Keresés

Részletes keresés

belagergo Creative Commons License 2011.05.08 0 0 17

vegyél telefont

Előzmény: Kicsibirta (15)
celicatony Creative Commons License 2011.04.18 0 0 16

hali, ha vkit érdekelne lg ku990 fehér ház keressen meg, ill. más alkatrész vagy tartozék.

http://hardverapro.hu/apro/lg_ku990_azonnal/hsz_1-50.html

üdv

Kicsibirta Creative Commons License 2011.04.13 0 0 15

Sziasztok van egy nagy problemam Lgku990i van es nem jatsza le a youtube videokat valami programot nem tudtok h mivel indithatnam el?

Robi Golf Creative Commons License 2010.11.04 0 0 14

Sziasztok!

Nem ide tartozik, de had kérdezzem meg hogy az LG GM 360-AS  telefon olvassa-e a WORLD illetve  A TXT dokumentumokat vagy esetleg a PDF-ET????????????????????????

Klau19 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 13
Sziasztok!

LG KM 570 típusú telefonra honnan lehet letölteni programokat, témákat és egyéb szoftvereket.

Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.29 0 0 12
OFF

Üdvözlet Mindenkinek!

Én kerestem,(de nem biztos,hogy jól) az LG GD 510 POP-ról topikot.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!!!
má itt se vagyok!
ON
PGy 60 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 11

Üdv!

Szeretnék erre a mobilra I-Phon témát rátölteni. Le is töltöttem. De nem tudom hogy kell felrakni, hogy rendesen működjön. Aki tud kérem segítsen.

Mentol frász Creative Commons License 2009.09.10 0 0 10
Én ezt egy másik mobilon láttam működni: állítólag WinMobile oprendszer alatt van ilyen alkalmazás.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 9
senki ? :(
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.21 0 0 8
Felhúzom a topicot...

Van valakinek ötlete, hogy viewty-n hogyan lehet az aktuális telefon beszélgetést felvenni ?
Önmaga a telefon tud egyáltalán ilyet ? Vagy valami javas cuccot kell ehhez telepíteni rá ? Ha igen mit és honnan?
Köszi
miskei Creative Commons License 2009.01.30 0 0 7

Gömbpanoráma!

Egy új mobiltelefonos(LG KU990) gömbpanoráma:
http://vendel.freeweb.hu/panorama/gpano/_mt/2.html

A panorámafej:
http://vendel.freeweb.hu/panorama/gpano/_mt/pano_head_LG_KU990.mov

BRoberto Creative Commons License 2009.01.03 0 0 6
Hello Zsolt!

Én bátor voltam és még bőven garis korában megléptem ezt, mert le lehet menteni a teljes tartalmát a telónak:
mobileflash-forum
Most nem másolom ide, csak a linket, de pár lépés az egész.
Ami az eredeti fájlokat illeti, a legjobb, ha a sajátjaidról van mentésed, mert a netről innen-onnan leszedettekkel lehetnek problémák, mert legalább 6, többé-kevésbé különböző firmware létezik a telefonhoz és a különbségek pont ezeket a mappákat is érintik.

Üdv,
BRoberto
Előzmény: OccO Bogi (5)
OccO Bogi Creative Commons License 2009.01.02 0 0 5
Helló mindenkinek tegnap regeltem és még uj vagyok itt!!!!!!
BRoberto azt akarom kérdezni hogy ezt megcsináljam-e ha van még 1 év gari a telón vagy ha meg is csinálom akkor az eredeti fájlokat honnan birom megszerezni???????

Várom a válaszod!
Üdv.:B.Zsolt
Előzmény: BRoberto (2)
Thomaskill Creative Commons License 2008.12.24 0 0 4
Üdv!

Na ez szép és jó! De tényleg!Már csak 1 valami kellene!!!!!

