Keresés

Részletes keresés

cortx6 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 563

Még megjegyezném, hogy az autós mellett a gyalogos is akkora bunkó,

hogy az fogalom!

Előzmény: Törölt nick (550)
Földgyalu Creative Commons License 2009.03.15 0 0 562

Ja, hogy te is oda hordod szemetedet.

És még rasszista is vagy.

Előzmény: Törölt nick (560)
mental asylum Creative Commons License 2009.03.14 0 0 561
Ezek szerint ez neked tetszik, jó nagy husáng lehetsz
Előzmény: Törölt nick (560)
mental asylum Creative Commons License 2009.03.14 0 0 559

A mátyásföldi reptér...

mental asylum Creative Commons License 2008.11.05 0 0 558
Ez a baloldal pipogyasága, (gondolok most az október 23.-i balhékra is) szvsz a jobb oldal már lerendezte volna ezt a csordát.
Előzmény: Törölt nick (556)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2008.11.03 0 0 557
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.03 0 0 556
Válasz Fico Úr kérdéseire!

Tisztelt Uram! Azért engedi a magyar rendőrség, hogy zászlót égessenek az újfasiszta, primitív huligánok, mert valószínűleg egyet ért velük.Védi őket, előre a szájukba adják, ha véletlenül „törvény” elé kerülnének, még a felmentő választ is. Ma hallottam a TV- ben , idézem:-sajnálatos véletlen!- volt, hogy lelőtték a két roma származású embert. Valószínűleg a bíróságnál is elmondják a rasszista fiatalemberek, hogy véletlenül dobták a molotov koktélt a romák házaira. A footbal huligánokat, meg egyenest imádja a magyar rendőrség. Utoljára , akkor utaztam vonattal, amikor foci drukkerek felszálltak Győrött a Győr – Szombathelyi gyorsra. Győrtől 2 km-re már szétverték a vagon belsejét. Győr szabadhegyen ott állt a rendőrsorfal, hogy ne szállhassanak le. Ezek a „becsületes, ártatlan, fiatalok”odatódultak a vagon ajtaihoz, ablakokhoz, felvilágosították a rendőröket, hogy éjjel megizélték a feleségüket, lányaikat. A rendőrök, meg csak mosolyogtak, ahelyett, hogy leszállították volna az egész csürhét és bevitték volna őket. Igaz kár lett volna, mert még aznap elengedték volna az egész bandát, de legalább mi nyugodtan utazhattunk volna haza.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 555
Szerintem direkt csinálják. Több benzin kell és a legjobb biznisz a benzin az "állam"-nak
Direkt raktam idézőjelbe. A lakóparkokat is úgy kellett volna engedélyezni, ha már kivezették a területre a tömegközlekedés valamilyen formáját.
Előzmény: Steckdose (554)
Steckdose Creative Commons License 2008.09.21 0 0 554
Ha nem úgy vezetnének, mint Ázsiában, akkor a tudatosan ellehetetlenített autós közlekedés miatt egyszerűen nem lehetne A-ból B-be jutni. Próbáld ki, én kipróbáltam, levezettem pár százezer kilométert Budapesten. Egyébként körülbelül 2002 óta ennyire áldatlan az autós közlekedési helyzet, előtte voltak ismert részek, amiket el kellett kerülni (pl. Hungária körút, Nagykörút, Rákóczi út), de másfele lehetett haladni. Azóta a sok rohadék egy csomó stratégiai fontosságú útvonalat lezárt (például a Nagymező utcának a színházak előtti 50-60 méteres részét, és ez az egyetlen kis rész elég ahhoz, hogy ma már a Körúttól nyugatra gyakorlatilag lehetetlenné vált a Körúttal párhuzamosan eljutni a Jászaitól a Blaháig, ami az addig is túlterhelt Körutat tényleg parkolóvá változtatta), telebaszott lámpákkal (pl. Haller út, Bartók Béla), 2x2 sávról 2x1 sávúsított (ugyanezek, és félő, hogy az amúgy jól haladható Thököly is erre a sorsra fog jutni), no meg az autók száma is megnőtt, így ma kizárólag neandervölgyiekhez méltó magatartással lehet emberi idő alatt eljutni bárhova.
Előzmény: Törölt nick (545)
Derek Creative Commons License 2008.09.21 0 0 551

"Csütörtökön jártam Siófokon. Picivel kevesebb a szemét, mint Budapesten.
Viszont szinte kihalt a város. Egyik strandon felirat: 2008-ban ingyenes. Körülötte rengeteg zárt büfé, eladó nyaralók. A strandon alig pár ember. Jóhogy hétköznap délután volt, de szvsz még ahhoz is kevesen voltak..."

