Keresés

Részletes keresés

Tadaaam Creative Commons License 2019.03.27 0 0 8

Ha feltetted magadnak a kérdést: Hogyan legyen több vásárlóm? (vagy megrendelőm, ez most mindegy), akkor biztosan benned is megfogalmazódott a változás gondolata, a dinamikus növekedés iránti vágy. :) Mi az első lépés ilyenkor, amit biztosan megteszel?

bonsaifacska Creative Commons License 2017.06.20 0 0 6

Kinek mi a véleménye? Ti szoktatok a hírleveleitekben képet rakni? 

 

http://emailcimlista.hu/tegyel-kepet-a-hirleveleidbe/

Marketing21 Creative Commons License 2016.10.20 0 0 5

Kész a remek terméked/szolgáltatásod, de nem igazán tudod, hogyan lehetne több vásárlót szerezni?

Az interneten bárki elkezdheti az értékesítést minimális befektetéssel is. Jelentkezz az ingyenes online marketingfelmérésre és tudd meg hogyan lendítheted fel a céged!

http://marketing21.hu/ingyenes-felmeres/

simonovits Creative Commons License 2016.05.05 0 0 3

MARKETING ANGOLUL ÉS MAGYARUL üzletembertől

 

Hatékony marketing oktatás üzletembertől angol és magyar nyelven magánszemélyeknek és cégeknek on line, Csillaghegyen ill. egész Budapesten, 20 éves nemzetközi multinacionális marketing üzleti tapasztalattal és 10 éves angol nyelvű főiskolai üzleti oktatási gyakorlattal. Azonnal hasznosítható ismeretek kis és középvállalkozásoknak, komoly előnyök az üzleti és magánéletben. Kétféle tudás egyszerre: marketing ismeretek és üzleti angol - fele áron. Személyes és online órák, egyéni és csoportos foglalkozások kezdő, haladó és felső szinteken, bevált, hatékony módszerrel. Angol marketing szakmai nyelv, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit szakirodalomból hanganyagokkal és filmekkel. Tel.: +36-30-9-777-107. Skype: marketing-angolul E-mail: travelsystem@t-online.hu. Oktatási módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://marketing-angolul.weebly.com

Anna Audrey Creative Commons License 2016.03.09 0 0 2

Sziasztok!

 

Marketing tanácsadással foglalkozom már 10 éve. Kifejezetten kisvállalkozásoknak próbálok segíteni, mert a tapasztalatom szerint - bár sokszor ösztönösen tök jól csinálják, amit csinálnak - néha egy külső szemlélő jobban rálát a problémáikra. 

Szívesen segítek azoknak, akiknek marketing tanácsra van szükségük - amennyire időm engedi.

Addig is: Marketing tippek és trükkök olvassátok bátran!

 

Üdv

Anna

Torok.Peter Creative Commons License 2016.03.09 0 0 1

Felfogható marketingtippnek. Olvasd el a cikket, az értékesítés hatékonyságról szól, ami ugye a marketinggel szoros kapcsolatban áll. Szerintem elég hasznos, érdemes elgondolkodni rajta.

http://www.momocrm.hu/blog/ceged-elen-felkaru-orias-vagy-ha-/35

Briko Creative Commons License 2008.08.25 0 0 0
Nem 0 ötlet!
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.25 0 0 topiknyitó
Ez csak 1 ötlet... Gondolom más is van itt, aki a kisebb-nagyobb vállalkozásának szolgáltatásait, termékeit szeretné minél hatékonyabban eladni. Marketingre minden cégnek szüksége van, de saját marketingest alkalmazni nem olcsó és a nagy marketinggurukat sem mindenki tudja megfizetni. Mi lenne, ha lenne itt egy topik, ahol elmondanánk egymásnak, hogy ki mivel foglalkozik és megpróbálnánk egymásnak ajánlgatni jó reklámötleteket, szlogeneket és más marketinges fogásokat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!