Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.24 0 0 13034

Kicsit offos, de szerintem aranyos. :)

 

paranormális Creative Commons License 2012.05.28 0 0 13033

Keresik a vatikáni téglát

Senki sem hiszi el, hogy a pápa inasa lehetett az értelmi szerzője a vatikáni kiszivárogtatásoknak. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: paranormális (13032)
paranormális Creative Commons License 2012.05.26 0 0 13032

A szerencsétlen az inkvizíció tartja fogva...

 

A Vatikánban a komornyik megbízóját keresik

 

Vatikán Állam falain belül, a vatikáni csendőrség fogdájában őrzik a 46 éves Paolo Gabrielét, vatikáni állampolgárt, akinek a Vatikán területén levő lakásában is házkutatást tartottak. Olasz sajtóértesülések szerint Gabrielét már kihallgatták és megbízói, társai nevét kérték tőle. Az újságok lehetetlennek tartják, hogy Gabriele egyedül juttatta volna ki a Vatikánból az olasz sajtó által megszerzett titkos dokumentumokat. A sajtó arra emlékeztetett, hogy az utóbbi hónapokban Mária fedőnévvel nyilatkozó "beépített ember" azt mondta magáról, a szentszéki államtitkárságon dolgozik és nincsen egyedül.

 

Az olasz sajtó megjegyezte, hogy évszázadok óta ez az első alkalom, hogy a Vatikán területén elfogott személy nem rögtön olasz börtönbe került, ahogyan például 1981-ben a terrorista Ali Agcával történt.


Az olasz újságok részletesen bemutatják az eddig csendben dolgozó és alig ismert, de annál jelentősebb munkát végző Gabrielét. 2006 óta volt XVI. Benedek személyi inasa: ő volt az, aki "még pizsamában is látta a pápát". Reggel elsőként köszöntötte, este utolsóként búcsúzott. A pápai lakosztály minden ajtajához, szekrényéhez, fiókjához volt kulcsa- írták az újságok.

A Vatikánon belüli "játszma még csak most kezdődött el" - írta a Corriere della Sera című napilapban Alberto Melloni egyháztörténész. Melloni úgy fogalmazott, a "tévelygés még soha nem volt ekkora szintű a katolikus egyházban". A 20. században is zajlott vatikáni hatalmi harc, de "most ennél többről van szó: működésképtelenné vált a rendszer. Bosszúorgia folyik, amely azonban kicsúszott a személyes hasznot remélő karmester kezéből...".

 

(nepszava.hu)

Előzmény: paranormális (13031)
paranormális Creative Commons License 2012.05.26 0 0 13031

Döbbenetes, a pópa a kiszivárogtatások miatt hisztizik, de a vatikáni trágyadomb, ahonnan a förtelmes bűz szivárog, nem zavarja...

 

Őrizetbe vették a pápa személyi komornyikját

A vatikáni rendőrség lecsapott rá, mert dokumentumokat szivárogtatott ki a korrupcióról. Tovább »

forrás: Index.hu

paranormális Creative Commons License 2012.05.24 0 0 13030

Egyre több jel mutat arra, hogy igazuk volt, akarom mondani: van...

Előzmény: Tafkó Birgut (13029)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2012.05.24 0 0 13029

Ebben olan elődöket követnek,mint Luther, Kálvin, Husz, Wycliffe, akik szintén a pópát antikrisztusnak tartották:

 

http://nepszava.com/2012/05/velemeny/marta-istvan-666.html...

Előzmény: paranormális (13028)
paranormális Creative Commons License 2012.05.24 0 0 13028

A végén mégiscsak igazuk lesz az adventistáknak, akik szerint a római pápa nem más, mint a Sátán földi helytartója....

