Keresés

Részletes keresés

Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7290

Aha: osztán ezt ki is írta?

 

Nekem tetszik a felfogásod a gravitációról! Megjegyzem műszaki végzettségű vagyok, tehát túl sok tudásom a gravitációról nem akadályoz abban, hogy elfogadjam amit mondasz. :-) Ezt a gravitációs ismeret hiányt  úgy pótoltam ki önkényesen, hogy próbáltam párhuzamot vonni az elektromosság és a grav. között. Az elektromosságot, töltéseket stb. ui. érteni vélem.  Tehát a gravitációt, mint g töltést nem esik nehezemre elfogadni. Nem is értem, miért a tiltakozás a veled hasonló képzettségűek részéről?

No, ha te műszaki végzettségű vagy, akkor alapost szégyent hozol szegény oskoládra...még egy szakmunkás is többet ér nálad...

Előzmény: V.László (7287)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7289
Ez a korszakosság, ez lehet. Manapság amúgy is divat a retró. Ha az a felvétel hangos lett volna, és a szputnyik meg most az észak-koreai, halaknak muzsikáló műhold mintájára zenélt is volna, akkor talán fel tudott kelteni volna némi érdeklődést. Várjuk meg míg Elfriede Jelinek színdarabot ír iszugyi drámájábó. Utána talán érdemes a dologgal foglalkozni, már, ha, esetleg:)
Előzmény: V.László (7279)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7288

Iszugyi meg a valóság:

 

http://www.youtube.com/watch?v=aSVfYwdGSsQ

V.László Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7287
Én legalább nem szakértek bele olyanba, amihez nem értek. Te azonban orvos-pszichológusnak képzeled magad, táv-diagnózisokat állítasz fel.
Előzmény: Térkép Ész (7285)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7286
Vallási vonalon jól alkalmazható példák vannak, mint ez is:

A templom kerítésén hollók ülnek, arra megy egy ember, elkezdi hesegetni õket:
-Hess picsába, hess picsába!!
Meghallja a pap, odamegy a férfihez, majd megkérdi:
-Drága gyermekem, miért mondasz iyeneket? Elég, ha annyit mondassz, hogy hess,úgyis elrepülnek a picsába.
Előzmény: V.László (7282)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7285

Naja:

Se kompetencia se ész, ezért is rémes az egész...

Előzmény: V.László (7284)
V.László Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7284
7279: "Csak ennyit akartam írni nagyrabecsült Térkép Ész barátunkról, és ennek semmi köze iszugyi munkásságához."
Mivel én nem vagyok iszugyi, erre a kérdésedre vagy megkapod tőle a válasz, vagy nem.
Nekem az egészhez csak annyi közöm van, hogy néha leírom: iszugyi ejtőkísérletének a videóján valóban nem együtt esnek a különböző anyagú tárgyak. Esetleg még annyi, hogy ragaszkodom a saját véleményemhez, miszerint nem himi-humi körülmények közt elvégzett kísérletről van szó. Semmi több kompetenciám nincs.
Előzmény: Térkép Ész (7283)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7283

Aha:

 

Szóval miért is esik gyorsabban az iszugyi atom, mint a szász atom?

Előzmény: V.László (7282)
V.László Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7282
Íme Térkép Ész barátunk régi jól bevált kommunikációs trükkje. Ha valaki észrevételezi a mocskolódását, azt szintén fáradhatatlanul gyalázni kezdi. Végülis, ha a politikában ez a módszer kiválóan működik, miért ne működne itt is?
Előzmény: Térkép Ész (7281)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7281

Na idefigyelj vén trotty! Iszugyinak, azaz neked, nincs kísérleted. Innen kell elindulni. Bármiféle "kísérletnek" megvannak a leírt szabályai, megvan a kísérleti körülmények, a kisérlet végrehajtásának rengeteg elvárása. Valamint minden méréssel vizsgálattal foglalkozó ember alaptörvénye: egy mérés nem mérés.

A Youtubon lévő felvétel mezei médiahack, tovább nem is érdemes vele foglalkozni.

 

Nem véletlen, hogy kitiltottak Dittusék: ott a vonatokozó méréstechnikai/ etikai/stb. szabályokat betartó kutatóknak van fenntartva a munkahely, nem pedig a hozzád hasonló haszontalan idiótáknak.

 

Aztán gondolkodj el azon vén trotty, a gyógyulás első lépése a betegségtudat kialakulása, és a gyógyulás utáni vágy megjelenése.

 

Nos nálad erről még szó nincs, a skizoiditás, az üldözési mánia olyan szintjén böffensz ide be állandóan, hogy az biz jelzi: nincs (sok) remény.

