" Prima Primissimán max. legfeljebb sírni tudnék, ha Mo.-on élnék, ahogy Sobri Jóska az általa adományozott díjjal ránt tudost, művészt, embert maga mellé a sárba. No de mivel nem ott élek, nagy ívben teszek Demjánra, a díjára, nem engem fosztogat. "
A magam részéről - a donátortól függetlenül - örülök a Demján (fémjelezte TriGránit)felajánlásának, mert végre látok egy MO-on működő, adó-kedvezményezett céget, ill. tulajdonosát, aki/amelyik (a mi, kevésbé szerencsések nevében is) elismerését akarja kifejezni egy kivételesen szép sportolói teljesítmény iránt, és ezt anyagi juttatással is alátámasztja.
Rettenetesennagy kár, hogy ez a gesztus az éppen Kínában tartózkodó "kedves vezetőnk"-nek (gyk.: GYF-nek) nem jutott eszébe! Vajon miért nem? Nem vitte magával Veres Jani bá'-t?
Mindenesetre örülök Demján úr felajánlásának, gratulálok hozzá neki is és Cseh Lászlónak is! Én is büszke vagyok mindkettőjükre.
Gyenge vagy, józanodj ki. Igy nincs sportértéke veled padlót mosni. Pedig ha tudnád, eltettem egy cíkket gondolván rád, valamilyen Sóvágót is emlegettek benne, ki a Filmgyárban volt és besúgott. Mivel pimasz voltál, juszt se keresem elő. Pá p.s.:és a szokásos nyasgem.
Sóvághó méltóságos úrnak te seggfej, már elfelejtetted? Nem pucolhatod többet a bigerlimet ba+. Legfeljebb a nyelvecskéddel, de az is lehet, hogy azt odaszegezem egy 100-as szeggel.
Csak tudnám mi öröm adódik az olimpia kapcsán. Egz halom agyondoppingolt és egészségtelenül túlhajszolt ember termeli a profitot a médiának meg az ilyen olyan befektetőknek. A NOB meg nem is nagyon tagadja, hogy csak a pénz számít. Különben a büdös életben nem adhatták volna a rendezés jogát Pekingnek!
Tudod kicsi hülyém, én vissza sírom Später Erzsikét, mert az egykori konzumnő Erzsébet-Díján könnyesre röhögtem magam, ahogy notabilitások -őszinte tisztelet azoknak, kik visszautasították- törték magukat és tartották oda hátsófelüket, hogy a Erzsike a bárszékről fel se kellve billenthessen egyet rajtuk, hogy aztán a kasszához fáradhassanak. Még ebben a nőben is több tisztesség volt, mert azt a pénzt amit szétosztogatott, nem mo.-i útonállással kereste. Prima Primissimán max. legfeljebb sírni tudnék, ha Mo.-on élnék, ahogy Sobri Jóska az általa adományozott díjjal ránt tudost, művészt, embert maga mellé a sárba. No de mivel nem ott élek, nagy ívben teszek Demjánra, a díjára, nem engem fosztogat. Azért megnyugtatlak ezt akár Demjánról is írhatták volna: "Balfelől üt, nekem fütyül, jobbfelől üt, nekem fütyül"
Vagy inkabb mondjuk azt, hogy az elso milka eredetet nem firtatjuk:)))
A tobbi meg alapvetoen stimmel szerintem:)
Mas: akarhogyan is nezzuk, ma Magyarorszagon a milliardosok kozul - illetve azok kozul, akik ezt megtehetnek - egyedul Demjant nevezhetjuk "mecenasnak" (szerintem).
Szerintem nem kivan senki sem szobrot onteni Demjannak. A szep gesztusrol van szo csupan. Es az fuggetlen attol, hogy naponta mennyit keresett 2007-ben...
"Cseh Laci kiemelkedő olimpiai sikerét elismerve a TriGranit Zrt. a rendkívüli sportoló mindhárom olimpiai ezüstérméért járó díjazását kiegészíti az aranyéremért járó összegre - tudatta a cég. "
Reklámfogás!! Demján oligarha 6 milkával! Még büszkébbek lehetnénk,ha építene egy, vagy több uszodát!! Van miből!!! Az is szégyen, hogy az OTP,MOL,TriGranit Zrt stb magyar cégek(a qibaszott nagy nyereségükből alig támogatják a sportot) is építhetnének sportlétesítményeke, ahogy ezt a nyugati cégek teszik nyugaton! Nem lehet mindent az államtól kérni!!!
Ha valaki felpszet csalónak és kokszosnak tartja, annak biza félre kell tennie a nemzeti böszkeségét és ugyanezt kell tartania cselaciról is. Főleg annak fényében, hogy "köpött" az amcsi sportolókat koksszal ellátó vegyészmágus és egyértelműen mondta, hogy úszás, atlétika, kerékpár sportágakban MINDENKI kokszol. Azt is elmondta, hogyan, mivel. Kíváncsi vagyok az amerikai pénzből működő WADA mit tesz most....(semmit,mert ez nagy beégés mindenkinek, főleg az amerikaiaknak, ha vissza kell majd venni esetleg a győzteseik érmeit .De ez úccse lesz sose.) A mágus elmondta, egy ember "felkészítése" 18-40 ezer USD volt és simán megérte, mert másik oldlon a győzteseknek járó szponzorpénzek álltak, aik nagysgrendekkel nagyobbak. Szerencsétlen koreai, bulgár, filléreskedő magyar "sportolók" pedig jól pellengérre vannak állítva, a többiek pedig nyomják a kokszot.