 

Vatikáni szexpartira kellett a 15 éves lány

 

Vatikán - Meglepő bejelentést tett a katolikus egyház egyik vezető „ördögűzője": a sok éve eltűnt iskoláslány, Emanuela Orlandi vatikáni szexpartikra kellett, ezért rabolták el. Hirdetés Gabriel Amorth atya (85) - aki legalább 70 ezer ördögűzésnek is nevezett tisztító szertartást végzett már a miniállamban - nyíltan kijelentette: a tinédzsert szexuális indíttatásból rabolták el, hogy a vatikáni belső körök számára rendezett orgiákon vegyen részt. Szó sincs nemzetközi összeesküvésről; Emanuela szexuális kizsákmányolás áldozata lett – mondta. Hozzátette, egy idegen ország nagykövetségének munkatársai is belekeveredtek az ügybe.

A vatikáni orgiákról a levéltáros, Simeone Duca is beszélt korábban, aki azt állította, hogy a vatikáni csendőrség segítségével lányokat kellett toboroznia.

Emanuela még 1983-ban tűnt el, de az eset új figyelmet kapott, amikor a múlt héten egy névtelen telefonáló azt mondta, a holttestet a gengszter Enrico De Pedis sírjában kell keresni. A rendőrség és a törvényszéki szakértők feltörték a sírt, és találtak is csontokat, amelyek nem a maffiózótól származnak. A laborvizsgálatok azonban még tartanak, így nem tudni, hogy valóban a lány maradványait találták-e meg?

A vatikán mindezidáig nem reagált Amorth állításaira – írja a Daily Mail.

 

(blikk.hu)

MayItBe Creative Commons License 2012.04.18 0 0 13025

De méltán lehet büszke korántsem szégyenlős követőire!

 

Fortius, Citius, Altius!

Előzmény: Törölt nick (13023)
MayItBe Creative Commons License 2012.04.18 0 0 13024

Ajjaj, az a jobbik eset lett volna, ha a pedofil atyákkal kapcsolatban sikítozni kezdenek! 

De nem ez történt, sajnos. Hanem a pedofilt elhelyezték egy másik plébániára / kolostorba / nevelőintézetbe /bentlakásos kollégiumba és lapítottak, míg az újabb ügyek elő nem türemkedtek. Akkor aztán megint lehetett őket továbbhelyezni ....Sokan így végigbűnözték az egész életüket és aztán boldog békességben hunytak el valami szeretetotthonban.

 

Ez a baj.

Előzmény: Törölt nick (13022)
MayItBe Creative Commons License 2012.04.18 0 0 13021

Közben elmélyedtem a galferences c. blogban is, meg "testvérében", amelyik a Károlin zajló lopásokról, sikkasztásokról, poloskatelepítésekről, ottani szakdolgozat- adokveszekről, oktatók tönkretételéről váltott e-mailekről és egyéb nyalánkságokról szól....

 

Namostan, ha ezeknek a töredéke igaz csak - nem, sajnos a felrakott bizonyítékok alapján szinte minden úgy van, ahogy a blogolók leírják - akkor ezeket az ún. "főiskolákat", "egyetemeket" már tegnap be kellett volna zárni .... ennyi mocskot nem sok helyen olvas az ember. :-(

 

És a Gál Ferenc "Főiskola" reakciója pedig a taggyűlés - nemtaggyűléshez hasonlóan működik. Nem az a baj, hogy így üzemel két ún. "felsőoktatási intézmény", hanem az, hogy mindez napvilágra került.

 

Szájkeresztények.

Előzmény: paranormális (13019)
paranormális Creative Commons License 2012.04.18 0 0 13019

A lényehet kihagytad: "A hittudományi főiskola feljelentést tett az elektronikus postafiókok feltörése miatt." :-DDD

Előzmény: MayItBe (13018)
MayItBe Creative Commons License 2012.04.18 0 0 13018

A Hírkeresőn néha kincset lehet találni .....

 

 

130 ezerért íratta meg szakdolgozatát a katolikus főiskola TO-vezetője

Feltörték a postafiókját. Bérírót keresett a millenniumi emlékművekről szóló dolgozatához. Tovább »

forrás: Index.hu

 

Ez is milyen színvonalas egy "főiskola" lehet: a TO vezetője maga is diák és egyúttal a Hallgatói Önkormányzat vezetője is, a rektor titkárnője is diák a "főiskolán" és maga írja a szakdolgozatához a bírálatot, meg két kérdést az államvizsgára .... az sajnos nem derül ki a cikkből, hogy miket képeznek ezen a "főiskolán" vajon?

