Keresés

Részletes keresés

kuzo4 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 48
Ja hogy ez itt "politika".
Végig kellett volna olvasni.
Akkor isten veletek.
kuzo4 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 46
"tecnikája"

"liberális" megszállóknak

"nemzetek felszámolása"

"népturmixolás"

"államhatalom meggyengítése"

????!

orvosnál voltál már?

Hova keveredtem!
Előzmény: zividivi (6)
Dua Creative Commons License 2008.08.20 0 0 45
Franciaország tele van nem európai állampolgárságú külfödiekkel.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 43
figyelj csak mit írtam a 35-ben-ITT ADÓFIZETŐ MAGYAROK NEM SZAVAZHATNAK!!!
Előzmény: NIL (38)
zividivi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 42
Majd neked is visszajön a hangod, ha végleg lehull a lepel az SZDSZ-ről.

Ha nem elég neked, ami már látszik belőlük.
Előzmény: reddoctor (40)
zividivi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 41
MI, fórumozók már tudjuk, hogy a nép te vagy, meg a társaid.

Csakhát egyre kevesebben vagytok.

:-))))
Előzmény: Törölt nick (37)
reddoctor Creative Commons License 2008.08.20 0 0 40

"Megkérdeztem tőlük, hogy miért éppen a főnáciktól várják a nácimentesítést? Leesett az álluk, mert ilyesmit a büdös életben nem hallottak még. El is csendesedtek"

:D:D:D

az én állam is leesett, én is elcsendesedtem:)

Előzmény: zividivi (39)
zividivi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 39
Tavalyelőtt, a 76-os trolin egy pár suhanc teli torokból nácizott és dícsérte a szadeszt, hogy majd ez a párt rendbeteszi az országot.

Megkérdeztem tőlük, hogy miért éppen a főnáciktól várják a nácimentesítést? Leesett az álluk, mert ilyesmit a büdös életben nem hallottak még. El is csendesedtek, és kultúrált vitába fogtunk. Nem fejezhettük be, mert megérkeztünk a Keletihez.

Már el is felejtettem az incidenst, de pár hónapja egyikkel ismét összefutottunk, és mivel felismertük egymást, kezetfogtunk. Csak annyit mondott, rájöttek, hogy igazam volt.

Az esetnek kettős tanulsága van számomra:
1,) a média kizárólag az emberek elhülyitésével foglalkozik.
2,) az SZDSZ hatékonysága abból áll, hogy leleplezi önmagát.

Előzmény: Törölt nick (36)
NIL Creative Commons License 2008.08.20 0 0 38
Izlésemnek jobban megfelelne, ha az állampogárságon túl még bizonyos mértékű adófizetéshez is kötnék a szavazati jogot.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 36

Liberálisokat egyre többhelyen (buszon, villamoson, jártában keltében) liberálnáciknak nevezi a nép.

Most már tudjuk miért is akik legjobban, telepofával üvöltve mutogatnak..amásikra, hogy nácik valójában saját mivoltukat vetítik ki másokra.

Előzmény: zividivi (33)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 35

Na ezt a címet.......

Ma magyarok millióa tömege nem gyakorolhatja-e joggát,csak mert lakcíme külföldön van..pedig lehet itt még akár adófizető is(Pl:kiadja lakását..)

Nagy a zavar,de most már ez a határ!!!!

zividivi Creative Commons License 2008.08.19 0 0 34
//"..miért kéne bárkinek is egy idegen ország választásain szavazni,.."//

Mert a "liberális" demokrácia egynapra korkátozott, nagy választási humbug.

A kijelölt versenylónak mindenáron be kell futnia, ám helyi lakossággal egyre nehezebb, -és gyanítom egyre mehezebb lesz- befuttatni a "liberális" pegazusokat.
Előzmény: mb3rgyulolo (32)
zividivi Creative Commons License 2008.08.19 0 0 33

Szent István véletetlen sem turmixolta a népeket, hanem mindegyiket megtartotta saját rendjében.

Te meg kizárólag a genetikát tartod számon.

Genetikailag bizony eléggé turmix valamenyi nép, még az is, amelyik legjobban hivalkodik származásával. De nem csupán anyagból állunk, hanem lélekből, vagy ha neked jobban konveniál, szellemiségből is.

És éppen a szellemiség az, amit nem lehet turmixolni. Menne valami egységesülésféle  magától is, ha a "liberálisok" és a világmegváltó ideológusok nem avatkoznának bele, de egész biztosan nem olyan formában, ahogyan az íróasztal mellett megálmodják maguknak a bürokraták. 

De mindegy, mert a "liberálisokat" az ilyesmi szerinted sem érdekli.  

Előzmény: Libera nos, Domine! (30)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.08.19 0 0 32
Én igazából nem értem, miért kéne bárkinek is egy idegen ország választásain szavazni, de ez biztos az én hibám.
Előzmény: demokratax (-)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.08.19 0 0 31

Honnan veszi Mikola, hogy a határon túliak nem az MSZP-re szavaznának?

