"Megkérdeztem tőlük, hogy miért éppen a főnáciktól várják a nácimentesítést? Leesett az álluk, mert ilyesmit a büdös életben nem hallottak még. El is csendesedtek"
Tavalyelőtt, a 76-os trolin egy pár suhanc teli torokból nácizott és dícsérte a szadeszt, hogy majd ez a párt rendbeteszi az országot.
Megkérdeztem tőlük, hogy miért éppen a főnáciktól várják a nácimentesítést? Leesett az álluk, mert ilyesmit a büdös életben nem hallottak még. El is csendesedtek, és kultúrált vitába fogtunk. Nem fejezhettük be, mert megérkeztünk a Keletihez.
Már el is felejtettem az incidenst, de pár hónapja egyikkel ismét összefutottunk, és mivel felismertük egymást, kezetfogtunk. Csak annyit mondott, rájöttek, hogy igazam volt.
Az esetnek kettős tanulsága van számomra: 1,) a média kizárólag az emberek elhülyitésével foglalkozik. 2,) az SZDSZ hatékonysága abból áll, hogy leleplezi önmagát.
//"..miért kéne bárkinek is egy idegen ország választásain szavazni,.."//
Mert a "liberális" demokrácia egynapra korkátozott, nagy választási humbug.
A kijelölt versenylónak mindenáron be kell futnia, ám helyi lakossággal egyre nehezebb, -és gyanítom egyre mehezebb lesz- befuttatni a "liberális" pegazusokat.
Szent István véletetlen sem turmixolta a népeket, hanem mindegyiket megtartotta saját rendjében.
Te meg kizárólag a genetikát tartod számon.
Genetikailag bizony eléggé turmix valamenyi nép, még az is, amelyik legjobban hivalkodik származásával. De nem csupán anyagból állunk, hanem lélekből, vagy ha neked jobban konveniál, szellemiségből is.
És éppen a szellemiség az, amit nem lehet turmixolni. Menne valami egységesülésféle magától is, ha a "liberálisok" és a világmegváltó ideológusok nem avatkoznának bele, de egész biztosan nem olyan formában, ahogyan az íróasztal mellett megálmodják maguknak a bürokraták.
De mindegy, mert a "liberálisokat" az ilyesmi szerinted sem érdekli.
Hiszen eredeti és régi tecnikája a "liberális" megszállóknak a nemzetek felszámolására a népturmixolás és az államhatalom meggyengítése. Mára már igen jelentős eredményeket is értek el benne.
Szent István királyunkra gondolsz így az ünnep előestéjén? Kétségtelenül ő volt az egyik nagy liberális megszálló népturmixoló... Köztünk szólva a liberálisokat végképp nem érdekli, hogy ki turmix, ki nem... Téged is kotyvasztottak valamiből... :DDD
Mit vagy úgy beszarva, ha nem magadfajtát látsz magad körül? Mit vonyítasz nemzet halált? Én embereket látok, akik érdeklődve fordulnak minden, számukra eddig ismeretlen felé, és látok önmagukból kivetkőzött lényeket, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy másoknak is lehetnek gondolatai, értékrendje, stb.
Persze az is lehet, Te soha sem érsz rá gondolkodni, mert azzal az értékrendeddel vagy elfoglalva, ami tiltja a gondolkodást, az elfogadást.
Szajkózni ugyanazt, megállás nélkül, még a szerencsétlen fogyatékos is képes.
„Mostmár ha egy jó nagyot nyerünk a választásokon, el tudom képzelni, hogy olyan húsz évre bebetonozzuk magunkat. Meg lehet csinálni. Mert ha valóban tudunk állampolgárságot adni a magyarnak határon túl, és muszáj neki állampolgárságot adni, akkor húsz évre berendezkedhetünk, és húsz év alatt föl lehet zárkóztatni ezt az országot. Én ebből nem engedek. Én ennek látom most egy jó realitását. Bár minél többen elhinnék, hogy ezt meg lehet csinálni. Az önszuggesztiónak is van ám nagy szerepe.”
Ami azt illeti, Orbánnak is eszébejutott a külföldiek lehetséges megszavaztatása, Mikola 2006-ban el is szólta magát nagy nyilvánosság előtt, sokat segítve a demokraták nagyarányú választási győzelmét.
Nem voltam még sose Új-Zélandon és nem vagyok az új-zélandi választási rendszer ismerője, de én is olvastam már erről. Ha jól emlékszem a világon egyedülálló módon az Új-Zélandi választásokon azok is szavazhatnak akik letelepedési engedéllyel rendelkeznek és legalább egy éve folyamatosan Új-Zélandon élnek.