Keresés

Részletes keresés

toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 14
meret 99!Egyáltalán nem baj hogy hosszú voltál, örülök hogy vannak még emberek, akik próbálnak segíteni! Ritka az ilyen a mai világban, sajnos! Egy számítógépes cégnél dolgozom, ügyfeleket, vevőket kell szerezni! És a követelmény? Amennyit csak bírsz! Nem lehet annyi ügyfelet szerezni, ami az én kedves főnökömnek elég lenn! Nagyon rossz!!!
Előzmény: meret99 (9)
missparker Creative Commons License 2008.09.22 0 0 13
Ne rettegj! Tökéletes munkahely nincs, de egész jó található. A mostani helyzetedben én körülnéznék, milyen lehetőségeim vannak. A szakmában, a szektorban, rokon területen stb. Sőt, próbára beregisztrálnám magam néhány munkaerőközvetítő oldalra, mit veszíthetsz?

Nem érdemes egy rossz munkahelyhez ragaszkodni, mert felőröl. Talán azért nem tudsz érvényesülni, mert nem is lehet. Talán túl alkalmazkodó vagy. Hogy mennyire jó vagy rossz a helyzet, azt fel tudod mérni, mielőtt odamész dolgozni. Milyen volt az interjú, milyen a leendő főnököd, hogy néz ki az iroda, milyen a környék stb., prioritásaid szerint. Szóval szerintem vágj bele, mert nem kockáztatsz vele semmit.
Előzmény: toni.beko (6)
toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 12
Köszönöm Ogberci! Te hol dolgozol? Milyen az olyan munkahely ahol elkerülhetőek a konfliktusok? Tanácstalan vagyok!:(
Előzmény: Qqberci (8)
Qqberci Creative Commons License 2008.09.22 0 0 11
A családi hátteredet mindenképp rendezni kell, hiszen nélkülük nem fog menni semmi. Nyugodtan mondd el, hogy a munkahelyeden kikészítenek, mondd el, hogy ne faggassanak, mert az csak még jobban idegesít, inkább Te majd idõnként kiöntöd a lelked.
Előzmény: toni.beko (7)
nyman Creative Commons License 2008.09.22 0 0 10
Mit vesztesz, ha keresel masik munkahelyet? Kulonben is elonyben vagy egy interjunal, mert jelenleg van dolgoznod, igy bartan kerdezhetsz, stb. stb.

ha ilyen butan kozelited meg a dolgot, soha nem fogod megtudni.



Előzmény: toni.beko (6)
meret99 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 9

Persze jó volna tudni, hogy mit dolog? Mert teszem azt ha ügyfélszolis lennél, mondjuk a t-comnál, ahol beosztanak a munkanapra, ahol csak a pontosan mért szünetekben mehetsz ki, ahol lehallgatják, ill visszahallgatják az intézkedéseidet és nem megfelelő szóhasználatnál lenullázzák a teljesítményt, ahol a szabit ők adják ki, ahol kötelező túlóra van, akár 24 órán belül is, ahol előfordulhat, hogy a csopvezetőd 1 képzetlen bunkó, ahol az ügyfeleknek árukat is fel kell kinálni és ha keveset adsz el, akkor lebaszátó van, NO?, SOROLJAM MÉG? Szóval ilyen helyen ne csodálkozz, ha stresszes leszel:( Nagyon kevesen bírják 1-2 évnél tovább:( Ja és a programot kívülről belűlről ismerni kell! nem mondtam, ez az alapfeltétel!

Tessék, hogy mennyi a fizu? Kézhez kapsz 1 100ast, túlórástól! Próbálj abból 1 családot eltartani Bp-en:( Tudom, vannak, akik kevesebbet kapnak! Csak azt ne mondd, hogy rosszabb körülmények közt! Bocsi, hogy hosszú voltam:)

Előzmény: toni.beko (-)
Qqberci Creative Commons License 2008.09.22 0 0 8
Nyugtatót ne szedj, mert nem vezet sehova. Ki van próbálva (igaz, a próba 40 évvel ezelõtt volt, de a hatásmechanizmus nem változott). A pszichológus is vagy bejön, vagy nem. Sok a sarlatán, meg a "megélhetési pszichológus". Mindenképp meg kell próbálni váltani. Ha sikerül új helyet találnod, vagy esetleg több lehetséges helyet, már az is könnyebbé teszi a jelenlegi elviselését, hogy tudod, válthatsz. Kevés ma a normális munkahely, a gazdaság helyzete és a politikai közhangulat mindenre rányomja a bélyegét.
Előzmény: toni.beko (6)
toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 7
A családdal én sem tudok mit kezdeni, vagy inkább ők nem velem! Sokszor inkább hozzám sem szólnak, ami úgy érzem abban a pillanatban jó, de félek, hogy így el fogunk távolodni...
Előzmény: Törölt nick (4)
toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 6
Gondolkodtam a munkahelyváltáson is, de rettegek, hogy ott mi fog várni rám, ha megteszem! Lehet hogy ott mégrosszabb a helyzet? Ki tudja!
Előzmény: IDKFA (2)
toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 5
Köszi a választ Napfogyi! A nyugtató csak félmegoldás volt nekem, nem oldotta meg a problémámat teljesen, a kezeléseket még nem próbáltam, nincs hozzá bátorságom!
Előzmény: Napfogyi (3)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 4
Pocsékul. Soxor vagyok morcosabb a kellténél a családdal.
De sokat mozgok, vannak állataink, kert. És hadakozom a rövid munkaidőért.
Előzmény: e.petya (1)
Napfogyi Creative Commons License 2008.09.22 0 0 3

Szedjél nyugtatót :).. Félre a tréfával, ez komoly gond!

Fel fog emészteni a stressz, kijön mindenféle betegség rajtad, ha nem hagyod abba..

Szal vagy vény nélküli tablettát szedj, például olvasd el ezt:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9182738

vagy járjál kezelésekre.. Az is hatásos, csak meglehetősen költséges, ha jó eredményt akarsz

Előzmény: toni.beko (-)
IDKFA Creative Commons License 2008.09.22 0 0 2
Válts munkahelyet.
Előzmény: toni.beko (-)
e.petya Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1
sumani2 Te hogy viseled?
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 0
S0kan vannak így, sajn0s.
Előzmény: toni.beko (-)
toni.beko Creative Commons License 2008.09.22 0 0 topiknyitó
Helló! Ha valaki tud, segitsen nekem! Egyszerűen nem tudok érvényesülni a munkahelyemen! Próbálok alkalmazkodni a többiekhez, a főnökömhöz, de nem megy! A nap végére annyira stresszes vagyok, hogy otthon csak veszekedek a családommal!
Mit csináljak, tud vki segíteni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!