Eladó két komplett felszerelés. 55.000 HUF külön-külön.
Mind a két felszerelésben EV 45 L Riddell Evolution vállvédők.
Mind a két felszerelésben Riddell Revolution M sisakok.
Mind a kettőben található amerikai focis kesztyű.
Mind a két felszeréléshez jár egy-egy edző poló (az egyik zöld, a másik fekete - ráférnek a vállvédőkre).
Mind a két felszereléshez jár egy-egy nadrág (fekete) a védőkkel és az övvel. (a nadrágok sztreccses anyagból vannak, így az M és L méretek bármelyike megfelelő)
Az egyik szethez Riddell, a vállvédőhöz csatlakoztatható soft colar is jár (nyak védő) - díjmentesen, azaz az elsőnek jelentkező kapja ezt a felszerelést.
Hello! Erdeklodnek, hogy hogy s mint lehet csatlakozni a csapathoz. Par eve rogbiztem kb fel evig, de az utobbi 1-2 evben nem sportoltam semmit. Nem tudom ez akadaly-e. Ha nem szivesen kiprobalnam ezt a sportot. Elore is Koszi! Erno
Szuper, köszönöm!
Gondolom trening nadrág, pulóver kombó megfelel edzesre? Ja igen, fém spike-al fel lehet menni a pályára?
Akkor most csütörtökön megpróbálom :)
Szia!A korod nem probléma és bármelyik edzésre lejöhetsz,csak hozzál sportfelszerelést,olyan cipőt ami nem csúszik a műfüvön,és a pályán keresd az edzőket!Időpontok a bajnokság végével változtak:kedd,csütörtök 18-19.30-ig,holnap és jövőhét csütörtökön nincs edzés!!!Üdv Joe
36 éves vagyok, 12 éves korom óta folyamatosan sportolok. Kérdésem hogy ennyi idősen is volna lehetőségem arra hogy kipróbáljam az amerikai futbalt? Nem tudom milyen speckó adottságokra van szükség de ennyi idősen is szeretném magam kipróbálni...:)))
A honlap üzemeltetője külföldön van, nem tudom, hogy válaszolt e valaki már a leveledre! Ha továbbra is van kérdésed, akkor vagy valamelyik telefonos elérhetségen tudsz érdeklődni ez a leg gyorsabb, vagy akár itt is kérdezhetsz.
Használt Amerikai Futball vállvédő (Benson Condor II L-es méret + hozzá ajándék fekete mez L/XL méretben) eladó, egyetlen egy baja van: A négy csat közül, egy hiányzik, de igazából ez a használaton semmit sem változtat, ugyanolyan erősen tart, mint egy új! Én is így használtam!
Ár: 8000 Ft
Érdeklődni lehet telefonon: 06 30 735 94 73 és e-mailben: pymdnl@yahoo.com is!
Bocsi hogy csak most válaszolunk,de elég ritkán olvassuk a fórumot.A kérdésedre a válasz, hogy semmiről sem vagy lemaradva.
Nálunk a minap jelentkezett két harmincas családapa akik most kezdenék el a sportot,sőt már túl is vannak néhány gyakorláson,ami nagyon tetszett nekik.Ha gondolod a rebels.hu honlapon találsz elérhetőségeket a vezetőségből keress bárkit az infókért.
Sziasztok! Nem igazán tudom hogy jó helyre írok-e de nemtudom kitől kérdezzem meg! Évek óta nagy szerelmese vagyok a sportnak és szeretném elkezdeni/kipróbálni! Csak nem tudom hogy fizikailag alkalmas vagyok-e vagy nem vagyok túlkoros... 22 éves vagyok 173cm magas 87kg izmos alkat 2 éve heti többször járok edzőterembe mellette futni szoktam! Van értelme elkezdeni ilyen korban, ilyen testi adottságokkal vagy esélyem sincs már?:)
Hello Tituss!Természetesen van felvétel,de jelenleg nyári szünetet tartunk így az első edzés időpontja szept 1.A helyszin 14.ker. Kövér Lajos u. 1-3 sporttelep.Minden kedden és csütörtökön 18-21 óráig.Több infó a www.rebels.hu-n. Szeptemberben várunk!Üdv Joe
A Titans elleni mérkőzésen fotózóktól kérem, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot a vengi kuk@c mailbox p0nt hu címen, hogy a képeiket kirakhassuk a weboldalra.