Nem vitatkozom,lehet én nem vagyok túlságosan képben az itthoni zenével.Inkább külföldi lemezeket hallgatok,persze itthon is van pár előadó,akiket szivesen hallgatok, a többi meg nem igazán érdekel.Ja és nem vagyok nagy rádióhallgató,sok az igénytelen dal,maradok a kedvenceim lemezeinél.
Én arra céloztam,hogy itt nem sűrűn irnak hazai együttesek angol dalokat,pedig erre is szükség van,még ha a hazai közönség erre nem is igazán vevő.Nem kell mindig mindent sablonok szerint csinálni.
nem láttam még a filmet, nem voltam a koncerten, és nem vettem meg a lemezt, de láttam egy interjút a mesterrel (a havas faggatta), és elég szimpatikus volt. na, ekkor húztam a youtube-ra, és ott meghallgattam, ami volt erről a jack jack-ről. a filmet meg fogom nézni, és tetszeni fog. a lemezt nem veszem meg.
Attól függ kihez hasonlitod Mester Tamás hangját???(nem biztos,hogy egy világsztárhoz kellene hasonlitani,pl.gondolok itt Bon Jovi,Steven Tyler hangjára).Én jó énekesnek tartom Tamást hazai viszonylatban,bár tény,hogy a hangja nem túl erős ehhez a stilushoz.A lemez jó,csak túl kevés a dal.Az angollal sincs semmi gond,egy kicsit kezdjünk már nyitni nyugat felé.Remélem lesz még több JJ album is.
Nos, meghallgattam az új lemezt. Így első blikkre a zene jó bár nem értem a koncepciót azzal a 4 instrumentális számmal a lemez végén, viszont Mester Tamás hangja továbbra sem tetszik. Túl affektálós, nyögdécselő. Mint ember kedvelem de az énekhangja nem bejövős.
Ja, az angol nyelvet sem értem, miért nem lehetett magyarul énekelni?
Szerintem egy zenekar, aminek a tagjai több éve, talán évtizede is zenélnek ne elégedjen már meg azzal hogy lekoppintja a tökös amcsi rock and rollt. Ilyen alapon teli van a bolygó világszinvonalú bandával :)
De én tartózkodnék a véleménynyilvánítástól amíg nem hallgattam meg a Jack Jack-et.
szerintem Magyarországon még egy Kravitz másolat is ütős, na... persze, rá lehet fogni a Jack Jackre is, hogy a 3 legjobb amerikai rockbandáról koppint, de ha úgy hangzik, mint azok, akkor az végülis világszínvonalú zenét jelent, szerintem.
Én is kiváncsi vagyok erre a supergroup-ra bár van egy olyan érzésem hogy nagyobb a füstje mint a lángja de majd meglátjuk, ugyanígy vártam Mester Tamás lemezét is aztán kaptam egy Lenny Kravitz másolatot :(