Keresés

Részletes keresés

evil1023 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 59
Nem tudom mióta van ez a gyerek a Mokkában, aki ma Klaudiával volt, de olyan leosztást még itt is ritkán kap Gyurcsány, mint amit tőle kapott! :)

hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2008.09.04 0 0 58
És van még ilyen probléma: segélyezés, korrupció, nyuggerek, a gazdasági elit stiklijei stb.

A nyugdíjasoknál ne keverjük a nyugdíjas korú nyugdíjast azzal, aki mondjuk
alezredesként verte a bránert valamelyik testületnél, oszt 40 évesen
nyugdíjasként ingyen él.

A gazdasági elit kilóra veszi meg őket.
Előzmény: vézé (57)
vézé Creative Commons License 2008.09.04 0 0 57
Máshogy táncol a báb, de a madzagokat ugyanazok mozgatják.

A balliberális vonzódású média részeként a tv2 is próbál egyes kérdésekben átpozicionálni a korábbi álláspontjából. rájöttek, ahogy megrendelőik is, hogy pl a cigánybűnözés letagadásával nem fedhetik el a problémát, inkább az ellenállást és az ellenszenvet gerjesztik.
És van még ilyen probléma: segélyezés, korrupció, nyuggerek, a gazdasági elit stiklijei stb.

Majd lesz nagy szembenézés, önkritika, Rajk-per II, sohatöbbé-ígérgetés. Ha meg az sem elég odadobják a cigányokat boxzsáknak. Még mindig kellemesebb, mint a a gazdasági elitet b@szkurálni.

Z757 Creative Commons License 2008.09.03 0 0 56
Sajnos Magyarországon NEM ÚSZHATJA MEG büntetés nélkül, mert RETTEG a
politika attól, hogy precedenst teremt az ügy és a magyarok védekezni kezdenek
a terror ellen. :-(((
Előzmény: tollas (5)
Andromedius Creative Commons License 2008.09.03 0 0 55

Ezt hogy érted?

Előzmény: Bren_Don (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.03 0 0 54
A tv2 halad a korral. Próbálnak a fidesznácikokhoz dörgölőzni. Már látom előre, hogy 2010-től a Bárdos-Máté díszmagyarban adja elő a Tényeket. 
Előzmény: evil1023 (-)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.03 0 0 52
Tulajdonképpen tökmindegy, hogy az intézetben vagy otthon tanulnak meg lopni.
Előzmény: Detonátor (51)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.03 0 0 51
Oda se neki! Még csak 5 kiskorú van nevelőintézetben.
Előzmény: Commander Pepe (50)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.03 0 0 50
Szerencse, hogy ilyen jó helyre született ennyi gyerek. Szép jövő vár rájuk. :(
Előzmény: Nagulnov (48)
Powersystem Creative Commons License 2008.09.03 0 0 49
Hoztam egy példát de látom ez magas neked :))
Előzmény: Törölt nick (45)
Nagulnov Creative Commons License 2008.09.02 0 0 48

Viszont jó hír hogy keresztelő miatt voltak részegek. Született egy újabb szemünkfénye - a másik hét mellé.

Már csak ezért is ki kéne engedni az öreget hogy megduplázza a kert teljesítményét.

Előzmény: Törölt nick (39)
Nagulnov Creative Commons License 2008.09.02 0 0 47
Az a c. cigánynő.:) Szerintem a csávó direkt ugrott az áramba.
Előzmény: Commander Pepe (23)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.02 0 0 46
Nem is nagyon szoktam, többek között ezért sem.
Előzmény: Powersystem (44)
Powersystem Creative Commons License 2008.09.02 0 0 44
Az öszödi beszédnél nem ezt tapasztaltam. Egyébként meg nem kötelező nézni.
Előzmény: Commander Pepe (33)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.01 0 0 42
És a tv2 "népe" még szavazhatott is.
Előzmény: evil1023 (41)
evil1023 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 41
Nem lopás büntetése volt a cél, hanem az éveken át tartó folyamatos lopások megakadályozása, és ez most már a TV2 Naplójából is megtudhatta, aki korábban csak kurucszerű szélsőséges neonáci szennyet olvasott.
Előzmény: Törölt nick (30)
E jelzésű szimpatizáns Creative Commons License 2008.09.01 0 0 40

A TV2 látványosan szakított korábbi egyértelműen bűnözőpárti politikájával.

:-)))))

Előzmény: evil1023 (-)
murron Creative Commons License 2008.09.01 0 0 38
Én volnék az egyetlen, akinek valahonnan baromi ismerős az új logó színe, formája..?? Az ilyesmit nem lopásnak hívják egész véletlenül?
Előzmény: Bren_Don (12)
0.5bit Creative Commons License 2008.09.01 0 0 37
Lopás büntetése nem az élet elvétele.

Ez így van, de néhányan azért már meghaltak amikor feszültség alatti kábelt próbáltak meglovasítani.