A Balaton augusztus 21-en panikszeruen kiurul,aki odavalosi az tudja

Előzmény: az én titkos nikkem (540)
lektor Creative Commons License 2008.09.20 0 0 548
Még jól is járt a nagybátyád. Le is vetköztethették volna. Igaz ez városi szokás volt akkor.
Előzmény: Törölt nick (546)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 545
Szö szerint. Itt van Hollandiából egy ismerősünk. Ő is így mondta. Bunkók földje. A WC -ék koszossak, a vendéglőkben becsapják stb. Úgy vezetnek az autósok, mint ázsiában.
4400 Creative Commons License 2008.08.31 0 0 544
csabiman Creative Commons License 2008.08.31 0 0 543
Ha relatíve mérjük az embereket, még akár átlagon fölöttiek is lehetünk a végén :)

De most frankón, én budapesti (óbudai) vagyok, és nem látom ilyen tragikusan a helyzetet, bár a pesti oldalra én se szeretek átjárni. Szerinted én mit tehetek annak érdekében, hogy javuljon a helyzet? Minden bunkó embert személyesen móresre kellene tanítanom, kioktatnom, még több adót fizetnem, a szemetet felszedni az emberek után?

Saját magamat és közvetlen környezetemet tisztának, udvariasnak, intelligensnek, tanultnak tekintem, és bármilyen messziről jöttnek szívesen mutogatnám pozitív példaként. Naja, a parkban vannak csövesek, akik koszosak és kiabálnak - van pár cigánycsalád, akik néha késelésig menő vitákat folytatnak egymással, de emiatt hadd ne érezzem magam hibásnak! Küldjük őket lágerekbe?
Előzmény: Or Kán (538)
BlueBear_ Creative Commons License 2008.08.31 0 0 542

Na ja vége a szezonnak.

Már nem akkora biznisz a Balaton mint régen.

Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.31 0 0 541

Tipikus nyaralóváros: három hónap az élet.

az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.31 0 0 540
Csütörtökön jártam Siófokon. Picivel kevesebb a szemét, mint Budapesten.
Viszont szinte kihalt a város. Egyik strandon felirat: 2008-ban ingyenes. Körülötte rengeteg zárt büfé, eladó nyaralók. A strandon alig pár ember. Jóhogy hétköznap délután volt, de szvsz még ahhoz is kevesen voltak...
Előzmény: BlueBear_ (539)
BlueBear_ Creative Commons License 2008.08.31 0 0 539

Hát mert köpködni meg szemétkedni mindig egyszerűbb, mint tenni valamit azért, hogy jobb legyen. Meg hát megosztani is kell egy kicsit.

Néhány évvel ezelőtt  a Balatont is fikázták, hogy mennyire igénytelen az Adriához képest, meg mennyire lehúzósok azok akik az idegenforgalomból élnek, és hogy már a magyarok is inkább az Adriára mennek nyaralni. Nyilván igazuk lehetett bizonyos dolgokban, de nem általánosítva.

Előzmény: Törölt nick (536)
Or Kán Creative Commons License 2008.08.31 0 0 538
És ez mennyire teszi intelligensebbé a budapestieket/magyarokat (a la Bartus)?
Előzmény: csabiman (537)
csabiman Creative Commons License 2008.08.31 0 0 537
http://www.nol.hu/adria/cikk/505068/

Tessék, végre nem csak minket fikáznak :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 533
Ebben még  van valami gemütlich is, egyfajta " trehányságból elkövetett kegyeletõrzés."  
Előzmény: Törölt nick (524)
BlueBear_ Creative Commons License 2008.08.30 0 0 532
Ha Vityka összehozza, még Olimpia is lesz Budapesten! :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 531

Ha mégegyszer Ottawát említed  én  Kerónak foglak szólítani, az meg felér 26 komoly becsületsértéssel.

:-))) 

Előzmény: Hierro Nyh. (530)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.30 0 0 530
Elnézve egyes fővárosiak nagyképűségét, lehet, jobban jártunk volna, ha anno nálunk is egy Ottawa- vagy Canberra-szerű műfővárost hoznak létre Budapest helyett. ;)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.30 0 0 529
De ha már kérdkedőverseny: tegnap Nyíregyházán megkezdődött a VIDOR, Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja. ;)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.30 0 0 528
Talán te építetted ezeket?
Előzmény: Törölt nick (482)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.30 0 0 527
Talán te rendezted? Vagy részt vettél rajta?
Előzmény: Törölt nick (487)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.08.30 0 0 526
Talán te szépíted?
Előzmény: Törölt nick (509)
Or Kán Creative Commons License 2008.08.30 0 0 525
Azért van egy kis árnyalatbeli különbség eközött a vélemény és Bartus "magyargyűlölő" László kőbunkó bunkózása között...
Előzmény: Törölt nick (523)
BlueBear_ Creative Commons License 2008.08.30 0 0 522

Amig a külföldiek látják, addig nincs gond, aki meg a kisebbségi komplexusai miatt itt kompenzál az tegye, ha ez az út a gyógyuláshoz!

:)

Előzmény: Törölt nick (515)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!