kivi vagyok, hogy tényleg mennyien voltak ... nem mintha nagy port kavarna, de volt 2000,3000 és 4000 tarka-barka gyurcsányfanatikus .... de a várt 100.000 ember gondolom csak egy gyurcsányellenes tüntetésen jön össze ... mekkora egy birka ez a fletó ... :))))
Vasárnap este néztem a tévét és feltűnt, hogy a médiumok nem foglalkoztak a Tarka Magyarral, pedig egész héten foglalkoztak vele. Csak nem azért, mert nem volt balhé? A jó hír nem hír? Biztos vagyok benne, ha atrocitások lettek volna, ez lett volna a fő hír a médiumokban. Miért nem tudunk örülni a békének?
A "békés" tarka-barka felvonulás alatt a Szt. István bazilikában voltam egy esküvőn. A szertartás szövegét időnként elnyomta az utcáról behallatszó rendőr autók szirénázásának a hangja. (Vették a videósok) Nagyon zavaró volt, ez a maradandó élmény. Miért kell ezt csinálni????
Aztán hallom, látom a hírekben: Vasárnap futóverseny miatt zárták le a fél várost, továbbá a "mellrák" miatt Gyurcsányné a Lánchidat záratta le.... Mégegyszer kérdezem: Miért kell a fővárost állandóan lezárni, a pénzt ilyen blődségekre költeni. (Rendőrök hada mindenfelé az adófizetők meg nyögnek)
Értem már , hogy a főpolgármester úr miért költözött vidékre. Inkább tartott volna rendet!
Itt most arról van szó, hogy olyan ember demonstrált a kirekesztés ellen, aki a határon túli magyarok kirekesztéséért kampányolt. A magyarság egységén ejtett sebet.
Ott volt a lehetőség legalább 3.3 millió jobboldali és nemzeti érzelmű szavazásra jogosult magyar állampolgárnak, hogy IGEN-nek ikszeljen, de nem tette.
Nem kicsit álszent és gusztustalan a baloldalra fogni ezt?
Hogy nem égett le a bőr a képükről, erőszakmentességről fecsegni, holott az utóbbi években Gyurcsány és bandája követte el a legtöbb erőszakosságot a nép ellen.
Cikk végszó: "A Hősök terén felbukkant a Gyurcsány Ferenc nevű magánember is. Megjelenése nem keltett komoly feltűnést, magunk nem láttuk személyesen, jelenlétére abból következtettünk, hogy a felvonulók jelentős hányada viselt elegáns fekete bőrkabátot fehér félfüles headsettel.
Hat előtt pár perccel Novák Péter hazaküldte a négy-ötezer, Gerendai Károly szerint húszezer fős tömeget. A kukák a helyükön maradtak, bevinni nem kellett senkit. A rendőrök valószínűleg örülhetnek a túlórapénzüknek, a felvonulók meg annak hogy ott voltak együtt, viszonylag sokan, de annál többen, amennyit egy radikális vezér egy alkalommal csatasorba tud állítani, és bajuk sem lett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a megmozdulástól csökkent-e a radikalizmus Magyarországon."
Aláírtam a nyilatkozatot, mert elítélem a zsidó-, cigány-, meleg-, arab-, fekete- stb. ellenes erőszakot, ahogy a magyar-, vagy óvónőellenes erőszakot is. Szóval mindenféle erőszakot. De Gyurcsánnyal nem vonulok. Szerintem sok jobbos így volt ezzel.