Az eredeti File-okat honnan tudom letölteni? Mert kajak jó lenne visszallítani indent a régibe! :)

Válaszotokat előre is köszi!
Előzmény: BRoberto (2)
kundás Creative Commons License 2008.09.07 0 0 3
Neharagudjatok új vagyok itt és lenne egy olyan hülye problémám bár máshol nem találkoztam ilyennel hogy amikor elinditom a média buildert és rákeresek a port-ra akkor meg is van de amikor rákattintok a connect-re azt a választ kapom "can't open serial port" Ez mié
rt lehetséges pedig közben megnéztem jól müködik az usb ? Ha valaki tud segitsen!! Köszi! :(
BRoberto Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2
Ha a gyáriaktól merőben más témák érdekelnek, akkor arra van egy gyors és viszonylag egyszerű (mihez képest...) módszer:
Kell hozzá 2 progi:
- az EFS nevű: http://www.zshare.net/download/16192989c354ad3a/ innen
- a Theme Manager 3.2 pedig innen: http://kuntz.pwp.blueyonder.co.uk/thememanager3.2.rar

* csomagold ki őket és indítsd el az EFS MEDIA BUILDER by AKOM1976.exe -t.
* a telcsi legyen "adatszolgáltatás" módban (Telefon beállítások / Kapcsolat / USB kapcsolat módja)
* kábel rádug
* az EFS-ben csatlakozz (EFS Explorer gomb fent jobbra, aztán a telefont kiválaszt és GYORSAN "Connect", mert 5mp frissítéses...)

* az alsó doboz a géped, ott keresd meg a kicsomagolt Thememanager-t. Látnod kell 4 file-t ( theme_bg2.swf, widget2.swf, widget4.swf ,nyx_viewtyx.swf) és 1 folder-t (Themes)
* A felső doboz a telefonod, lépj be a LGAPP -ba (dupla klikk)
* irány a "Media" , azon belül az "swf" -be kell lépni
* Az első folder itt a "theme", lépj bele. Itt kéne látnod ilyeneket, hogy "theme_bg1",2,3 és 4
* Az alsó dobozban, jobb click a "theme_bg2.swf" -en és "write", ezzel felül is írtad :) innen már nincs visszaút...
* Menjünk vissza az "swf" folder-be és az alsó, gépen lévő fájlok közül egyesével jobb click és "write" ezeket is: "widget2.swf", "widget4.swf" és a "nyx_viewtyx.swf"
* A felső dobozban click-elj a legfelső szinten, hogy a LGAPP legyen a jobb oldali ablakban
* JOBB klikk egy üres helyen és klikk "refresh"
* középtájt, klikk "disconnect" és válaszolj "yes"-t a pop-up ablakban, ekkor a telefonod "restart/reboot"-olni fog
* Most már bezárhatod az EFS progit, és húzd le a kábelről a telefonod
* Kapcsold a telefont "Adattár" módba (Telefon beállítások / Kapcsolat / USB kapcsolat módja)
* Dugd vissza a kábelre a telefont és a PC-n egy új meghajtóként látni kell a telefon memóriakártyáját
* A "Theme Manager" alól a "themes" mappát úgy ahogy van másold fel a telefonra a főkönyvtárba a többi közé
* Ha felment az egész anyag, leveheted a kábelről a telefont
* Menj be a Beállítások / Telefon beállítások / Kijelző / Készüléktéma -hoz és válaszd ki a fentről másodikat, bármi legyen is a neve
* egyet visszalépve az "Óra és naptár"-ban az óra típusa legyen "Kettős óra"
* Kilépés az alapképernyőre (Piros gomb)
* Mostantól ha duplán lenyomod a "C" gombot a zöl és piros között alul, bejön a "theme manager" !
* Jó szórakozást!

Köszönet a leírás eredetijéért a KU990.co.uk forum-nak!
BRoberto Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1
Van, méghozzá virtuális :)
Előzmény: Mr. 0 (0)
Mr. 0 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 0
Van rajta 0-s gomb?
Előzmény: BRoberto (-)
BRoberto Creative Commons License 2008.08.14 0 0 topiknyitó
Az LG KU990 Viewty egy harmadik generációs hálózatokat és 3,6 megabit/s-os HSDPA letöltést is támogató, az LG szerint főként fotózásra, videózásra alkalmas mobiltelefon.
103 x 54,4 x 14,8 mm-es, 112 grammos,
3 hüvelykes képátlójú, 400 x 240 pixeles érintőképernyő, 5 megapixeles kamera stb stb.
...
tudom, van pár fórum magyar, angol, kínai nyelven, de hogy pont itt ne legyen topikja? ezen változtatni kellett...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!