És ha az MSZP-re szavaznak, akkor mi van? A lényeg nem az, hogy kire szavaznak, hanem hogy szabadon választhassanak az emberek, nem?

Előzmény: Törölt nick (27)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.08.19 0 0 30

Hiszen eredeti és régi tecnikája a "liberális" megszállóknak a nemzetek felszámolására a népturmixolás és az államhatalom meggyengítése.
Mára már igen jelentős eredményeket is értek el benne.

Szent István királyunkra gondolsz így az ünnep előestéjén? Kétségtelenül ő volt az egyik nagy liberális megszálló népturmixoló...
Köztünk szólva a liberálisokat végképp nem érdekli, hogy ki turmix, ki nem... Téged is kotyvasztottak valamiből... :DDD

Előzmény: zividivi (6)
zividivi Creative Commons License 2008.08.19 0 0 29
Áldásom rátok!

Elég sikeres volt a bemutatkozásod, és a te megfontolt, szép új világrendednek a bemutatása.

Kösz!

Továbbra sem kérek ebből a műfajból semmit. Éppen eleget hallgattam ezt és az ehhez hasonló szöveget zsidó koromban, osztályidegen koromban is.

Kissé meguntam mindig ugyanazt hallgatni. Nem ritkán ugyanazoktól az emberektől.
Előzmény: Megfontolom (28)
Megfontolom Creative Commons License 2008.08.19 0 0 28
És téged milyen kórság ért el?

Mit vagy úgy beszarva, ha nem magadfajtát látsz magad körül?
Mit vonyítasz nemzet halált?
Én embereket látok, akik érdeklődve fordulnak minden, számukra eddig ismeretlen felé, és látok önmagukból kivetkőzött lényeket, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy másoknak is lehetnek gondolatai, értékrendje, stb.

Persze az is lehet, Te soha sem érsz rá gondolkodni, mert azzal az értékrendeddel vagy elfoglalva, ami tiltja a gondolkodást, az elfogadást.

Szajkózni ugyanazt, megállás nélkül, még a szerencsétlen fogyatékos is képes.

Előzmény: zividivi (15)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 27

Honnan veszi Mikola, hogy a határon túliak nem az MSZP-re szavaznának?

Előzmény: Törölt nick (24)
zividivi Creative Commons License 2008.08.19 0 0 26
Pontosan ugyanaz, ami veletek, csak mi már most tudjuk, ti pedig meg fogtok lepődni.
Előzmény: acetofive (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 25
Számolunk?! :)
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 24
Azt tőle kérdezd:

„Mostmár ha egy jó nagyot nyerünk a választásokon, el tudom képzelni, hogy olyan húsz évre bebetonozzuk magunkat. Meg lehet csinálni. Mert ha valóban tudunk állampolgárságot adni a magyarnak határon túl, és muszáj neki állampolgárságot adni, akkor húsz évre berendezkedhetünk, és húsz év alatt föl lehet zárkóztatni ezt az országot. Én ebből nem engedek. Én ennek látom most egy jó realitását. Bár minél többen elhinnék, hogy ezt meg lehet csinálni. Az önszuggesztiónak is van ám nagy szerepe.”
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 23
(1)
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 22
Honnan tudta Mikola, hogy a külföldiek nem az MSZP-re szavaznának?
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 21
A topik okafogyott, mert Magyarországon jelenleg is szavazhatnak az EU állampolgárai a lakóhelyükön az önkormányzati és az EU választásokon.
acetofive Creative Commons License 2008.08.19 0 0 20
te szegeny beteg ignac...mi lesz igy veletek?
Előzmény: zividivi (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 19
Ami azt illeti, Orbánnak is eszébejutott a külföldiek lehetséges megszavaztatása, Mikola 2006-ban el is szólta magát nagy nyilvánosság előtt, sokat segítve a demokraták nagyarányú választási győzelmét.
Előzmény: geva54 (8)
zividivi Creative Commons License 2008.08.19 0 0 15
Neked nem kell félned!

Valószínűleg örökéletű maradsz.

Európát fenyeget veszedelem nem téged.
Előzmény: Törölt nick (12)
meghallgatom Creative Commons License 2008.08.19 0 0 14
Az önkörmanyzati valasztasokon Nemetorszagban is valaszthat az összes eu polgar ha ott van a bejelentett allando lakasa.
Előzmény: -zakopane- (13)
-zakopane- Creative Commons License 2008.08.19 0 0 13
Nem voltam még sose Új-Zélandon és nem vagyok az új-zélandi választási rendszer ismerője, de én is olvastam már erről. Ha jól emlékszem a világon egyedülálló módon az Új-Zélandi választásokon azok is szavazhatnak akik letelepedési engedéllyel rendelkeznek és legalább egy éve folyamatosan Új-Zélandon élnek.
Előzmény: lektor (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!