Keresés

Részletes keresés

luis3 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 37
Az olasz maffia nem korrupt és nem is tűri el. Mi lenne így a big biznisszel? Amelyik területet a maffia komolyan uralja, ott soha nem tépik le a nyakláncodat, nincs utcai, piti bűnözés. Ott nagyban megy a játék. (ezt egy rokonomtól idéztem, aki 30 éve lakik Szicíliában)
Előzmény: Törölt nick (11)
luis3 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 36

"Latom legkevesbe korrupt Gronland:-)) Ja ott konnyu,ures"

Nana, beszéltél egyetlen egy ottani jegesmedvével is? Egy lazacért bármit megtesz neked :-)

Előzmény: Derek (3)
luis3 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 35
Esztike, de biz'isten ezekre a szövegekre és képre masztizol. Ne tagadd! Te vagy a női Móricka, de még ő is ármyaltabb világképpel rendelkezik
Előzmény: geszthi (25)
péterkém Creative Commons License 2008.09.25 0 0 34

Már régen így konstatálható kedves, linkelésben (a szó mindkét értelmében)tehetséges olvtársunk gondolkodásbéli állapota. Én már csak azt szeretném megérni, hogy egyrészt valamely, általános társadalmi állapotainkat elemző topicban, első hsz-ában egyszer, talán, véletlenül ne OV jusson eszébe, másrészt, hogy pl. egy ilyen, a korrupciót érintő  topicba GYF és hitvese hasonló páros fényképét kopizza be, teszem azt a Fittelina-, Nomentana-, Apró-villa felújítási, vagy esetleg a Motim-megszerzése körüli ügyekben!

Vszeg hosszú életűnek kell lennem e kíváncsiságom kielégítéséhez.

Előzmény: neménvagyok (28)
péterkém Creative Commons License 2008.09.25 0 0 33
Na végre, valaki azért végre csak megtalálta a topic-címben szereplő hosszú szó nyelvtanilag egyetlen helyes formáját!
Előzmény: Törölt nick (22)
rikkancs101 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 32
Sajnos Magyarorszagon borzalmas a helyzet. A legszomorubb, hogy lassan ez lesz a termeszetes.
Steckdose Creative Commons License 2008.09.24 0 0 30
"Szerintem tévedsz, az olaszok világelsők, sok-sok évtizede."

Ez egy sztereotípia, ami német-osztrák közvetítéssel került ide, mivel ezeknél az országoknál Olaszország valóban jóval korruptabb. Nekem azonban van szerencsém ismerni számos itt üzletelő olaszt, és rohadtul ki vannak akadva az itteni hihetetlen korrupció és trágya állam miatt.

"Gondolj a maffiára, már annak is több ága van, már az egész világot megfertőzték, először Amerikát."

Azért Olaszországban ha egy politikusról bebizonyosodik, hogy maffiakapcsolatai vannak, akkor az nagy ívben repül, nemcsak a kormányból, de jó eséllyel a börtönbe. Míg itt, ugyebár... Meg is látszik ez, Észak-Olaszország egész Európa egyik leggazdagabb területe.

"Észak-Olaszországban hallomásom szerint - ottani emberektől - vannak olyan üdülőhelyek, sípályák, melyek már felépülésük óta a maffia kezében vannak kompletten, mindenestől a szállodaportástól a síoktatóig...."

Megnyugtatlak, a szórakoztatóipar (és az építőipar) néhány extrém helytől eltekintve MINDENHOL a maffia kezében van.
Előzmény: Törölt nick (11)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.09.24 0 0 29
cap verde : zöld foki szigetek magyarul.
Előzmény: GaryBaldy (-)
neménvagyok Creative Commons License 2008.09.24 0 0 28
eszter, rajtad teljesen elhatalmasodott a betegség
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 27
Leírni, az egy dolog, na de ki fogja kimondani?
Előzmény: Awill (23)
Mbazsika Creative Commons License 2008.09.24 0 0 26
Miazhogy! Nagyonis!!
geszthi Creative Commons License 2008.09.24 0 0 25

"Ne mi nyerjuk a legtobbet!"...
"Az ugyvedek majd elintezik, Oszt jonapot!"
damm Creative Commons License 2008.09.24 0 0 24

Volt egy igen fura kijelentése valamikor 2005-ben:

http://www.origo.hu/itthon/20050118orban.html

"Az ellenzéki párt lendülete megtört a decemberi vesztes népszavazás után, és rossz üzenet volt Orbán Viktor kijelentése is, miszerint "nincs már nekem olyan sok hátra a politikában, én úgy érzem", illetve, hogy "én már ki vagyok fizetve". Később a volt miniszterelnök szamárságnak nevezte az esetleges visszavonulásáról szóló híreszteléseket."

