Keresés

Részletes keresés

Kazsa Creative Commons License 2021.02.20 0 0 725

Ami kimaradt: Az Adatvédelem és biztonság / Webhelybeállítások / PDF-dokumentumoknál ki van kapcsolva a letöltés. Előre is köszönet a segítségért.

Előzmény: Kazsa (724)
Kazsa Creative Commons License 2021.02.20 0 0 724

Sziasztok, lehet, hogy nagyon alap, de eddig nem találtam rá megoldást. Mit kell tennem, hogy egy dokumentumot, pdf fájlt ne akarjon azonnal lementeni a chrome, hanem mint valamikor, előtte kérdezzen rá, hogy megnyitom vagy mentem. A beállításoknál letöltésnél csak két opciót ad: letöltés helye valamint hogy letöltés előtt rákérdezzen-e, hová mentse a fájlt. Ez még egy-egy fájlnál nem is zavar, de mikor egy témában keresek valamit, és van 20-30 dokumentum, amit mind le kell mentenem, hogy meg tudjam nézni, kell-e vagy sem, már nagyon idegesítő.

Előzmény: KP61 (713)
kacagógerle Creative Commons License 2021.02.10 0 0 723

Sziasztok!

Mióta felfrissült a chrome a legfrissebb verzióra, egyszerűen az oldalak 80%-ánál "Az ön kapcsolata nem privát, Nem biztonságos" üzenetet kapok. Már szinte egy oldal sem biztonságos, ill. egyes oldalak egyszerűen be sem töltődnek, vagy videók nem játszhatóak le. Firefox-al próbáltam ugyanazon oldalakat, ott minden OK.
A beállításokban kipróbáltam mindenféle biztonsági beállítást, de csak megkapom az "Az ön kapcsolata nem privát" üzenetet.

Hogy tudnám beállítani azt, hogy ne dobálja fel ezt állandóan?

Köszönöm!

toda46 Creative Commons License 2020.12.22 0 0 722

Megoldódott !

Előzmény: toda46 (721)
toda46 Creative Commons License 2020.12.20 0 0 721

Sziasztok!

Röviden: Karácsony > közös családi Skype  > ne a laptop 14" kijelzőjén nézzük >> ChromeCast vásárlás. Ez megtörtént! Mindenütt olvasom: beüzemelése / telepítése egyszerű. Ez biztos így lehet/van, de nekem nem jött össze. 2 napja birkózok vele, egyenlőre nem vagyok sikeres. Típust nem találok se a kütyün , sem a dobozán, fotót mellékelek róla.    

Nekikezdtem a beüzemeléséhez:

- Össze van dugva Samsung nem okos Tv-vel. (Már) külső tápról kapja az  5 V-t.

- kb. 1/2 perc Tv-n megjelenik a nyitó kép, fölső sorban a SSID-je és a jelszó, valamint a jobb fölső sarokban, gonolom a kapcsolatot jelző ábra

- laptop Elérhető hálózatok-ban rögtön megjelenik az SSID-je és a jelszó

- rákattintok a Csatlakozásra. AZ ez ideig aktív kapcsolat megszad, a Cast elkezdi a kapcsolódás szokásos folyamatát, végül kiírja: Kapcsolat nem biztonságos, nincs internet.

- noti eszközkezelőjében a Multimedia sorban viszon megjelenik az ábra, alatta a Cast SSID-je

 

Más TV-n - kijelzővel, más notebook-kal próbálva is ez a jelenség van Minden kb. 2 m-es távolságon belül van egymáshoz.

Kicsi, kevés ismeretet összeszedte, de alapjába véve nem sok IT ismeretem van, felhasználó vagyok.

 

Minden tanácsot köszönök.

 

pimre Creative Commons License 2020.12.16 0 0 720

Akkor más lesz a gond. Nem a Chrome-al van a gond. Felthetetőleg nem is a Win10-el, hiszen én is az alatt töltöttem le, és probléma nélkül települt. Te pedig bárhonnan töltötted is le, nem sikerült telepítened.

 

Valami más okozhat gondot.  Mint már írtam, nálam a "Rajthoz" szó soha nem jelent meg telepítéskor, pedig sokszor telepítettem. Egykor XP alatt, késöbb Win7 alatt, most Win10 alatt.

Vagy letöltéskor sérül a fájl, vagy elindítás után állít át valamit egy rosszindulatú szoftver. Esetleg S módban használod a Windowst? Mindenesetre jó lenne utánajárnod, mert ez a valami máshol is okozhat majd gondot.

