D viccesek:D
Katica1979 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 5
:D:D:D:D:D:D nem semmi:D:D:D
ohcnaP Creative Commons License 2008.10.10 0 0 4
Az én macskám rendszeresen kergeti a legyeket, amik bejönnek és olyankor nem lehet neki parancsolni . Rendszeresek a virágok borogatásai és az ebédlő asztalra való felugrálás :D
Cacciki1 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 3
Egyik barátoméknak a kutyája kijárt az udvarból, de nem csavarogni, meg elkóborolni, hanem a nagymamájuk 3 utcára lakott tőlük. :) Ilyen kétlaki életet élt a kutya. Simán közlekedett oda vissza, épp hol volt kedve tölteni az időt. Világi volt. Hihetetlenül okos állat.
Exmiss Creative Commons License 2008.10.10 0 0 2
Nálunk egyszeri eset volt. Nagyon szófogadó és rendes kutya. Ha nagyon fel akarok hánytorgatni mindent akkor még egy két letaposott kerti növény és kisebb túrás van a rovásán:)
Előzmény: Katica1979 (1)
Katica1979 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 1
Na ja most nálunk is ez a sláger. A zoknit hosszában hasítja ketté:D Öröm nézni a garázdaságát:D lopja a ruhát a szennyesből, és suttyomban csempészi be ilyen olyan helyekre, és teszi hordhatatlanná:) Arról már nem is mesélek, hogy mit művel a kosarával... Darabokra szedi. Fonott fűz, persze már rövid életű:D
Előzmény: Exmiss (0)
Exmiss Creative Commons License 2008.10.10 0 0 0
:) iskolapélda
Sohasem volt gond azzal hogy rágjon vagy lopjon a drága. Egyszer sikerült neki akkor persze a vadi új adidas futócipőmet találta meg... élt 2 órát...mmint a cipő. :)
Katica1979 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 topiknyitó
Üdv:) Én indítottam ezen eszmecserét:) Nekem van kutyusom, cicám, és még számos állat megfordult nálam. Többek között csukjás pati is, aki egyik nap kiszabadult, és bemászott a fehérneműs fiókomba. Mire észrevettem, megette a leges legdrágább melltartómat, egy roppant költséges bugyival, ami persze egy másik felsőrészhez tartozó kollekció darabja volt:)
Volt egy hörcsögöm, aki utált, szintén kiszabadult, és dühből az ágyamon megette a götz tigriseim pofáját. Darabja 8.000. Nem lakott nálam utána csak egy hétig:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!