Keresés

Részletes keresés

Vori01 Creative Commons License 2016.02.11 0 0 368
Vori01 Creative Commons License 2016.02.11 0 0 367

erepbublikhoz hasonló játék, csak sokkal jobb kiadásban  Gyertek, épp elfoglaltuk a szlovákokat! :D az alám regisztrálók 10%-os arany bónuszban részesülnek!

juhaaasz Creative Commons License 2016.01.31 0 0 366

http://antica.e-sim.org/lan.17339/ gyertek játszani erre az új szerverre !! Csak 10 napja megy. Még senki nincs lemaradva. Aki regisztrál szívesen segítek neki. :)

Cs0nt1 Creative Commons License 2014.08.30 0 0 365

Aloha!

Erepublikhoz hasonló game, és itten is csak kevesen vagyunk magyarok... Várunk mindenkit aki kedvet kap egy kis országépítő dologhoz:D 

Ingyenes, böngészős, stratégiai játék.
Csatlakozz hozzánk és segítsd nemzeted.

https://suna.e-sim.org/lan.85183/

by Cs0nt1

Novotny Alex Creative Commons License 2013.07.07 0 0 364
Csak ezt meg kéne tudnia a mi elnökünknek is.
Előzmény: Novotny Alex (363)
Novotny Alex Creative Commons License 2013.07.07 0 0 363
Sziasztok!
Regisztráltam hogy egy ellenséges országgal vagyok amit kitervelt az ellenséges elnök lemásolnám és lefordítanám
HogDog Creative Commons License 2012.12.12 0 0 362

Üdv!

http://www.kiralysagok.com

Szükségünk lenne jó néhány játékosra, hogy ne horvát-magyar királyságban kelljen élnünk.

Az ok: kevés a magyar játékos, ezért vagyunk hozzájuk csatolva, és ezért nincs is rendes feltűntetve a hazánk. Katonaságunk, gazdaságunk még nagyon gyenge... Nehezen tudjuk megvédeni a magyar tartományokat.

Napi 2-3 kattintás az egész.

Bővebb infókat a kocsmákban találsz;-)

Gyertek!

segítség:

http://www.rk.atw.hu/

Atis0001 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 361

E-sim

Nem rég találtam rá erre a játékra, 36 napja indult el ez a szerver még az elején kapcsolodhatsz bele a játékba. Az e-sim egy szimulácios játék, lehetsz katona, politikus vagy építhetsz ki magadnak hatalmas cég birodalmat is.

gbogbo Creative Commons License 2012.05.30 0 0 360

A PowerPlay Manager egy ingyenesen játszható sportmenedzser játék. Jelenleg a jégkorong és a labdarúgás játszható. A következő sport a kézilabda lesz. Létrehozhatod a saját csapatodat és valóra válthatod a menedzseri álmaidat. A játék kulcselemei: kiválasztani a megfelelő játékosokat és a taktikát, a helyes felállást, irányítani a játékosok edzését. Emellett a stadion és létesítményeinek építése, csinosítgatása is a feladatait közé tartozik, illetve természetesen a pénzügyek irányítása.

Itt regisztrálhatsz:

http://www.powerplaymanager.com/r990724

gunji jackdaw Creative Commons License 2012.03.29 0 0 359

Egy napot tévedtem, de a többi igaz: nagy csatában becsülettel haltunk meg.

Ha valaki még olvassa e topikot picit megunva a mostani erepet talán nosztalgiával emlékszik vissza a 2009-es nagy index boomokra, vagy csak szeretne valami mást is kipróbálni, hadd idézzek egyik nagyon kedves ismerősöm rövid szösszenetéből:

Miért éppen a vPopulust válasszuk?
Azért, mert ez a világ még új, a nemzetek csak most keresgetik a helyüket a világban. A szövetségek még csak formálódnak, a helyzet napról napra változik. Az az ország, amely képes nagyobb létszámú új játékost ide csábítani, az jelentős előnyre tehet szert. Lehetnénk ezek akár mi is...
Még nem késő regisztrálni, a régebbi játékosok is könnyen utolérhetők.
Itt a bankkártya nem játszik, nem a pénztárcánk vastagsága határozza meg a győztest. Pénzért nem lehet aranyat venni.
A játékra elég akár napi öt percet fordítani, nem kell folyamatosan a gép előtt ülni. A szerver folyamatosan elérhető, nem látunk soha fejetlen csirkét.
Az adminok is pártatlanok, még szóba is állnak a játékosokkal, a szabályokat sem változtatgatják naponta, sőt akár a játékhoz új fejlesztési javaslatokat is elfogadnak.