 

Külön hab a tortán, hogy a " magyar milléniumi emlékművek. Ezeknek az emlékműveknek áttekintése, bemutatása" milyen ütős téma ...és ilyennel diplomához lehet ma jutni.

Plagi bácsi, rosszkor születtél!

:-)

 


MayItBe Creative Commons License 2011.11.17 0 0 13016

:-)

Hogy ki a törzsgárda, azt én azért tudom, mert elég régóta - tán a kezdetektől - írtam és olvastam ott. Bár régen nem néztem be, az is igaz. (Még úgy is tudható, hogy adott nick egy vitában egyszercsak nicket vált és a moderátori nicken kiszórja és kitörli a neki(k) nem tetsző írásokat....)

 

A kényes kérdések kerülése is régi ügy, és persze érthető is valamilyen szinten: a nyilvánvaló hazugságokat és ferdítéseket, amikkel szembesülnek olyankor, nem mindig lehet azért megmagyarázni. Olyankor szokott jönni - régen - valami cikk a Magyar Kurírból, vagy az a kiszólás, hogy kívülálló ne szóljon bele a szervezet működésébe. :-)

 

Szeretik a melegeket? :-D) ez volt a hét vicce ....

A topicnyitó korábban általában a hányinger és a hányhatnék kifejezések alkalmazásával szokta köríteni a kifejezést - nyilván rögtön arra a helyzetre gondolva, ami normális emberben nem feltétlenül jelenik meg elsőre, ha ezt a szót meghallja.

 

Ami az én példámat illeti: kétségem sincsen afelől, hogy bármennyire is jól jellemzi azt az állapotot, amit én szájkereszténységnek hívok, abban a topicban az lenne a megjegyzések tárgya, hogy kitől és honnan származik a sztori. Így aztán teljesen felesleges is odavinni.

Itt is megtalálja, aki akarja, és mint mondtam, nem azért írtam le, hogy bigott, vaskalapos, szájkeresztények csámcsogjanak rajta, hanem azért, hogy nyoma maradjon a Katolikus ZRT. egyik mocskos húzásának.

 

 

 

 

Előzmény: Amocsok3 (13015)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.11.16 0 0 13015

Bocsánat! Közben visszaolvastam a kizárással fenyegető felvezetőjét. Akkor ezek szerint azt illene komolyan venni. Második nikkemet valamelyik egyházas topikban veszítettem el, de még értesítést sem kaptam róla, hogy mi okból. Azóta nem nagyon izgat, hogy meddig él ez a harmadik.

Nem figyelem, hogy ki tartozik a törzsgárdához, de szórakoztatónak tartom, ahogy próbálják kikerülgetni a kényes kérdéseket. :)

Odaát éppen arról folyt az eszmecsere, hogy egy spanyol katolikus pap mennyire tudta tolerálni egy hívő homoszexuális beállítódását. Mert hogy a katolikusok szeretik a melegeket. :)

Ezért gondoltam, hogy a te példádnak is lenne ott helye. De megértem tartózkodásod.

Előzmény: MayItBe (13014)
MayItBe Creative Commons License 2011.11.16 0 0 13014

Ez a topic pont amiatt jött létre, hogy az abban uralkodó ...gondolkodásmódot ne kelljen elviselni és anélkül lehessen megvitatni ilyen és ehhez hasonló dolgokat, hogy a topic nyitója, ill. moderátor segítői törölnének és tiltanának. Ami rendszeresen megtörtént.

 

Én oda nem megyek, igazából annak sem látom értelmét, hogy odakerüljön, mert kívülről tudom már az összes reakciót rá a törzsgárda bigott részéről.

