Basszus, olyan sebességű a miniszterelnök jelöltek rotációja, hogy mire a zember leírná, hogy monnyonle, a soron lévő delikvens már le is mondott a jelöltségről...
hát bőr az van a pofájukon... az a baj, hogy amíg nagyon nagy baj nincs, addig a liberális demokráciák csak hátrálnak, mert jaj a szólásszabadság, meg jaj a tolerancia, ki kellene már mondani, hogy a jogok csak azokat illetik meg akik azokat másokra nézve is kötelezőnek tartják és akik az alkotmányos keretek közt maradnak...
ja, Europa meg mint egy babiloniai szajha Ausztriában bejegyzett, elísmert vallás az iszlám, még teologiai főiskolájuk is van, ennek ellenére "mig az igazhitűek kénytelenek együtt élni a hitetlenekkel" fogalmaz az egyik ott előadó seggfej. Rendezvényeket mondanak le önkormányzatok, mert a meghívott előadó miatt tiltakozott a mittudoménmilyen iszlám tanács, nyíltan terrorizálják az itt élő közösségeket az úgynevezett fejkendőkommandok, kényszeritik a gyereket, hogy fejkendőt hordjon stb...... és az állam meg csak pislog nagyokat
azért reménykedésre ad okot, hogy szvsz megpróbálják eldönteni, hogy a jövőben siiták vagy szunniták vezénylik majd a paradét. Hülye jenkik, elkapkodták. megvárhatták volna a meccs végét
most mi várható arrafelé? mert pindiy szokásos sötét képfestése alapján épp kiebrudalják a térségből az amerikaiakat és az iszlám kalifátus egybeér Pakisztántól Algériáig néhány atommal megfejelve...
Vagy feldugtak a valagába egy RPG-t, és a lemondás az egyetlen esélye, hogy megérje akár a 70. életévét is valami amerikai kisvárosban... Végülis lehet becsület kérdése, de szerintem inkább nem. :-)
Most nem azért, de végighallgattam a beszédét a CNN-en, nem értettem, mire hordja össze azt a sok marhaságot, de aztán összeolvastam a beszéd szavainak a kezdőbetűit, és a következő jött ki belőle:
A-Z-É-R-T-M-O-N-D-O-K-L-E-M-E-R-T-A-Z-I-N-D-E-X-F-Ó-R-U-M-O-N-M-E-G-N-Y-Í-L-Ó- E-G-Y-I-K-T-O-P-I-C-B-A-N-(a folytatást el tudod képzelni...)
Csak hát nyilván ezt nyíltan nem mondhatja ki, de politikusi és emberi nagyságának köszönhetően azért üzen azoknak, akiknek van fülük hozzá... Na.