Keresés

Részletes keresés

Color Star Creative Commons License 2018.05.02 -2 0 31

Kedves Piha,

 

Épp a sarki kocsmában moderálunk.

Előzmény: otooph (30)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.12 0 1 26

Saját magukat már csak nem teszik ki a hóra törölt hsz visszamásolásáért.

Diótörő Creative Commons License 2008.10.18 0 1 25
Sajnos, de a fejétől bűzlik a hal . És itt nincs fej !! Nincs, aki összefogja az egészet , nincs aki elolvassa ezeket a sorokat. Mert tény, hogy vannak fiatal gyerkőcök, akik viccből beírnak mindenféle marhaságot, néha nagyon otromba dolgokat, de amint írod az ilyen össze-vissza moderáció csak árt a szinvonalnak.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 2 24
a Tudomány fórumban az egyik hozzászólásom miatt minden addigi hozzászólásomat törölték! Az az egy is inkább vicces volt, bár kétségtelenül piszkálódva próbáltam valaki figyelmét felhívni egy következetlenségére. Azonban ronda, trágár szót nem írtam le sem ebben, sem előtte, és mégis törölték az összes addigi hozzászólásomat! Mindent!
Ha csak azt az egyet törölték volna, azt még megérteném, és nem is tenném szóvá. De azokat is törölték, amiket előtte sok hónapja, hete írtam, teljesen normálisan, senkit nem bántva.

Az kellene, hogy a moderátorok nyitottabbak és toleránsabbak legyenek, még akkor is, ha ők személy szerint nem értenek egyet egy hozzászólás tartalmával.
Ha a hozzászólásokat így törlik, ahogy eddig, akkor az index.hu végkép lejáratja magát.
És igen, sajnos az a probléma, hogy a Tudomány fórumnál nem szólalhatnak meg más vélemények, mert a hivatásos tudósok azonnal kipenderítik azt, aki másként látja a világot.
Olvasni kellene egy kis Thomas Kuhn -t, kedves moderátorok! ("A tudományos forradalmak szerkezete") Akkor tudnátok, hogy az ilyen hozzáállás a fejlődés legnagyobb ellensége!

Diótörő Creative Commons License 2008.10.18 0 0 23
Sziasztok !
Erről a Moderátor ! Segíts ! c. topicban a 18517,18518 sz. hozzászólásomban már elég hosszan írtam, nem akarom ide is bepötyögni. Azt hiszem alapvető tévedésben vagyunk, amikor azt hisszük, hogy az Index az egy nagy toronyépületben székel,tele alkalmazottakkal. És egy szobában képernyők előtt ülnek a moderátorok, mögöttük meg fel és alá sétál a főnökük. Szerintem ez az egész lakásokban működik,számítógépek összekötve és a moderátorok talán még csak nem is ismerik egymást. A legrosszabb, hogy sok helyen még csak nem is fizetnek nekik ezért.Ezt azért gondolom, mert már nekem is ajánlottak ilyen " állást " máshol, de nem fogadtam el, mert felelősség lett volna,zsozsó meg nem.Tehát valószínűleg nincs válogatás, akit találnak az jöhet, nincs kiképzés,csinálja ahogy látja az eddigiek alapján.És ráadásul otthon átadja a kistesójának,játsszon ő is, aki hozza a haverjait és jópofa játékként moderálgatnak, mert ismerik a jelszót.
Rengeteg esetben teljesen felesleges a nicknév törlése, elég lenne a hozzászólás törlése. Persze az itteni 16. számú hozzászólás stílusával nem értek egyet, de örökre kitiltani nincs értelme, főleg kisebb " vétségekért". De ez itt gyakorlattá vált és senki sincs, aki ennek véget vetne, mert nincs is olyan ember, akinek ez lenne a feladata.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 0 22
Ahonnan küldhetem ha még van még itt valós nick ? katicab@freestart.hu
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 1 21
Konkrétan például ott is ahol az ember nem is igazán gondolná,például a Filosz Rejtélyes dolgok topikában is elég sűrűn tünnek el nickek s nagyon is könnyen, ha a moderátor álnickein írt hozzászólásaihoz, számára negatív módon, de a az index szabályai szerint viszont SZABÁLYOSAN mer hozzászólni s minden nyom nélkül...Ha valaki kiváncsi miért a a lementett hozzászólásokat elküldöm !!!
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 1 20
Úgylátom az összes reklamáló hozzászólás eltünik mostanában ráadásul nickestől végleg eltörölve!.Vajon kinek jó ez? Nem tünik fel az Indexet szerkesztőinek hogy itt a konkurensek garázdálkodnak ezerrel??
maszuletettbarany Creative Commons License 2008.09.15 0 0 18
T. moderátorok!

