Gyurcsány blogbejegyzése arról árulkodik, mennyire fél egy ellenzéki összefogástól. Démonizálja a jobboldalt / kösz Nyakó elvtárs /, célja, hogy egymásnak ugrassza az ellenzéket. A mostani gazdasági és morális csőd a félresikerült rendszerváltás "eredménye". Nem tetszettünk forradalmat csinálni, és a posztkommunista hálózati haverok az unokáink jövőjét is elkúrják. Ha hagyjuk.
Szerintem Magyarország számára a megoldás most egy konzervatív-liberális összefogás lenne. De mondhatnám úgy is, hogy népi-urbánus összefogás. Ez szabadítaná fel a kreatív energiákat és új, friss politikát hozna. Ami szomorú, az az, hogy ezt se a liberális, se a konzervatív véleményformálók nem képesek belátni.
Mi ebben a maszatolás: a régiós törvény megalkotása régi EU-s követelmény.
Az más kérdés,hogy minden politikai erő megpróbálta elodázni a döntést,mert a helyi önkormányzatok jó része megszünne, az önkormányzati képviselői állásokkal,meg a miegyebekkel együtt.
Gyurcsi mepróbálta, nem sikerült. Azt hiszem ez nem rajta mult.
Sajnos nem is ellenfélként,hanem "ellenségként" viselkedik.
Talán azért mert Orbán sokszor túlpörög (Ácsi!!! Nem azt mondtam,hogy hülye,hanem tulteng benne a mindenáron győznni akaró tettvágy),ami rendszerint jó politikusi tulajdonság,de ez esetben túlon-tulpörgött.
Szerinted kinek tartozik felelösséggel elsősorban bármelyik országgyülési képviselő ?Mire és kire esküdörr fel ? Vagy az eskü liberálisokat,- Mszp országgyülési képviselöket semmire sem kötelezi ?
Szerintem meg nagyon jó, hogy már az első ülésnapon szavaztak.
Ha az SZDSZ elfogadja a ktsgvetést, akkor nem volt semmi értelme a mai szavazásnak, Fodor hazudott és miniszter nélküli koalíciós partnert csinált a törpepártjából.
Viszont ha nem fogadják el a ktsgvetést, akkor a Fidesz máris óbégathat, hogy "mi ezt megmondtuk előre és ha ránk hallgattak volna, már a kampány végén lehetnénk".
"Csak akkor ha a szadisok mellejuk allank annak meg ugye a valoszinusege 0"
Kb. ennyit esélyt is adott rá e tájon mindenki. Mostan már nem csak ezen a tájon. Nem állítom, hogy lakmusznak szánták a szavazást, de annak megfelelt.
Ja.Nem ertem a fidesz mit tudott volna taktikazni, ha nem veszi meg a szadi kepviseloket semmifele taktikazasi lehetosege nincs . Csak akkor ha a szadisok mellejuk allank annak meg ugye a valoszinusege 0
Úgy gondolod, hogy lököttebb? Hány száz politológus meg elemző meg rossznyavalya van és egyik sem tud jó tanácsot adni? De még tippelni se. És a mi pénzünkből élnek baromi jól? Utólag én is tudok okos lenni.