 

Ide azért írtam le, hogy legyen nyoma -  nyilván kiérezhető, hogy közelről érintett a dolog és túl azon, hogy nekem mi a véleményem róla, hozzáteszem, hogy az ott levő összes ember teljesen megbotránkozott az egyház hozzáállásán, még a vőlegény idős, szintén hívő és szorgos templomjáró nagymamája is -, illetve azért, hogy ha mégis akad, aki a benne írtakról vitázni, vagy beszélgetni szeretne, természetesen szívesen teszem, akár további részletekkel is.

 

Ha nem, itt marad mementónak.

 

Nem felejtünk!

 

 

 

 

Előzmény: Amocsok3 (13013)
Amocsok3 Creative Commons License 2011.11.16 0 0 13013

Az örökké fiatal egyház titkal topikkal mi a gond? Ez a sztori most pont oda illene.

Előzmény: MayItBe (13012)
MayItBe Creative Commons License 2011.11.16 0 0 13012

Elmesélek egy történetet a nagyon segítőkész és nagyon toleráns, abszolút modern és változáskövető egyházról:

 

a múlt hétvégn esküvő volt a családban. A vőlegénynek az első, a menyasszonyak nem. A menyasszony hívő, rendszeresen jár templomba.

Mivel tudta, hogy ő egyházi szertartás szerint már nem köthet házasságot - egyébként a másikból egy kicsi gyerekkel menekült el, most pedig talált valakit, aki ezt a gyereket is vállalja, vele együtt -, ezt elfogadta, de neki mégis fontos volt a részvétel egy olyan szertartáson is, ami nem öt(!!!!) percig tartó hivatalos aktus, ezért beszélt a pappal.

Arra jutottak, hogy a jegyespár is és a násznép is elmegy a templomba, ott mindenki részt vesz az aktuális szertartáson (énekes-gitáros szentségimádás, ha jól emlékszem a megnevezésre), ők az első sorban ülnek, majd kijön a pap és mindenkit megáld, aki a templomban tartózkodik.

 

Odamentünk, leültünk, vártunk.

Menyasszony, vőlegény az első padban dettó.

Kis idő múlva menyasszony letérdel, imádkozik.

Kis idő múlva kimegy az oltár elé, ott is letérdel, imádkozik, vár ....

Semmi.

Aztán feláll, maga mellé szólítja a vőlegényt és  - könnyes szemmel - megköszöni mindenkinek, hogy eljött és karonfogva kivonulnak.

Násznép, barátok, ismerősök döbbenten ülnek, majd ők is kivonulnak ....

 

Az ebéd előtt kért szót az ifjú feleség és elmondta, hogy már ott várakozott a templomban, imádkozva, mikor kijött a pap és azt közölte, hogy sem gitározós - énekelős szentségimádás nem lesz, sem ő nem jön ki áldani, mert a felejbbvalói ígérete szerint súlyos büntetést kap érte.

 

Remélem, mindegyik feljebbvalójának az lesz hátralevő tohonya életének egyetlen örömforrása, hogy két egymást szerető ember, és egy valódi hívő életének az egyik legboldogabb napját sikeresen tönkretette.

 

Na, többek között ezért is undorító ez a globális, pénzhajhászó, műkeresztény szervezet és szinte az egész működése.

 

 

ámokfutár Creative Commons License 2011.07.28 0 0 13010

Dehogy nem lehet... :-)))

Előzmény: Törölt nick (13009)
ámokfutár Creative Commons License 2011.07.28 0 0 13008

Pedofil papok: Feloldanák a gyónási titkot

 

Pedofilbotrány - Írország új törvénnyel küzd a szexuális visszaélések ellen, a Vatikán tiltakozik

 

Ami az angol hódítóknak évszázadok alatt tűzzel-vassal sem sikerült, azt a Vatikán röpke tíz év alatt elérte: a sorozatos pedofilbotrányok nyomán kezd megtörni az írek legendásan szilárd katolikus hite.