220 helyett lehet kisebb áramot is vezetni például.

Állítólag ez előtt a bácsika valami akkumlátoros megoldással próbálkozott, de az akkumlátorokat elvitték.

Aki 220-at vezet bele, az gyilkosságra készül.

Aki csak úgy, igen. A bácsika viszont alkalmazott érintésvédelmet (elkerítés). Arról már nem tehet, hogy az érintésvédelmet megkerülték az elkövetők.

Olyan ez, mintha a betörő bicskával vagdosná a kertben a hosszabítót a fűkaszához és agyon csapná az áram. Ekkor is gyilkosságra készült a tulaj?
moneymaker Creative Commons License 2008.09.01 0 0 36
Jóhogy nem azt mondod, hogy kenje be nutellával a kerítést... majd az elriasztja a tolvajokat.

A szükséges lépések (szerintem):

1. Törvénymódosítás
2. Az 1. pont alapján figyelmeztető tábla kihelyezése, a Tízparancsolat megfelelő pontjának idézésével (Ne lopj!)
3. A holttest elszállíttatása a tettes költségére, ha mégis leszarja a táblát és lop.

Ennyi.
moneymaker Creative Commons License 2008.09.01 0 0 35
Áramot köllött vóna vezetni a táblába is...

Előzmény: 0.5bit (28)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.01 0 0 34

A Napló, mióta van, masszívan szoci elfogultságú. Ez látszott a riportjaikon, a szavazásra feltett kérdéseiken.

Előzmény: Törölt nick (29)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.01 0 0 33

Szerintem sem, de a jelenlegi törvényeink a becsületes embert szolgáltatják ki a bűnözőknek. Aki tudja, hogy a hatóságra nem számíthat, maga próbálja megoldani a védelmét. Olyan eszközzel, ami hirtelen az eszébe jut.

A bíróság majd kimondja, hogy nem volt jogszerű. Az öreget gondolom lecsukják, és akkor lehet örülni.

Aztán majd jönnek újabb lopások, és újabb védekezési kísérletek. Gondolom, halottak is lesznek még, mert nem mindenki hagyja magát kirabolni.

P.URBANUS Creative Commons License 2008.09.01 0 0 32
A Napl(o)pó egy szélsőségesen bal-lib műsor volt eddig. Ha tényleg olyan volt a tegnapi adás, amilyennek leírják, akkor valóban változás történt. Ez azonban nem jelent semmit. Friderikusznak is volt 1 (azaz egy) olyan műsora, ami valóban közszolgálati volt (a MÁVnál tapasztalt visszásságokra kérdezett rá a MÁV-vezérnél), de ettől még nem lett a kedvencem.
evil1023 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 31
Nyugodtan lehülyézhetsz, azért nem moderálnak ki! :)
És éppen arról van szó, hogy nem bűnözőpárti, csak volt az. Ezt a riportot pár hete még egy hangos kisebbség véleményének bélyegezték volna. Itt valójában nem is a TV2 a lényeg, a Napló is csak jelez egy folyamatot.
0.5bit Creative Commons License 2008.09.01 0 0 28
Még ő van felháborodva, hogy nem volt kiírva figyelmeztetés a drótba vezetett áramról.

A bácsika ügyvédje szerint ki volt írva egészen addig, amíg a figyelmeztető táblát el nem lopták.
Előzmény: Commander Pepe (23)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.01 0 0 27

Kurva nagy törzsközönsége vagyok. Most nézem felvételről, élőben már vagy egy éve nem láttam egyet sem.

A válaszod meg semmitmondó volt, jó lenne, ha valami tény is lenne benne.

Előzmény: az én titkos nikkem (25)
Steve the Great Creative Commons License 2008.09.01 0 0 26
Ja, kiváló lett az új arculat... :S
Az előző Mokkát alapvetően lehetett nézni a Napkelte helyett ill. azzal párhuzamosan, mert voltak benne jobb-rosszabb közéleti, politikai interjúk... Az új viszont mit kínál? Az RTL-hez hasonló bulvárreggelt, de amíg ott inkább ilyen "aranyos" riportok mennek, addig a tv2-re a legalja került: "A Rogán házaspár(?) minden követ megmozgat, hogy megtalálja az elveszett kiskutyájukat", "Megütötte a villamosvezető a mentőst" és a csúcs: "Élőben közvetítjük, ahogy Terry Black kisfia először megy iskolába"!!
B+ erre érdemes volt váltani...
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.09.01 0 0 25
Elég sok... majd rájössz.
(röhej, hogy ti mocskoljátok őket folyamatosan, ugyanakkor ti vagytok a törzsközönség is... :-D )
Előzmény: Commander Pepe (24)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.09.01 0 0 24

Mi köze a két csatorna kölcsönös majmolásának a hirtelen megváltozott nézőponthoz?

Előzmény: az én titkos nikkem (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!