Kaptam egy hét tanulmányi szabadságot nebáncs!virág-tól, az alábbi indoklással:

>Malackának egy hete lesz tanulmányozni a fórum felhasználásának feltételeit, hogy ne unatkozzon barika is ezt fogja tenni az ÁVO-sozásért.

A barika értelemszerűen rám vonatkozott. Az indoklás arra vonatkozhat, hogy segítettem egy topictársamnak megértetni, hogyan működik a moderáció, ezért egy kitalált példát írtam le, felhívva rá a figyelmét, hogy valóságtól elrugaszkodott példáról van szó.

Különösen fájlalom azt is, hogy a hozzászólásomat eltüntette a „Megkérdeztük a régiómoderátort” topicról, mert így ott most már csak az ő hozzászólása látható amiben engem ávo-sozással vádol meg.

Szerintem félreértésről lehetett szó, lehet nem elég figyelmesen olvasta a hozzászólásomat. Ha nem félreértés, és Önök szerint is korrekt eljárás történt, annyit szeretnék csak kérni, hogy a törölt hozzászólásom kerüljön vissza a helyére, feltüntetve, hogy amiatt moderáltak ki engem egy hétre a fórumról.
AZS Creative Commons License 2008.09.12 0 0 17
traktor rulez ;-) és az írásod csak megerősítette a véleményemet ;-)
Előzmény: eiwuap (16)
eiwuap Creative Commons License 2008.09.12 0 0 16
Egy üzenet a mi drága Traktorunknak:

Kedves Traktor! Mondd te mit hiszel magadról? A moderátorok díszes társaságában te vagy a legnagyobb geciláda! Tipikusan az az ember vagy aki szereti villogtatni a ráruházott hatalmát, és azzal a végletekig visszaélni, mivel az esetleges reklamálók nem érdekelnek senkit. A moderátori feladatokra teljesen alkalmatlan vagy, sokan találgatják mégis hogy a jó életbe kaptál te ilyen címet. Látom unalmadban nem tudsz mit tenni, akkor jön az üres fenyegetés és a "jujj szard össze magad mert majd kiraklak ha nem tetszel" című műsor. Mégpedig azért üres a fenyegetés, mert állandóan megígéred, hogy így meg úgy kitiltod azt aki válaszol pl. a fikanickeknek, de valójában a büdös életben nem raktál ki ezért senkit, legalábbis a vasutasban nem. Az egyenlő elbírálásról még nem is beszéltünk.. igazságos ítéletek sose születtek. Sose gondolkozol, bárki bármit mond, egyből ugrasz, nemhogy esetleg megvizsgálnánk, hogy valóban fikanick, valóban provokálás-e, ha netán az esetet jelentő személy az érintett, akkor neki van-e valami provokáló hozzászólása amiből kiindult a dolog stb... Összefoglalva: Egy hirtelen haragú, beképzelt, moderátori tisztségre alkalmatlan alak vagy, akit rejtély hogy szedtek össze.


Most pedig nyugodtan nyomjad a DEL-t, nehogy lássa valaki, de attól még a dolgok nem változnak.
tbando Creative Commons License 2008.08.19 0 0 15
Ilyen is van? Meg vagyok lepve.
Előzmény: Törölt nick (9)
AZS Creative Commons License 2008.08.18 0 0 14
és?
Előzmény: Nem vagyok azonos (13)
Nem vagyok azonos Creative Commons License 2008.08.18 0 0 13
Persze, leszarja az ember. Csak az a helyzet, hogy az egyik egy jólbevált nick volt, a másik meg egy nagyon frappáns név. Ezt a kettőt törölték hasraütésszerűen.
Előzmény: Törölt nick (9)
Nem vagyok azonos Creative Commons License 2008.08.18 0 0 12
Nocsak. Ki tiltja meg? És milyen alapon?
Előzmény: Dumás Sanyi (11)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 11
Nem tudod? Akkor ne írj ilyet.
Előzmény: Nem vagyok azonos (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 10
Volt olyan nickem, amivel be sem tudtam lépni egy topickba.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 9
Ez nem egyedi, van úgy, hogy kijelölnek egy intervallumot, és akinek a kettő közé esik a userid-je azt törlik. Mondjuk én leszarom, annyi nicket csinálok amennyit akarok.
Előzmény: Nem vagyok azonos (3)
Nem vagyok azonos Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8

Egy picit még türelmes vagyok.