 

A korábban elképzelhetetlen szakítás Dublin és a katolikus egyház között július közepén vált látványossá. Kétévnyi vizsgálódás után ekkor látott napvilágot az úgynevezett Cloyne-jelentés, amely a hasonnevű ír egyházmegyében elkövetett szexuális visszaélésekről ad számot. A jelentés megállapítja, hogy 1996 és 2009 között tizenkilenc pap molesztált vagy erőszakolt meg fiatalkorúakat, az egyházmegye vezetése és közvetve a Vatikán szemhunyása mellett.

 

Dublin ráadásul nem akar megállni a nyilatkozatháborúnál, és már készül a szexuális visszaélésekre adandó kemény válasszal. Egy új törvény minden egyházi személynek előírná, hogy jelentse a tudomására jutott pedofilügyeket, még akkor is, ha egy-egy információ a gyóntatófülkék homályában hangzik el. – A cél, hogy senki ne tarthasson vissza információkat a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűntettekről, függetlenül attól, hogy egy-egy vallási szervezet belső szabályzata esetleg éppen ezt diktálja – közölte Alan Shatter ír igazságügyi miniszter.

 

Forrás: nol.hu

Előzmény: ámokfutár (13007)
ámokfutár Creative Commons License 2011.07.26 0 0 13007

Dublin a Vatikán ellen lázad

 

Egyre feszültebb Európa egyik legkatolikusabb állama, Írország és a Vatikán viszonya. Enda Kenny miniszterelnök múlt héten heves támadást intézett a Szentszékkel szemben, mert - mint mondta - a Vatikánban el akarták tussolni a fiatalkorúak szexuális zaklatásával kapcsolatos eseteket. A Vatikán válaszként visszahívta írországi nagykövetét.

 

Hazarendelte írországi nagykövetét, Giuseppe Leanzát a Szentszék, amely igencsak nehezményezte az ír miniszterelnök múlt héten a parlamentben elhangzott beszédét. Enda Kenny bűnrészességgel vádolta a Vatikánt a pedofil ügyek kapcsán, mert szerinte a pápai állam igyekezett eltussolni ezeket az eseteket, csak azért, hogy ne essen csorba a Vatikán tekintélyén. "Csak amiatt nem léptek fel a jogtiprás ellen, mert ragaszkodtak az egyház feljebbvalóságához, a hatalmukhoz" - fogalmazott a kormányfő meglehetősen élesen.

 

Forrás: nepszava.hu

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.06 0 0 13006

A tényeket nem kell kiszínezni, de az igazság többnyire észrevétlen!
Amennyiben az ösztön evolúció terméke és az élet része, illetve teremtőt feltételezve programozott tartozéka, akkor Isten az oka mindennek és azért enged meg minden emberi őrültséget, szenvedést, nélkülözést, hogy a zemberek megértsék, hogy nélküle képtelenség békében, boldogan paradicsomi életet élni. A bibliai sztori szerint azért, mert annó szakítottunk vele és cserébe kaptuk a szabad akarat és tudás mellé a vért, verítéket és könnyeket, hiszen csak ennyit tudtunk kezdeni vele.

Az agy, vagy inkább a DNS "előhuzalozása" szvsz ebből következően csak a világunk programozottságának bizonyítéka lehet...:D

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.06 0 0 13005

Nincs is más gond a tudomány terén sem, csak az, hogy minden elmélet modellezési kísérlet és még ami műköképes a valóságban is, ahol nincsenek laboratóriumi körülmények, az sem biztos, hogy az elmélet jósága miatt működik.
A valláselméletek meséi meg pláne olyanok, amiket nem tények, hanem csak a hit igazol!
Az elképzelt Istent hiába faggatjátok, mert csak a fanatikusok vélik hallani a válaszokat...

Aciel Creative Commons License 2011.06.12 0 0 13004

Nem kéne a dákó-román elméletet ide keverni és tisztában kellene lenni avval, hogy a blachok és vlachok az nem ugyanaz!