Az ottani közösségünk kicsi, de összetartó, amely most nehéz napokat él át. Eddigi szövetségesünk cserben hagyott bennünket, mindennél nagyobb szükség van friss új erőre. Segíts újjáépíteni országunkat! Regisztrálj a http://www.vpopulus.net/referrer/1053 címen, válaszd magyarként Central Hungary régiót lakhelyedül!

Ha kérdésed van, keress minket bátran a chaten.

A teljes cikk ezen a helyen olvasható.

Előzmény: gunji jackdaw (358)
gunji jackdaw Creative Commons License 2012.03.25 0 0 358

Hát elkezdődött: ma kora este (a vPopulus világában) Szerbia megtámadta volt szövetségesét, Magyarországot. A túlerő tetemes, így országunk két-három nap alatt el fog esni. A történet megértéséhez tudni kell, hogy ott mi kis ország vagyunk, lakosságunk 67 fő, ezen kívül közel egy tucatnyian élnek külföldön, főleg Belgrádban. Az események röviden a történelmi hűség kedvéért: a játék kezdete óta a szerbekkel szövetségesi, sőt baráti viszonyt ápoltunk. Átengedtük őket területünkön Lengyelország felé, többször küldtünk segítséget építőmunkások képében építeni a kórházukat, a Belgrádban élő magyarok többsége is emiatt utazott ki hozzájuk. Miután egy sikeres romániai hódítás után az új régiókat nem tudtuk megtartani, a szerbek elfoglalták azokat, elvágva minket azoktól. Február végén az új magyar vezetés ezt számomra érthetetlen módon és indokolatlanul számon kérte rajtuk, a válasz nem késett: ők csak minket akartak 'megvédeni' egy román támadástól, s hozzátették, hogy nem is olyan erős a gazdaságunk, hogy meg tudnánk védeni a megszerzett területeket. Ebben személyes véleményem szerint nekik igazuk volt (van). Ennek ellenére elnökünk tárgyalásokat kezdett velük a romániai területek átadásáról, s sikerült meg is állapodni, hogy megkapjuk a régiók többségét. Így három nappal ezelőtt meg is indult a támadásunk, de azt a szerbek könnyűszerrel visszaverték. S mivel közben két másik régióban is harcoltak, a mi támadásunk miatti sebzéselvonásra panaszkodtak. A támadás visszaverését követő nap elnökünk érthetően, de kissé forrófejűen bejelentette, hogy kilép a szerbek szövetségéből és nem leszünk többet a szolgáik. A lépést - mint említettem - kicsit elhamarkodottnak éreztem, s érzem most is, de egyetértek vele: mi, mint szövetségesek kötöttünk egy egyezséget, ezt ők nem tartották be. Ezután még egy támadással megpróbálkozott a magyar hadvezetés (szintúgy sikertelenül), közben megpróbálta a szerb frontot lezárni egy békekötéssel. A szerb elnök ezt tegnap az esti órákban (mint várható volt) elutasította, de hozzátette, hogy nem akarja megtámadni Magyarországot. Ezek után ma este szerb csapatok mégis átlépték az Alföld déli és keleti részének a határt és megindultak Szeged és Debrecen felé. Nyilvánvalóan semmi esélyünk, kedd este fél kilencre meg fog szűnni az országunk. De legalább becsülettel halunk meg...

Előzmény: gunji jackdaw (357)
gunji jackdaw Creative Commons License 2012.03.23 0 0 357

Először is nagy tisztelettel üdvözlöm a fórummotort, hogy lenyelte a kissé hosszúra sikerült hozzászólásomat. Így most mégegyszer röviden.

A szerbekkel kötöttünk egy megállapodást, hogy átadják pár vromán régiót. Az első támadást viszont visszaverték és nekiálltak panaszkodni, hogy más fontosabb csatáikból elvontuk a sebzésüket. Ezt én magam kicsit gerinctelen lépésnek veszem.

Az más kérdés, hogy az azonnali szövetségből való kilépés jó ötlet volt-e, talán én is ezt tettem volna, nem tudom. S igen, ha akarják, két-három nap alatt eltörölhetnek. De akkor talán jó pár embert át tudnánk csábítani erepről is.

