Több napilap szerint hamarosan távozik a szlovák kormányból Ján Kubis, akiből akár NATO-főtitkár is lehet.
Vagy a szlovákok akarnak beleköpni Imrénk levesébe. Tényleg, Kubistól vajon meg fogja kérdezni valaki, hogy volt-e köze már a honvédséghez vagy ez csak nálunk divat? Amúgy az amcsik sztem Szekerest akarják.
Vagy a szlovákok akarnak beleköpni Imrénk levesébe. Tényleg, Kubistól vajon meg fogják kérdezni, volt-e már köze a honvédséghez, vagy ez csak nálunk divat?
Főleg az érthetetlen és indokolatlan Gripen-döntés miatt. De a szövetséges Csurka-féle kárörvendő nyilatkozattól (szept.11 miatt) sem volt hajlandó élhatárolódni a szerencsétlen. Ami elég nagy tahóság volt, valami 3000 ember halt meg.....
Ne már, emberek. A Polfórum Magyarország piacvezető politikai ideg- és elmeosztálya. Adjunk már magunkra. Hát miért kell egy Magyar Nemzet-információból topikot nyitni? Mi lehet annál lejjebb? Egy Répássy-sajttáj?
Tökéletes lenne főtitkárnak: No Action Talk Only Csak arra kell vigyáznia be ne rúgjon a jó kis belga sertől, mert akkor rossz szokott lenni a mikrofonja beállítása...:)))
Geszthi te valahol nagyon eltévedtél ha azt hiszed, hogy néhány maszopos exkommancsot egy lapon lehet említeni Orbán Viktorral. Hát pont ezek a maszopos exkommancsok az ország rákja.
Én természetesen magyar. Viszont azt gondolom, hogy hajszál pontosan ugyanekkora erővel fel lehet tenni azt a kérdést is, hogy "Nord Atlantic" vagy-e, avagy magyar. És bizony arra is az a válaszom, hogy magyar.:)
Hát, hallod, ha a választék tényleg a NATO-ból, meg a tálibokból állna, az ember vakaródzhatna napestig, hogy most voltaképp mi is akar lenni: tehetetlen pöcs, vagy fanatikus.
Megvan. Pozsgay elvtársúrról nekem is magvas véleményem van, a generációm éppencsak megúszta, amit oktatási miniszterként művelt anno, még az előző érában.
.... e' meg miafranc, erőszakos átkelési gyakorlat volt? Hehe, az a tábornok féle, úgy néz ki totál benne lesz a tócsapocsolába', pedig nagyon igyex lépést tartani :))))
csak eszembe jutott a másik marha, aki szintén dzsoli-dzsoker volt
Mellik, Wágner uram, mellik? Mert ahogy én elnézem, a mai magyar pártok vezérkara másból se áll, mint efféle dzsolidzsokerekből, akik szentül meg vannak róla győződve, hogy mindenre alkalmasak, oszt leginkábbis semmire se alkalmasak, de mindenre képesek...
Francokat politizálok, csak eszembe jutott a másik marha, aki szintén dzsoli-dzsoker volt, dugták is mendenhová, csak épp oda nem, ahová köllött volna...., pedig annak idején kitették a képét a tolmatsch-tacepaora, azzal a felirattal (a szájából jött ki), hogyaszongya.... "én azé' szeretem ezt a Wágnert..."