Miután Orbán Viktor velem nem közölte a programot, így kénytelen voltam tegnap pótlólag elolvasni az ezzel kapcsolatos híreket, amelyeket most őszinte tiszteletből megosztok veled:
Orbán Viktor és felesége augusztus 20-án utazott el az Egyesült Államokba, részben hogy eleget tegyen a korábbi elnök, idősebb George Bush meghívásának, részben pedig azért, hogy a republikánus párt elnökjelölő gyűlésén részt vegyen. (Orbán Viktor honlapja)
tegnap ez a hír volt olvasható:
Nem történt meg a hét végén George H. W. Bush és Orbán Viktor korábban tervezett találkozója - erősítette meg lapunknak Jim Appleby, a volt amerikai elnök hivatalának munkatársa. A találkozót “törölték” mondta Appleby, s ezt a Fidesz elnökének “utazási nehézségeivel magyarázta.(Népszabadság)
mai hír:
Orbán Viktor az Európai Néppárt alelnökeként - ő a felelős a transzatlanti kapcsolatokért - érkezett a Republikánus Párt e heti elnökjelölt-állító konvenciójára, annak margóján találkozott a volt elnökkel. (ezt korábban már bekopiztam)
én ebből azt olvasom ki, hogy nyilvánvalóan érthető személyes okokból (miután Anikó asszony az utazás fáradalmaitól meggyötöreten érkezhetett volna a farmra) Orbán Viktor lemondta a volt miniszterelnöki mivoltának szóló meghívást, tehát a találkozót törölték. Ezt követően Bush elnök szállodai szobájában találkoztak aholis Orbán Viktor a anéppárt alelnökeként találkozott W. Bush elnökkel. A hírt nem én szerkesztettem, de feltételezem, hogy valakinek oka volt arra, hogy Orbán Viktor nem magánszemélyként és aMagyarország volt miniszterelnökeként találkozott Bush-val.
Erre mondtam azt, hogy ugyan nem miszenvedtünk égési sérüléseket (hanem Orbán Viktor) de ez nekünk, magyaroknak, mindannyiunknak fájt.
Hiába, na! A személyeskedés az igazán "naccerû" érvelés, de azért - valld be - egy kis nácizással/fasisztázással/nyilasozással/antiszemitázással mindig lehet rajta javítani.
Nem próbálod meg? Szerintem, menne neked... (:–(((
Ja, most már minden világos: szerinted ez a Zorbán 2x (kétszer) kellett volna, hogy találkozzék id. Bushsal: elôször annak birtokán, másodszor pedig a konvenció helyszínén. Az elsô találkozó ugrott (hahahaha), a második megvolt ugyan, de így is "nagyotbukottazorbán". (:–)
Ööögyes elôadás, de a valóság az, hogy 1x (egyszer) kellett, hogy találkozzanak. Ez azonban az eredetileg tervezett helyen és idôpontban nem jött létre HELYETTE egy másik helyszinen (a konvenció helyszínének egyik "iker-városában") viszont, ahová eredetileg NEM terveztek Orbán-id. Bush találkozót, volt találkozó.
Drága Marika! Kit szeretnél ezzel meggyőzni? Már úgy értem magadon kívül, mert az egészen nyilvánvaló, hogy ez a része sikerült. Republikánus konvenció vs. családi farm. Melyik részét nem érted?
Orbán Viktor azEurópai Néppárt alelnökeként - ő a felelős a transzatlanti kapcsolatokért - érkezett a Republikánus Párt e heti elnökjelölt-állító konvenciójára, annak margóján találkozott a volt elnökkel. (MN)
tehát nem a volt miniszterelnökünkkel találkozott, azt a találkozót törölték.
Istenem, rossz belegondolni, mi lesz akkor, haidősb W. Bush el is fogadta a meghívást :)
Tényleg minden a helyén: az USA volt elnöke találkozott a vikkancsal, Mo. volt miniszterelnökével. Gondolom olyan lehetett a hangulat mint egy nyugdíjas találkozón.
Orbán Viktor szerdán az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli St. Paulban találkozott idősebb George Bush volt amerikai elnökkel, aki azt mondta a Fidesz elnökének, hogy "rendkívül bizakodó, komoly esélyt lát a republikánus kormányzás folytatására". Orbán az egyórás szűk körű megbeszélés után az MTI-nek elmondta: "az amerikai politika esélyein kívül, mert itt mindenkit ez foglalkoztat, az európai politikáról, Oroszországról, a grúz válságról és a közép-európai államok együttműködésének lehetőségéről cseréltünk elsősorban eszmét". Orbán az Európai Néppárt alelnökeként - ő a felelős a transzatlanti kapcsolatokért - érkezett a Republikánus Párt e heti elnökjelölt-állító konvenciójára, annak margóján találkozott a volt elnökkel.
Eredetileg a csomagjában akarta felcsempészni az asszonyt, de lebukott az átvilágításnál. Takarékoskodik nagyon, szeretne egy kábítópuskát venni a tigrisvadászathoz.
Kár linkelned bármit is. Te már annyira elveszítetted itt a hiteled az esztelen Orbán gyűlöleteddel, hogy nem sokan foglalkoznak az írásaiddal, legfeljebb humor szinten.
"Orbán Viktor akkor döntött úgy, hogy a nyugati parton marad, amikor kiderült, az alacsonyabb minőségű jeggyel utazó felesége már csak a következő gépre fért volna fel."
Kedves, drága Tamerlán! Ha még egy kicsit izegsz-mozogsz, sikerrel pályázhatsz a legvonalasabb szektatag címére. Mégiscsak volt találkozó? kkor minden eddigi hír hazugság? Nem volt semmiféle "utazási nehézség"? Istenem, fidesz! Nem kínos?