Keresés

Részletes keresés

Obi 1 Creative Commons License 2024.11.17 0 0 18

Ajánlanék egy szállást, ha t
öbb napos kirándulást terveznének a Dunakanyarban.
Kék Lámpás Vendégház Pilismaróton! keklampasvendeghaz.hu

Mi a Rám-szakadéknál túráztunk és a Föld szívcsakrájaként emlegetett szakrális megállót a Ferenczy-sziklát is felkerestük majd visszafelé a Vadfaló erdei büfében ebédeltünk. Amikor visszatértünk kerti dézsázást választottunk  igazi felüdülés volt a tartalmas nap után.

Csendes, nyugodt környezetben van a vendégház közvetlen az erdőszélen. A kert alatti patak partján kellemesen el lehet időzni egy bor mellett.  A ház nagyon hangulatos, barátságos és otthonos, minden megtalálható benne, amire szükség lehet. A tulajdonos rendkívül kedves és segítőkész. A kályha különösen jó szolgálatot tesz, így a hidegebb napokon is garantált a kellemes meleg. Nagyszerű élmény volt itt pihenni, szívből ajánljuk mindenkinek!

Borosi Creative Commons License 2013.06.12 0 0 17

Én nem ajánlani, hanem reklámozni szeretném a saját szálláshelyem :

http://borosi.hu/

cicoka68 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 14

NaturMed Hotel Carbona, Hévíz, 2011-június

Két észrevétel, melyet távozáskor a recepción is jeleztünk:

1. Nemdohányzó szobánk volt, de állandó bagó szaggal!

Mint kiderült az alattunk lévő szobák dohányzósak voltak, így mivel "felfelé száll a füst" - mi meg szagoltuk. Borzasztóan zavarta a pihenésünket!

Persze nem értem a Hotel koncepcióját, ha egyszer az egészséget tartja elsődlegesen fontosnak, akkor tegyék DOHÁNYMENTES-sé a létesítményt.

2. Reggelinél zajló tolongás az asztalért!

Valamiféle időzítést be lehetne tartatni a reggeliztetésnél. Teljesen elkedvtelenített, szinte az ember étvágya ment el, amikor belép az étterembe.

Itt jegyzem meg, hogy köszönöm a személyzet segítségét, mert kérésemre azonnal segítségre siettek!

A szobánk és a létesítmény szép, tiszta. A személyzet nagyon kedves!

Mégis a fenti két pontban említett dolog miatt többet nem kívánkozom ebbe a hotelbe.

mamacska56 Creative Commons License 2011.07.26 0 0 13

NEM AJÁNLOM!!!!!!!! Velencei Liget Kemping.

Retkes,elhanyagolt . Azt írják felújítás után...... de nem látszik rajta.

a közös konyha egybe építve a férfi wc-vel gusztustalan!

Honlapjukon olvasható a szabadstrand 10 perc séta

itt végig  építkezés folyik LEHETETLEN lejutni a tóhoz.

vattilav Creative Commons License 2011.07.20 0 0 12

Sziasztok! Ha valakit érdekel a  Bakonyban szállás, írjon!Szivesen küldök bővebb infót! vattilav@invitel.hu

vattilav Creative Commons License 2011.07.20 0 0 11

Sziasztok! Ha valakit érdekel a  Bakonyban szállás, írjon!Szivesen küldök bővebb infót! vattilav@invitel.hu

benji111 Creative Commons License 2011.06.28 0 0 10

Sziasztok!

Esetleg van valakinek tapasztalata a Zalaegerszegen található Kovács Vendégházról és a Göcsej Vendégházról?

nixon70 Creative Commons License 2011.06.15 0 0 9

Gyomaendrőd Rubin panziót ajánlom mindenkinek,kivéve a VIP szobát!

karfiolleves Creative Commons License 2010.04.13 0 0 8

A következő szálláshelyet ajánlom, elsősorban kisebb nagyobb csoportoknak. Szép a környék, sok jó programot lehet szervezni a környéken.

A közvetlen környéken van bolt, étterem.

Olcsó szállás a Mátrában! Kisebb nagyobb csoportok jelentkezését várjuk még 2010 nyarára! Alkalmas osztálykirándulás, egyházi tábor, sporttábor, tánctábor, illetve egyéb táborozásra. A környéken rengeteg látnivaló található. Közelben van kalandpark, állatkert, csónakázótó, kilátó, stb. Web: www.sastotabor.extra.hu

SzaboCsabaBence Creative Commons License 2008.09.01 0 0 7
Ugyan, ez az "internet szabadsága". Egyébként sem a topicknyitó felel a fórumba írók bejegyzéseiért.