Előzmény: düdüklü tencere (13001)
Aciel Creative Commons License 2011.06.12 0 0 13003

Majd ha tisztázódik a szarmata és szabir kérdés, majd akkor kérdésedre is választ kapsz.

Előzmény: Nemhivő (12998)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.11 0 0 13002

Az emberi gyengeség, félelmek és valami biztos kapaszkodó utáni vágy a titok! :)

Természetes verzió persze az is, hogy Isten az egyetlen igazi létező, az Örökkévaló az Örökkévalóságban és persze evidens, hogy akkor a világot önmagából teremtette, vagyis minden ami van, az csak látszólag mulandó és a természet törvényei mind "isteniek", az anyag és az energia is csak egy speciálisan generált hullám és az ember maga is minden isteni tulajdonsággal bír, ha felismeri a képességeit és ráismer önmagára...

"A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal" Mt 7:12

A Teremtő nélküli változatban meg az anyag az örökkévaló és az élet forrása, de egy Teremtőt feltételezve logikusan Ő önmagában(elmeszerűségében) kreálta meg a világmindenséget és ilyen értelemben vagyunk a gyermekei, mint Jézus is, aki elmondta és a Biblia is megfogalmazza: "az Atyával egylényegű és minden általa lett!" :P

Gazdag László : VAN-E LÉT A HALÁL UTÁN? - http://lmv.hu/node/5751

"Ezek a gondolkodási rendszert meghaladó, átfogóbb törvények a Természet logikájának kifejeződései, a természetes gondolkodás magasabb logikájának kifejeződései, amelyek magukban hordozzák a gondolkodást megújító, újjáteremtő tényezőket. Ezek a szintek közti kapcsolódások attól a tényezőtől függnek, amely az összes egyoldalú szinten kívül áll: és ez maga az élet megtáltosodásának, csodálatos, hihetetlen, bűvös lenyűgöző erejének őrjítő varázsa, a tudatosság csodája, a lélek igazsága." - www.freeweb.hu/aranylaci/grandpierre/Grandpierre%20Attila.doc

Mese az anyagról, a térről és az időről: http://www.date.hu/~nasa/ati.html

Mózes I. könyve:2:15 "És vevé az Úr Isten az embert, és helyezteté őt az Éden kertjébe, hogy mívelje és ŐRIZZE azt." http://szentbiblia.ucoz.com/index/satan_kiralysaga/0-25 http://emmausi-ut.weboldala.net/Mivolt.htm

Én az elképzeléseimhez  tisztán logikai úton jutottam, mert csak így van értelme az egó túltengésének, az önzésnek(isteni vagyok és Én vagyok az Úr), de persze a társadalmi létben az együttműködésnek is(Szeresd felebatátodat, mint tenmagadat!), mert az egy az a minden és minden egy, azaz az örökkévaló részeiként kell egymásra figyelnünk, vagyis a MI nagyon is fontos a továbblépéshez...:)

Szvsz kommunizmus sem volt még sehol, legfeljebb Édenben és tényleg hamar tönkrement az is!

düdüklü tencere Creative Commons License 2011.06.06 0 0 13001

HAZÁNKBAN az EREDETI JÉZUSI KERESZTÉNYSÉG KB. 1950 ÉVES.

 

Ja, csak akkoriban még azok a bizonyos ősmagyarok dákul beszéltek, nem? :)))

Előzmény: Aciel (12993)
FreedomTrail Creative Commons License 2011.06.02 0 0 13000

Biztos vagy ebben?

Előzmény: Törölt nick (12999)
Nemhivő Creative Commons License 2011.04.29 0 0 12998

Akkor hogy kerültek Pécsre a magyarok 600 évvel korábban?

Előzmény: Aciel (12995)
Aciel Creative Commons License 2011.04.29 0 0 12997

Az attól függ, mit nevezünk magyarnak!:-))))

Előzmény: Törölt nick (12996)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.29 0 0 12996

Sőt. Maga Jézus is magyar volt. Szittyamagyar.... :DDDD

(Jajjanyáááám!) :DDDDDDDD

Előzmény: Aciel (12993)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!