 

Gondolozz már el azon, -csak azon és ne is erőltessed a szélesebb megértést- hogy a tudomány mindíg épít az elődök munkáira. A Newton féle mozgástörvényeket ma is használjuk széles körben, noha tudjuk, megvannak a korlátai.

Nagyon sok olyan gyakorlati megoldás létezik, amely a fizika/kémia/biológia területén végzett szisztematikus kutatásokból nőtt vagy fog kinőni.

 

Magzakkant emberek is lesznek mindíg, afféle Klein urak, akiknek mindenki szembe jön az autópályán.

 

No ez vagy te is, egy Klein úr, akinek már igen sokan mondogatják, előbb-utóbb jön A kamion....és akkor annyi...jobb lenne tán visszaállni a normális irányba.

 

Sajnos a te korodban ennek vajmi kicsi az esélye, és kezeletlenül csak romlik az állapot: ezért a gumicella ajtaját még alaposabban be kell zárni.

Előzmény: V.László (7279)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7280
Mily bájos elszólás;DDD A péniszirígység mintájára be lehet vezetni az elmeirígység fogalmát, mert hisz' itt a paradigma.
Előzmény: iszugyi (7275)
V.László Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7279
Nem sok közöm van hozzá, de annyira zavar Térkép Ész "tevékenysége", hogy mégis leírom mások okulása képpen, mit gondolok róla. Végülis nyílt fórumon vagyunk. Ha ő megteheti..?

Nos, tegyük fel, valóban meg van győződve Térkép Ész barátunk arról, hogy iszugyinál nincs minden rendben. Mint mindenkinek, neki is meg van a szabad véleményalkotási joga, rá tartozik, ha az a meggyőződése, hogy iszugyi beteg elme. Ha visszaolvassuk hozzászólásait, akkor kiderül, hogy T. É. meggyőződése szerint egy elmebajoson gúnyolódik. Ezt örömmel, élvezettel teszi, ezért jár ide a fórumra tulajdonképpen. Itt van az első probléma: ha ezt őszintén gondolja és teszi amit tesz, akkor ez az egyik legundorítóbb emberi cselekedet, amit el lehet követni: egy beteg emberen mocskolódni, gúnyolódni.

Azonban, Térkép Ész barátunkat már jól kiismertem, a mocskos perverziója még ennél is tovább megy. Van egy másik változat is. Nagyon is jól látja, hogy iszugyi kísérlete korszakos lehet, és különböző okok miatt (ezt most nem részletezném), eszeveszett aljas lejárató támadást folytat ellene. Mindenféle szakmai vita mellőzésével egy hecckampányt folytat, elképesztően sértő módon. Sajnos ez a változat sem ad felmentést Térkép Ész barátunk tetteire, mert ez esetben ugyan nem egy általa elmebajosnak ítélt emberen gúnyolódik, viszont viselkedése sunyi, szemét, alattomos.

Csak ennyit akartam írni nagyrabecsült Térkép Ész barátunkról, és ennek semmi köze iszugyi munkásságához. Csupán T.É. jelleméről akartam a véleményemet megírni.
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7278

Peched van: Einsteinnél a zsenialitást, nálad meg a végtelen hülyeséget diagnosztizálta a Gesellschaft.

Einstein munkája alapján a fizika egyre feljebb lép, Szász meg egyre jobban süllyed a saját kis egyszemélyes gumicellájának a feneketlen mélységébe. 

 

Olyannyira jelentéktelen vagy, hogy még erre a listára sem fogsz soha felkerülni: ugyanis ezek a díjazottak legalább megnevetették a világot. Te olyan tehetségtelen savanyújóska vagy, hogy még erre sem vagy képes.

 

http://www.nobel-winners.com/IQnobel.html

 

Szóval: miért is esik gyorsabban a szalonnaatomnál a kolbászatom?

Milyen típusú elektromos zavarok léphetnek fel egy ejőtorony közelében?

Előzmény: iszugyi (7275)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7277
Naja, mert mindenki buzogány csak te vagy a guminő...s ez már mindörökké így marad.
Előzmény: iszugyi (7274)
fairi1 Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7276
látom,ritka türelmes ember vagy,h képes vagy ennek az elmebajos iszugyinak válaszolgatni...
Előzmény: Térkép Ész (7273)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7275
A manifeszt elmebájost Einsteinnél kellett volna felismerni!
Előzmény: Térkép Ész (7273)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.19 0 0 7274
"Szilágyi, mondtam már hogy az 'elfogadott' fizikában, Newton, Euler, Lagrange, Laplace Hamilton, Lorentz és Einstein, Schrödinger, Dirac, Feynman segítsége ellenére, egyetlen-egy mozgásegyenlet sem helytálló. Elkezdve evvel m a = - G(Newton) M m/r^2 ! Az elektromágneses mezö helyes mozgásegyenletét D D A(e.m.) = + J(e.m.) (Maxwell-egyenlet) is Einstein, Bohr, Schrödinger, Feynman elcseszték. "
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7273

Minkowsky eredetileg hogyan is írta a nevét, az kérdéses, lehetett az még akár Minkowszky is...