Tudod, az a bajom, hogy még az okát se tudom a törlésnek (abból az egyik rootolás). Legalább megindokolnák, vagy valami. De így? Azt se tudom, hogy mit vétettem?

 

Áááá, ez az egész valahogy olyan izé.....

Előzmény: AZS (5)
Nem vagyok azonos Creative Commons License 2008.08.18 0 0 7
Az meg kiaz?
Előzmény: Dumás Sanyi (6)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 6
Szójjá Spédernek.
Előzmény: Nem vagyok azonos (3)
AZS Creative Commons License 2008.08.18 0 1 5
"Már arra is gondoltam, hogy meg kéne venni az indexet, és kirúgni mindet."


ez lesz a megoldás.

hajrá.
Előzmény: Nem vagyok azonos (3)
Nem vagyok azonos Creative Commons License 2008.08.18 0 0 3
Ennek a topicnak se jósolok nagy jövőt. Nekem az egyik nikkemet úgy törölték, hogy EGY KUKKOT SE ÍRTAM AZON A NÉVEN. Egy másikat pedig csak úgy. És egyik esetben se adtak semmiféle indoklást, és még a reklamálásokat is törölték. Néha azt hiszem, hogy egy elszabadult hajóágyú is bekerült közéjük.
Már arra is gondoltam, hogy meg kéne venni az indexet, és kirúgni mindet.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 2
ez magyarország! itt még most is azt irogatják egyes fajankók, hogy nem volt robbanóanyag a bombában, pedig mindenki tudja h vizesfazekat találtak.

az index meg különösen allergén a fikázásra, pedig ők mást sem csinálnak egész nap.
Előzmény: Gézoo4 (-)
Gézoo4 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1

Nem hihetem, hogy ilyen céljuk lenne.

 

  Viszont elvárom egy moderátortól, hogy korrekten járjon el, feddhetetlen legyen

erkölcsi értelemben is.

 

  Azt pedig, hogy több tucat hozzászólásból a levezetéseket, a bizonyításokat, magyarázatokat szisztematikusan kitörölve, csak azokat a hozzászólásokat hagyja bent amelyekben az offtopik ivivan és gergő73 személyeskedő, valótlanságokat

állító megjegyzései elöl tértem ki.

  Majd az így megcsonkított beszélgetésre hivatkozva "topic-rombolónak" minősítsen

és minden valós alap nélkül egy hétre kitíltson, az teljességgel tisztességtelen

eljárásnak tartom.

   Megjegyzendő, hogy a működési szabályzatban ilyen kitételt nem találtam.

 

   Ezt tetejében fokozza azzal, hogy a tiltakozás megakadályozása érdekében

a "Megkérdeztük a moderátort" - topicból is kitíltott.

 

    Természetesen ivivant és gergő73-at nem tiltotta ki sehonnan, még figyelmeztetni sem figyelmeztette.

 

   Ez a tisztességtelen eljárás nem fér össze a becsülettel.

 

   Minden ilyen tett a többi moderátor automatikus lejáratását okozza.

 

Ezért erősen  csodálkoznék azon, ha ellenőrzés nélkül, a többiek kontójára

bármelyikük szabadon garázdálkodhatna.

 

 

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 2 0
Minnél több user törlése a céljuk. Attól élveznek el. Legyenek vele boldogok. Nekem egy éjfélkor csinált nickemet törölték, alig 15 óra alatt kinyírták. Pedig semmit nem csináltam. Néhány x,xx,xxx-eket írogattam csupán.
Előzmény: Gézoo4 (-)
Gézoo4 Creative Commons License 2008.08.18 0 1 topiknyitó

 

   Megtapasztaltam, hogy technikailag milyen lehetőségei vannak egy moderátornak.

Azt is látom, hogy adott moderátor hite szerint él is a lehetőségeivel.

 

   Nos, tisztessége, becsülete a tettein.  No de csak ennyi?

 

 A Moderátotok ténykedését senki sem felügyeli?

 

   Vagy ha igen, akkor mi a fontosabb a mundér védelme vagy a becsület?

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!