De a jogi részétől elvonatkoztatva: normális szállásadó úgysem perelne emiatt, mert az aztán olyan negatív reklám lenne, hogy internetes értékesítésből többet egyetlen vendége sem lenne (ez a foglalási mód pedig szerintem - főleg a kis magánszálláshelyeknél - a foglalások elsöprő többségét jelentik).
Előzmény: HaWer (5)
perselus Creative Commons License 2008.09.01 0 0 6
Már látom a szalagcímeket:"5 év börtön a topicnyitónak"
Előzmény: Lilia (4)
HaWer Creative Commons License 2008.09.01 0 0 5
Ez bennem is felmerült és nem tudom bele köthet-e a tulaj vagy sem. Azt hiszem szabad véleményalkotás joga ugyan fennáll, de akinek problémája volt egy szállással, a problémát utólag bizonyítani nem tudja csak a családtagok elmondása alapján. Nem tudom, de beültetted a bogarat a fülembe és meg fogom kérdezni mástól, aki a jogban jártas.

A is biztos, hogy az ilyen helyeken többnyire (szerintem sohasem) nem adnak számlát, tehát az illető már eleve jogsértő magatartást tanúsít, ha ezek után még reklamál is, akkor hol van a számla, melynek birtokában igazolni tudom, hogy ott voltam ténylegesen? Hacsak egy előleg befizetését bemutatni tudó csekk. Ez esetben hol van a számla, amit a tulajdonos az adott időszakra kiállított? Nem biztos, hogy érdeke reklamálni, mert akkor kiderül, hogy még számlát sem adott. Eltitkolt árbevétel stb.

Tényleg jó lenne tudni a jogi oldalát. Ezt nem gondoltam végig rendesen azt hiszem.
Előzmény: Lilia (4)
Lilia Creative Commons License 2008.08.31 0 0 4

nem vagyok biztos benne, hogy korrekt anonim nick moge bujva fikazni egy szallasadot aki a hetvegi hazat adja ki. sztem mielott lelkesen megindul az elmenybeszamolo nevekkel/cimmekkel, valaki nezzen utana a jogi hatternek.

meg mielott egy felduhodott nyaralotulaj a birosagon vezetne le az indulatait..

Előzmény: HaWer (-)
almart Creative Commons License 2008.08.31 0 0 3

En is inkabb a nemetet hasznalom,mar irtam is tobb jellemzest. Az angollal hadilabon allok,meg tenyleg elegge attekinthetetlen az oveke.

A com-os verziot nem probaltam,de most hogy mondod....

Előzmény: SzaboCsabaBence (2)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2008.08.31 0 0 2
Telitalálat, én is ezt a kettőt használom. "Képügyileg" a holidaycheck profibb, mint a tripadvisor, ráadásul ez utóbbi meglehetősen használhatatlan és primitív ár-összehasonlító rendszeréhez képest a holidaycheck-é sokkal jobb.
Viszont a német változat mellett létezik a .com-os honlap is, értelemszerűen bővített (angol) nyelvű leírásokkal.
Előzmény: almart (1)
almart Creative Commons License 2008.08.31 0 0 1

En ezeken az oldalakon szoktam a hotelek-appartmanok kritikait olvasni,rengeteg van orszagok-varosok szerint.

www.holidaycheck.de

www.tripadvisor.com

Tenyleg nagyon atfogo,rengeteg tapasztalat nyaraloktol.

perselus Creative Commons License 2008.08.31 0 0 0

Konkrét helymegjelölés nélkül, csak mint jelenség: Évek óta jártunk egy helyre amit idénre felújítottak. Ahogy elnézem legalább fél millát ráköltöttek, de ugyanazt a redvás edényszárítót tették vissza a konyhába és kádkilépőt a fürdőszobába amivel már öt évvel ezelőtt volt szerencsénk megismerkedni. A kerek évforduló kapcsán szóltunk is a tulajnak. Kivácsian várnám a jövő évet, de most pont fordul a kocek, mert jövőre nekünk is lesz egy kulipintyónk. Már gyűjtöm is a redvás cuccokat...

Előzmény: HaWer (-)
HaWer Creative Commons License 2008.08.31 0 0 topiknyitó
Sokan gondolják úgy, hogy egy örökölt vagy vásárolt vízparti házat kiadnak vendégeknek és az abból kapott pénzzel egészítik ki keresetüket. Vannak, akik fontosnak tartják a visszatérő vendégeket és pénzt is áldoznak a hely fejlesztésébe, megfelelő körülményeket biztosítva a pihenésre. Remélhetőleg belőlük van több.

Sajnos azonban sokan az otthoni, kidobott kanapékat viszik a hétvégi házba, a rossz edényeket a konyhába és úgy gondolják mindig lesz vendég. Aki ilyen helyen járt, csak bosszankodik, nem megy többet oda, de mások igen, s mindig akad olyan, aki elmegy az ilyen helyre.

Jó és rossz tapasztalatok szálláshelyeken, panziókban, motelekben, hotelekben. Osszátok meg a jó és rossz élményeket mások okulására vagy tippadásra. Értékeljetek pontos elérhetőség feltüntetésével, hogy megtalálhassa vagy éppen elkerülje más a helyet.

Szállásadók: védekezzenek, vitatkozzanak, de inkább gondolják végig jogos volt-e a bírálat. A topic nyitott mindenki előtt.

Aki weblapot szeret készíteni: a felgyülemlett információkat jó lenne kereshető formában weblappá fejleszteni idővel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!