Akkor rögtön 4. pontnak odabiggyesztheted a felsorolásodhoz, hogy ma kezdődik a Chartás bulizás. Egy ilyen esemény szinte kéri a hasonló provokatív írásokat hangulat és kedvcsinálónak
Igazán távol álljon tőlem, hogy a cigányságot rémísztgessem, de nem sok nagyobb rábaxást tudok elképzelni, mint mikor ők kerülnek többségbe, oszt csak maguktól lophatnak:)
Nem tudom, hogy tippeltél-e vagy nem, de ez az írás nagyrészt tényleg a könyvében már elhangzott idézetekkel van tele - kissé átfogalmazva. Gyakorlatilag felfoghatjuk reklámnak.
Kendéről nekem általában az a vicc jut az eszembe, mikor Pistikének az oviban elmagyarázzák a "gólya hozza" verziót. Pistike illedelmesen végighallgatja, utána odasúgja Mórickának: - Hogy meg fog lepődni az óvónéni, ha egy szép napon gyereke születik.
Hát igen, pont ő ne tudná, mi mindent szabad ebben az országban. Azért az elkobzott zsidó vagyonra való utalás naon ütős, egyből beestem a szék alá, amint elképzeltem Dobrev Klárát, meg férjuramat olvasás közben:)
1.) Nem fogynak a könyvei, kell az ingyenreklám. 2.) Sz@rban a(z) (el)kúrmány, kell a terelés, s ilyenkor mindig jó előkapni az antiszemita kártyát. 3.) Nincs
"Kérem, ne vegye olvasóm nagyképűsködésnek, ha a friss eseményeken túl elsősorban saját, e tárgyban megjelent két könyvem [dr. Kende Péter: Védtelen igazság, illetve Elorzott igazság. Hibiszkusz Könyvkiadó, 2007, illetve 2008.] példáit használom, de hát ezeket az ügyeket ismerem alaposan.)"