Jelenleg senki nem képviseli a jobboldalt a Nemzetbiztonsági Bizottságban. Persze a költségtérítést felveszik a semmire, pedig mégcsak kómában sincsenek. Botrány! Ilyenkor le kellene mondania/mondaniuk.
A tolvajbanda frakcióvezetője pedig minden hiányzást igazol, pedig tudható az ok, miért nem vesznek részt a bizottság munkájában. Ergo, mocskos csalók!
A nemzeti vagyon és a felhalmozott adósság kapcsán nincs elsődleges jelentősége jobb vagy baloldali-e a rabló privatizátor és a korrupt állami hatalmat képviselő. Elmondtam, és nem is érdekel abban az összefüggésben amiben szóba hoztam. Te mégis ezzel jössz: kinek privatizált ki, ki jobboldali ki bal.
A vagyon odalett, az adósság nőttön nő. Ez az a gond. És ez az amire ma nem ad megoldást az elit. Sem jobb sem bal.
Én meg nem a politikai elitről beszéltem! Az a két név, akit pusztán a példa kedvéért említettem, nem a politikai elitbe tartozik. Politikai aspirációikkal - ha egyáltalán annak lehet nevezi egyes megnyilvánulásaikat - a meggazdagodásuk után jelentkeztek.
"Ellenben (időarányosan és a tényleges tettek alapján) a fő privatizátorok ballibek voltak, őket antallék követték,..."
Miután te sem jelentkeztél egzakt tényekkel, és nekem sincsenek bizonyító erejű adataim, az állításod lehet akár igaz is, de lehet teljesen fals, félrevezető.
Nekem ugyanis az a meglátásom, hogy az ú.n. spontán privatizáció volumene messze eltörpült az antalli privatizáció nagyságához képest.
Az utánuk jövők csak csengettyűs ministránsok voltak az előttük járókhoz képest.
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy az Antall adminisztráció - akár jól megfontolt szándékkal, akár hanyagságból - a baloldalnak juttatta volna az akkor privatizált vagyon döntő hányadát?
Nem osztottam a politikai elitet fel. Ellenben (időarányosan és a tényleges tettek alapján) a fő privatizátorok ballibek voltak, őket antallék követték, majd erősen lemaradva buktorék is próbáltak kimarni valamit. Ami még megvolt most nyomják el elqróék.
A megfelelő részt a munkaszerződésükbök bemásolhatnád.. ...ja hogy az nincs?, ilyen birkák vagyunk (mi a nép), hogy így veszünk fel dolgozni valakit ? ....meg is érdemeljük.
jobb lenne amúgy, ha senki nem járna be, kevesebb sajtos pogácsa meg üdítő fogyna.
Te írtad, hogy, ha nem tudja normális keretek között, akkor más utat keres....hát, a normális út az törvényes, a nem normális meg nem....a topik eddigi szelleméből ez egyenest következik, de amúgy is....bár, ha tucc hozni a nem normálisra valami elfogadhatót....csak ne oly szánalmas magyarázkodás legyen, mint alább.
"Például nem normális hogy még mindíg Gyurcsány a Me, de nem törvénytelen." De bizony normális, csak nektek nem tetszik. Lehet tenni róla normálisan (törvényesen), pl 2010-ben.
Viszont nem normális és szerintem törvénytelen magántitkosszolgálatot fenntartani.
Hozhacc forrást az összehivogatásra....bár, lehet, összehívja, oszt ezzel ki is merül a bizoccsági munkája....felveszik a zsét jogtalanul...a frakcióvezető minden alkalommal kiadja az igazolást a távollétről, holott tudni, miért nem jelennek meg....
"A csaló tolvaj vállalkozók között amúgy is erősen felülreprezentált a jobboldal"
Hát ehhez a kijelentéshez azért qrvára szegfű alakú kulcslyukon kell bekukucskálnod a tények szobájába. Te azt látod h a barátnőd horgol a karosszékben, de ha benyitsz két faszival van szendvicsben- már bocs a hasonlatért.
Ja, és a sajtóhírek baromira nem támasztják alá a véleménydet. Ez a lap kevés lenne címeket fölsorolni csak a kifjezetten mszp-s kötődésű vállalkozók simlijéről Hujber Ottótól a vecsési számlagyáron át az egész Kulcsár ügyig.