Kész! Csaknem kiestem az ablakból. (Festem a negyediken.) Bolgár Györgyhöz betelefonált egy harminc körüli férfi. Próbálta baloldalinak lefesteni Boros Pétert. Még párttagkönyves is lett szegény Hóbagoly.
Hát ennek van valószínüsége, de mégsem irigyellek, ugyanis életed olyan lesz, amilyennek te építed s az nekem már nem kéne. Bár túl vagyunk 1984-en, de ti még most kezditek izlelgetni az orvelli gondolatok ízeit. Szép életet kívánva nektek várom a boldogító gutaütést, amihez büszkén mondhatod majd, te is hozzájárultál.:-)).
Dr. Timár György, egykor kisgazda képviselő aki a Kádár-rendszer alatt négy évet kénytelen volt politaki elitéltként börtönben tölteni, Boros Úr miniszterelnöki beiktatása utáni patlamenti ceremónián nem fogott vele kezet.
És ezzel most mit szerettél volna mondani? Hogy olyan gyávák a fideszesek, hogy a Gazdatagozat elnökén (röhöghetek?) kívül senki nem mert kiállni? Vagy azt szeretted volna bizonyítani, hogy milyen tökösek a fideszes jobboldali fijjúkák, mert beszédet mondanak? (Röhöghetek?)
Az index is komcsi! Képes volt kikeresni azt a '93-as hírt, hogy Boross Péter magánember belügyminiszterként reprezentált Horthy újratemetésén. Vagy fordítva, de az mindegy.
Hogy a francba lehet, hogy a fidesz ezt a hírt még mindig nem törölte az összes archivumokból? Könyörgöm! 2008-at írunk! Tizenöt év csak elég már a legbénább bolsevista titkosszolgálatnak is ilyen egyszerű feladatra!
Itt mer csak a vörös róka ugrálni, ahelyett, hogy az egyetlen helyes utat lépné meg-irány az ügyészség, ha vmi gondja van. Csakhogy rosál, nehogy kiderüljön, hamisak a vádak vagy némi madöf-szál is felkerül a porondra!
Hja, a BKV új vezért megszavazta a fővárosi madöf is. Azaz, jó pénzért, mint fb. vagy ig. tagok lefeküdtek Demszkiéknek, mint többször is. Lásd még Estivo kft milliárdos panamája, amiben szintén részes a madöfség, lásd a HVG cikkét erről a témáról.
Vagyis pucolhatnád a lókakit nadrágod körül vasmarokkal mert, hogy alanyt nem találnál közöttünk de nem ám olyant ki valós okot adna a sepreegetésre, de nem ám, legfeljebb a gumiszobában ahonnan irogatsz.