De, buta vén trotty, nem semmi, hogy annyira bezápult legyél évek óta: még az sem tűnik fel, miszerint a saját rendszereden belül is hülyeségeket állítasz! No az az igazi.

Elsőrendű dilidoki eset.

Osztán milyen érdekes: nem csak itt, hanem mindenhol, ahová betolod a pufántodat a hülyeségeiddel, pillanatokon belül felismerik benned a manifeszt elmebájost.

Előzmény: iszugyi (7271)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7272
Mér csak a csipás szemü, bandzsa Hawkeye hiányzik a bunkók triumvirátusábáol!
Előzmény: iszugyi (7271)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7271
Megjelent a másik bunkó balf@sz, aki még Hermann Minkowski nevét sem tudja leírni!
Előzmény: Térkép Ész (7270)
Térkép Ész Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7270

Mit mondjak, erős a gyanúm, hogy egy mezei matekérettségin vén trotty igencsak megbuknál. De ide sorolhatnám a fizika és a kémia világát is. A villamosság területén felmutatott járatlanságod már nem is fájdalmas, inkább komikus!

Merthát amiket leírsz, az nyilvánvalóan egy beteg elme szüleményei, a valósághoz közük nincs.

 

Kérd meg a dilidokit, adjon neked valami rendes antidepresszánst, aztán amíg hat a gyógyszer, gondold végig a saját kis gumival borított Minkovsky teredben hogy a fenében lehet az, miszerint ugyanazon 3 db építőköved hol gyorsabban, hol lassabban esik?

 

Azt már kifejtetted, hogy szemük is, van, még kiderülhet, hogy orruk is meg fülük is, sőt egyebük is, (lehet, hogy az általad oly nagyon kedvelt fingszag egy rejtett gázhajtás/fékezés eredménye?) s a végén még kibogozzák a dilidokik, hogy egy beteljesülhetetlen sexuális aberráció képződött le ebben az eltonos dologban.

Mikor csináltak veled utoljára a körzeti ideggondozóban egy Rorsarch vagy egy Lüscher tesztet?

 

Ps: Tudtad hogy a kénkőszagot anno az ördöggel társították? Te is szoktál járni a Walpurgis iccakára kicsit eltonozni? 

Előzmény: iszugyi (7265)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7269
Ááá, nem is. Ott is beégtél, mert adós maradtál egy válasszal. Segítek:) Ezt a népszerű linket kell csak bemásolni mint a kísérlet bizonyítékát.
Előzmény: iszugyi (7267)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7268
Megmérgezted őket? ;)
Előzmény: iszugyi (7267)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7267
A szkeptikusok döglöttek be!
Előzmény: Törölt nick (7263)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7266
Óvónéni,az iszugyi el akarja venni a lapátomat;)))
Előzmény: iszugyi (7265)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7265
Te nem csak a fizikához vagy bunkó, hanem vékony fingod nincs a matematikához. Nem is tudod milyen matematikára van a fizikában szükség!
Előzmény: Törölt nick (7264)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7264
Írod ezt te, aki még egy nyílt, véges Minkowski-teret sem tudsz definiálni, viszont használod a butaságaidban. Milyen alapon?
Előzmény: iszugyi (7262)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7263
No. Ezek szerint érdemi mondanivalód nincs. Javaslok pár szem méregtelenítő tablettát. A szkeptikusoknál milyen gyorsan égtél be? Oda már nem is írsz? Ebéd előtt még van idő egy hosszabb sétára. Jót tesz a vérkeringésnek. Itt csak idegesíted magad;)
Előzmény: iszugyi (7261)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7262
"Ebből az következik, hogy a természet alapvető törvényeit csak a matematika tudja kifejezni."

Bizony, a helytálló matematika!
Előzmény: Törölt nick (7260)
iszugyi Creative Commons License 2009.04.18 0 0 7261

K ügynök (spin doctor), a te 956 hsz-odból 896 ide szól.

 

Az összes általad kinyitott topic bedöglött!

 

Kiszórnak az INDEX-böl az ilyen performance miatt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!