Keresés

Részletes keresés

BitMiller Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5

Linket kérünk szépen! ;)

Előzmény: Primőr (-)
Primőr Creative Commons License 2008.08.08 0 0 4

Szúnyogok és az esti partyk

Különösen szertelen, közösség elleni izgató tevékenységükért büntethetnénk a szúnyogokat, már ha tudnánk. Zümmögnek, repkednek a szemünk előtt, és megcsípnek minket. Ma is ennek voltam szemtanúja. Az a fajta törvénytelen mozgáskultúra és megélhetési bűnözés, amit a szúnyogok bevezettek, elfogadhatatlan. Alkotmánymódosításra van szükség a szúnyogok büntethetősége érdekében, valamint az önbíráskodást is büntetni kell az emberek részéről, hisz az akadályozza az igazságszolgáltatás betartatását -nyilatkozta Kolláth György alkotmányjogász. A szúnyogok képviselője még nem reagált a felvetésre.

az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.08 0 0 3
Egy tücsök...

... ciripel az erkélyen, ahelyett, hogy La Fontaine sírját köpködné valahol a hangya kérésének megfelelően...
Engrave Creative Commons License 2008.08.08 0 0 2
Ez a világ se olyan már, mint régen.

A minap munkába sietvén eleredt az eső, elővettem az esernyőmet és teljesen szétázott. Azóta se értem, hogy történt.
Primőr Creative Commons License 2008.08.08 0 0 1

Vörös Kiállítás
Vörös nyárra számíthattak az érdeklődők, akik ellátogattak a Kecsmegi Nyári Képzőművészeti Kiállításra. Az utcán festmények voltak kihelyezve emberi vérrel festve, és néhány ábrázoláshoz állati szerveket is felhasználtak. Az egyik érdeklődőt megszólították a tömegből, és megkérdezték tőle, lenne-e modell. Ő azt felelte: - Nem, hát nekem nincs repülőgépem, különben is szükség van a beleimre és zöld ruhában vagyok. -A rendezvényszervező szerint gyakoriak az ehhez hasonló reagálások a közönség soraiból.
Primőr Creative Commons License 2008.08.08 0 0 0

A nullázás értelmetlenségéről

...tartott előadást Heller Ágnes filozófus az Eltén. Megjegyezte, hogy a nullázás rítusa már az őskori barlangrajzok esetében is megtalálható volt, mikor a frissen festett barlangrajzokat néhány ember a saját keze nyomával tapogatta össze, miszerint ő az első véleményező. Ez persze rontotta az összképet és az akkor ifestők folyamatosan üldözték ezen embereket. Később ebből a szokásból alakult ki a graffiti és a graffiti üldözése. A filozófus leszögezte, hogy nem szabad szabad teret nyújtani a nullázásnak, mert az a mű tartalmának degradálását vonja maga után.
Primőr Creative Commons License 2008.08.08 0 0 topiknyitó
Kezdem én.

Lázadó zenészek
Az MTI információi szerint egy budapesti konzervatórium hallgatói az utcára vonultak és tüntetni kezdtek. Eleinte csak a Himnuszt énekelték, majd egyre jobban eldurvult a tüntetést, egymást ütötték hegedűkkel, végül elbarrikádozták magukat nagybőgőkkel és zongorákkal a Margit-híd elejénél.
Ti mit szóltok ehhez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!