És mivel nem Chrome problémáról van szó, azt javaslom, hogy tedd fel a kérdést a "Kérdés windowsos gurukhoz" topikban (https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9157541), hátha lesz ott valaki, aki találkozott már hasonló problémával.

Előzmény: Polgár Attila (719)
Polgár Attila Creative Commons License 2020.12.16 0 0 719

Letöltöttem az sem működik

Előzmény: pimre (718)
pimre Creative Commons License 2020.12.14 0 0 718

A google drive-ról töröltem. Úgy látszik csak beírni akartad a problémádat, megoldani nem.

Előzmény: pimre (717)
pimre Creative Commons License 2020.12.10 0 0 717

A saját oldaláról is próbáltad? innen: https://www.google.com/chrome/?brand=BNSD&gclid=CjwKCAiAq8f-BRBtEiwAGr3DgRnvW2NhpeSPhgclqk2j3WUmIewTnMB2JQKT8tqpk2ALbJdu1iMyXBoCvwEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 

 

Nekem ez tökéletesen működik.

 

Ha nálad nem jönne össze, akkor próbááld meg innen: https://drive.google.com/file/d/1BSL4KFy3DZdQMlFrgw69VrxwnekE9Yi9/view?usp=sharing

 

Én ezt az utóbbit indítva indítva használtam utoljára, és így is működött.

 

Amúgy valami gyanús nekem. Chrome telepítés nálam még soha nem írt ki olyat, hogy "Rajthoz". Nem lehet, hogy elkaptál valami redirect kártevőt? Működik nálad a Windows Defender?

 

 

 

Előzmény: Polgár Attila (716)
Polgár Attila Creative Commons License 2020.12.10 0 0 716

Windows 10 alatt Chrome telepítő Rajthoz.. aztán ennyi.Próbálkoztam már a ninite oldalról is feltenni ugyanaz nem települ.

KP61 Creative Commons License 2020.08.13 0 0 715

Köszi.

Előzmény: pimre (714)
pimre Creative Commons License 2020.08.06 0 0 714

Szerintem ilyen rákérdezéses lehetőség a Chrome-ban nincs.

Én jobb híján meghagytam a megnyitást (mert így nem m ent le feleslegesen minden pdf-et), és ha kell, akkor a letöltés gombbal letöltöm, majd a letöltési helyén rákkatintva megnyito az Adobe alkalmazással. 

Előzmény: KP61 (713)
KP61 Creative Commons License 2020.08.06 0 0 713

Sziasztok. Gugliztam már egy csomót, de nem haladok. Szeretném ha a Chrome fájl letöltéskor RÁKÉRDEZNE, hogy megnyitni vagy menteni szeretnék egy fájlt. Azt tudom, hogy fixre be lehet állítani az azonnali nyitást/lementést, de nem szeretném egyik megoldást sem. Valaki esetleg tud ebben segíteni? Köszi előre is. A Firefox pl tudja ezt szépen.

pimre Creative Commons License 2020.06.09 0 0 712

Biztos okot és megoldást én sem tudok, de javaslom, hogy itt nézz körül: https://support.google.com/chrome/search?q=oldal+nem+v%C3%A1laszol&from_promoted_search=true Mégiscsak nagyobb eséllyel lesz megoldás a saját support oldalukon.

 

Ami nálam van, bár nem biztos, hogy bármelyik is befolyásolja a megjelenést: Először is telepítve van a Chrome-ra szabott AdBlock Plus. Másodszor a beállításoknál induláskor az új lap oldal megnyitása van nálam bepipálva. Szeretem én eldönteni, hogy mit nézek meg az új lapon. De nem is ez a lényeg, hanem nézd meg, hogy nem állítódott-e be valami olyan kezdőlap, amit nem te állítottál be. Egyes kellemetlenkedő kártevők (pl. redirect szoftverek) ezzel is szoktak trükközni.

 

Aztán időnként megnézem a bővítményeket (chrome://extensions) , nem került-e közéjük valami, ami nem odavaló. Persze csak az aktívak okozhatnak gondot.

 

Semmi garancia, hogy ezeken múlik valami, de azért nézd meg! Mellesleg én még windows 7 alatt dolgozom egy darabig, de nem hinném, hogy ennek van jelentősége a probléma szempontjából.