Előzmény: jóskapista08 (13)
Awill Creative Commons License 2008.09.24 0 0 23

Még ez sem jó.

Az előbbi hozzászólásban Lenndélen kolléga végre leírta helyesen:

legmegvesztegethetetlenebb

Előzmény: ghoezeke mate (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 22
Én vagyok a legmegvesztegethetetlenebb. Évek óta próbálkozom, hátha valaki végre megken, deja Zistennek se.
szempontpuska Creative Commons License 2008.09.24 0 0 21

mennyit kell fizetni a moderátornak, hogy beolvassza ebbe a topicba :

Korrupció: 39-ről 47-re

orpheline Creative Commons License 2008.09.24 0 0 20
10 Magyarból csak 3 nem hajtaná el az Éti csigát Bp-ről Ceglédre - 20 Ft.-ért......náluk ez 50 Ft.-nál kezdődik....miről is van egyébként szó???.....:P
fityisz Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19
az a korrupció, amiből kimaradsz----régi mondás ez
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 18
Engem még nem akartak korrumpálni...
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 17

Marhaság!

Korrupciónak két dolgot nevezünk.

Ami kiderült,vagy amiből minket kihagytak.

Úgyhogy az egész felmérés egy pofa bagót sem ér.

Előzmény: ghoezeke mate (5)
Lord Jim Creative Commons License 2008.09.24 0 0 16
Cape Verde vagy Cabo Verde ill. Zoldfoki-szigetek, de semmi esetre sem Kapverdei szigetek. Ja, es nem dupla "t" a cimben. A tobbi biztos stimmel.
tbando Creative Commons License 2008.09.24 0 0 15
:o)))
Előzmény: 0.5bit (1)
tbando Creative Commons License 2008.09.24 0 0 14
Én csak a legmegvesztegetetlenebb magyar vagyok. Bassza meg az ólajtó.
jóskapista08 Creative Commons License 2008.09.23 0 0 13
orbán megvásárolhatatlan!

Az tehát, hogy Orbán Viktor nem megvehető, tény, erkölcsi alapvetés, ami egyben kirobbanthatatlanná teszi őt a pártelnöki székből.

Schmidt Mária ante portas? A nagytőke egyes köreivel szövetkeznek Orbán Viktor politikai ellenfelei
Előzmény: 0.5bit (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 11

Szerintem tévedsz, az olaszok világelsők, sok-sok évtizede. Gondolj a maffiára, már annak is több ága van, már az egész világot megfertőzték, először Amerikát.

Észak-Olaszországban hallomásom szerint - ottani emberektől - vannak olyan üdülőhelyek, sípályák, melyek már felépülésük óta a maffia kezében vannak kompletten, mindenestől a szállodaportástól a síoktatóig....

Előzmény: Steckdose (9)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.09.23 0 0 10
Ja, és a topikcím nem létező szóból áll. ("vesztegetet" eggyel több et-et tartalmaz).
Helyette "legmegvesztegethetettlenebb" javallt.
Steckdose Creative Commons License 2008.09.23 0 0 9
Egyébként elég "érdekes", hogy Olaszország ugyanolyan színű, mint Tunézia, Algéria és Brazília. Ez is mutatja, hogy mekkora baromság ez, hiszen mi jóval korruptabbak vagyunk, mint az olaszok, a brazilokról és a magreb-államokról nem is beszélve.
Előzmény: Steckdose (7)
Kagakusha Creative Commons License 2008.09.23 0 0 8

Ők találják ki a szempontokat. :-)

Steckdose Creative Commons License 2008.09.23 0 0 7
Az Nyugat-Szahara, amit Marokkó mexállt, és jelenleg nincs ilyen értelmű jogi státusza.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 6
nem is akar senki sem fizetni neked ezért:)
Előzmény: Törölt nick (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!