Előzmény: geegee_ (711)
geegee_ Creative Commons License 2020.06.09 0 0 711

Ja, és a legjobb az, hogy láttam már vagy 3 "megoldást" (hálózati műveletek bepipálása, hardveres gyorsítás bepipálása, törd parti kukik tiltása, stb...), vagyis mindenkinek más hoz eredményt, már ha hoz.Vagyis ez az egész lehet, hogy a fejlesztők előtt is fehér folt... :D

De a legegyszerűbb a böngésző újraindítása.

Sima alap win10 home van nálam, és más böngésző nem csinál ilyet.Igaz, más böngészőkben nincs nálam megnyitva 60-80 oldal... :D

Előzmény: geegee_ (710)
geegee_ Creative Commons License 2020.06.09 0 0 710

Ok, bocs, igaz, a káromkodás egy kicsit sok, de tényleg kegyetlen idegesítő a dolog.Nem csak nálam van ez a hiba, mert zmirzlina is pont ugyanerre panaszkodott.Valszeg neked azért nem jön, mert másképp használod a gépet.Nálam van néha 50-60 tab is megnyitva, de ez nem mentség a böngészőnek erre.

Valami fb-probléma a dolog, mert minden elakadt honlaphoz azt nyavajogja.Mintha már fb nélkül nem is lehetne létezni.És kábé 2-3 percenként emlékezeti az embert, ahelyett, hogy nyugtázná egyszer.És a legszebb, hogy ha klikkelek rá akkor a legtöbbször ki is fagy, jöhet a böngésző újraindítása.Csak ez nem feltétlen olyan örömteli.Viszont legalább elmúlik a dolog.

 

Amúgy itt is említik:

 

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2862149-google-chrome-t-hasznalok-es-folyamatosan-kb-5-percenkent-ezt-irja-ki-oldal-am

 

meg van egy régebbi verzióhoz tartozó kép is a netről:

 

https://itcafe.hu/dl/upc/2014-11/94718_chrome_hiba.jpg

 

Csak ezek már mind régiek, a szoftver közben átalakult a sok év alatt,  illetve az adott fórumokban nem válaszoltak a problémát felvető kérdésre.

 

Meg még egy, angolul:

 

https://i.stack.imgur.com/kLgSL.png

 

És egy leírás is van:

 

https://customercenter.karthost.com/index.php/knowledgebase/125/Using-Google-Chrome---The-pages-have-become-unresponsive.-Wait-or-Kill-message..html

 

Meg egy tecső videó:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JXBWrYJ4jDs

 

Egy kis angol nyelvtudás nem árt hozzá, de nem kell sok.Remélem az utánam jövőknek segít.Én is kipróbálom majd, ha nekem jön.

Előzmény: pimre (709)
pimre Creative Commons License 2020.06.06 0 0 709

Muszáj neked egyfolytában káromkodnod?

 

Egyébként a hiba nálad lehet - valami hibás beállítás - , mert én évek óta ezt használom, és nincs ilyen gondom. Soha semmilyen popup nem jelenik meg.

 

Egyébként inkább írd le, milyen körülmények közt használod (pl. operációs rendszer), és ha lehet, akkor a kiírt üzenetet másold le jobb híján printscreennel, de inkább képlopóval, és küldd el! Hátha valaki tudja a megoldást.

 

És persze arról sem ártana információ, hogy megpróbáltad-e másik böngészővel is . És ott is előjött a hiba, vagy ott nem.

 

Előzőleg zmrzlina1 is csak a panaszát írta le (márminthogy popup), semmi többet. Így nem csoda, ha nem kapott segítséget.

 

Előzmény: geegee_ (708)
geegee_ Creative Commons License 2020.06.06 0 0 708

Sőt, most rányomtam, hogy oldalak elhagyása, és azonnal ki is fagyott, be is kellett zárni az egész folyamatot.

Hogy a rohadás álljon beléjük...De legalább tudom, hogy nem csak nálam szaraxik.

geegee_ Creative Commons License 2020.06.06 0 0 707

Ja, és legtöbbször a szar fazbúkra hivatkozik a címek kijelzésénél, ami engem ráadásul rohadtul nem érdekel, nincs is regisztrációm.És bármelyik gombra nyomok a popup alján, bezárás vagy oldal elhagyása, nem történik semmi.Dögöljön meg, akinek ez köszönhető.

Nem szokott más megoldás lenni, mint a feladatkezelőben kilövöm a p!cs..ba az egész krómot, majd újra elindítom.

Előzmény: geegee_ (706)
geegee_ Creative Commons License 2020.06.06 0 0 706

Haha, hogy rohadna meg, nekem is ez van.Kib@..tt idegesítő, elveszi az aktivitást onnan, ahová éppen írok, és ha nem figyelek, írhatom be újra...

(Én gépeléskor a billentyűzetet nézem, nem a monitort.)De egyébként is egy agyhalott barom volt, aki ezt kitalálta.Nem válaszol az oldal?

Kia faxt érdekel?Majd befrissítem legfeljebb.Agyhaláááll...

}:-[

Előzmény: zmrzlina1 (704)
zmrzlina1 Creative Commons License 2020.03.29 0 0 705

Ja! Amitől végképp agylövést lehet kapni:

 

Van, h már betöltötte az oldalt (v. nagy részét), az ember olvasná, és erre jön a popup, kitakarja azt a részt, amit épp nézek. Itt vmit nagyon elbaltáztak a fejlesztők!

 

Továbbra is a kérdésem: meg lehet vhogy szabadulni ettől a bosszantó fícsörtől?

zmrzlina1 Creative Commons License 2020.03.29 0 0 704

Sziasztok.

 

A Chrome 1 ideje felvett 1 idegesítő szokást. Ha 1 oldal betöltése lassú, nemcsak homokórázik, de feldob még 1 popupot is, h "az oldal nem válaszol - várakozás, oldalak elhagyása?" 

 

Na ez baromira idegesítő. Nem elég, h nem tölti be, még popup is ugrál... Minek? 

 

Ezt biztos vmi frissítés hozta, korábban nem volt ilyen.

 

Tudja vki, hogy lehet ezt kikapcsolni?

pimre Creative Commons License 2020.01.13 0 0 703

Szűkszavú vagy. A többi böngésző sem működik, vagy a linkben szereplő "felsoroltak" nem működnek?

Előzmény: sicmud (702)
sicmud Creative Commons License 2020.01.13 0 0 702

Sajnos semmi nem működik a felsoroltak közül..... 

Előzmény: pimre (701)
pimre Creative Commons License 2020.01.11 0 0 701

https://support.google.com/chrome/answer/95669?hl=hu&ref_topic=7438008

 

Ha ezt sem tudod betölteni, akkor egy másik böngészővel (IE, Firefox stb.) nyisd meg, olvasd el, és hátha valamelyik módszer helyrehozza.

Előzmény: sicmud (700)
sicmud Creative Commons License 2020.01.11 0 0 700

Sziasztok! Valakinek esetleg van ötlete, hogy miért nem csinál semmit hetek óta a Chrome. Csak a manóba felirat látszik, semmilyen funkció nem működik, csak a kilépés. Már ezekkel próbálkoztam: újratelepítés, direkt ezért vettem meg a kaspesrsky vírusírtót (..semmi), flash újratelepítve, extension-ok kitörölve., malware program sem talált semmit.

Szóval bármilyen ötletet szívesen fogadok, köszönöm!

Lady Snake-Fox Creative Commons License 2019.10.28 0 0 697

Mr. Valaki! Elvileg azt is kiszedték belőle(nem tudom mit várnak attól, hogy nincs benne). Attól még nem fogják többen használni, csak eddigi használói bázisuk fog megkarcsúsodni még jobban.

Előzmény: Mr.Valaki (695)
Lady Snake-Fox Creative Commons License 2019.10.28 0 0 696

Az oldalfülek feletti címkék tök feleslegesek. Aki tud olvasni, az úgyis a füleken lévő szöveget(címet) olvassa el. A címkék csak zavaróak. És a hasznosabb funkciókat mint a jobbklikkel előhúzható menü többi oldal bezárása funkciója, meg kivették, pedig annak inkább haszna volt, mint a címkéknek.

SZ!A. Creative Commons License 2019.09.08 0 0 696

Sziasztok,

Bizonyos oldalak megnyitásakor azonnal összeomlik a Chrome, sőt sok esetben más böngésző is.

A hiba valószínűleg az én készülékemben van, de jó volna a Windows újratelepítése nélkül megoldani a problémát.

Ötlet?

 

Problémás oldalak pl.:

- Aliextpress

- Ikea

...

Mr.Valaki Creative Commons License 2019.08.09 0 0 695

Hali

Néhány hete nem működik a Chromecast "lap átküldése" funkció asztali számítógépen, Chrome böngészőn. Úgy olvastam angol nyelvű fórumokon hogy nem egyedi a probléma. Itt találkozott valaki hasonlóval? Valaki esetleg tud megoldást?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!