Előzmény: Aragorn83 (356)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 356

Maradok a szerbeknél. Nem szeretném, hogy a vpopon is eltöröljék Magyarországot, de félek, hogy az lesz a vége. Akkor erőfölényben vannak, hogy bárkit bármikor eltörölnek...

Előzmény: gunji jackdaw (355)
gunji jackdaw Creative Commons License 2012.03.22 0 0 355

Mi meg vPopon az ETERIÁból, szakítottunk a szerbekkel :o :)

Előzmény: Aragorn83 (354)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 354

A bolgárok végre kiváltak az EDEN-ből. Remélem ez kissé megborítja az erőegyensúlyokat.

inferior Creative Commons License 2012.03.11 0 0 353

eRepublik - Harc, gazdaság, diplomácia, politika.

Csatlakozz és játssz velünk eMagyarországért egy kb. 10.000 fős közösséggel, hogy országunk felszabaduljon a Románok elnyomása alól!
join me: http://www.erepublik.com/en/referrer/CsabiKHO

Knapp75 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 352

Sziasztok!

Pár napja ajánlottak nekem egy játékot, amely az eRep "rajongókat" is érdekelheti.

Ami fontos, hogy ebből a játékból valós pénzt lehet kiutaltatni, ha a tevékenységünknek van eredménye.

http://www.anno1777.com/index.php?i=260751

A regisztráció és a játék alapból ingyenes, persze befizetni azért lehet...  hehe

Több száz, néha ezer euró feletti tételek is mozognak, én adok neki egy esélyt...

Hja igen!

A fenti az én ref. linkem.

Aki kellően ügyes és kellően hálátlan, az természetesen megkerülheti.  ;)

gunji jackdaw Creative Commons License 2012.02.23 0 0 351

Igen-igen, korábban - míg a politikai életben részt vettem, - figyeltem az ismerősöket, azóta sajnos ez is elmaradt.

Előzmény: Aragorn83 (350)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.02.17 0 0 350

Ott én is benn vagyok már egy ideje élesben. Most épp Belgrádban lakom, mert a szerbeknél állandó háború van és ott lehet fejlődni. 

Előzmény: gunji jackdaw (348)
Grege Creative Commons License 2012.02.16 0 0 349

eRepublik, a szerepek játéka

Átlagember vagyok, sosem leszek ismert, híres, tévésztár vagy akár gazdag ember. Mégis, itt, ebben a játékban mindet kipróbáltam, kipróbálhatom, hiszen a lehetőség adott. Lehetek híres újságíró, Media mogul, akinek többezren olvassák az újságját erepublik-szerte, akinek adnak a véleményére, aki ha leír valamit, az országokat befolyásol, akár csatákat dönt el, hiszen az információ és a dezinformáció itt ezen a csatornán zajlik elsősorban.

Lehetek politikus, beléphetek bármelyik pártba, hogy a ranglétrán fellépkedve induljak a pártelnökségért, a kongresszusi helyekért, a miniszteri bársonyszékekért, sőt akár a karrier megkoronázásaként az ország elnöki posztjáért is - mindenközben öldöklő politikai csatározásokat vívva az ellenzékkel, a többi párttal az országgyűlésben, a chaten és a fórumon.

Alapíts gyárat első összegyűjtött goldjaidból, termelj kaját, fegyvert vagy repjegyet, add el tisztes haszonnal vagy exportáld, s a nyereségből fejlessz, vásárolj újabb és újabb cégeket, menedzseld a munkásaidat, okítsd őket, küldd harcolni ha kell, és gifteld őket ha arra van szükség - és lépj be a háttérben csendben meghúzódó milliomosok közé, akik a nyilvánosság előtt ritkán szólnak, de a háttérben hatalmas a befolyásuk - politikai, gazdasági erőt képviselnek, akiket egy elnök sem kerülhet meg.

Állj be nagykövetnek, először egy kis országban, tanulásként, olvasd a helyi sajtót, ismerkedj az emberekkel, a döntéshozókkal, keresd meg a helyi fórumot és épülj be oda - aztán lépj tovább, válassz nagyobb, fontosabb országot, vállalj szerepet a politikai hatalomátvételekben, szerezz információkat, akár kémkedéssel, ha az tetszik, akár őszinte beszélgetések során, amit ha hivatalos akarok lenni, akár diplomáciának is hívhatok... épülj be a diplomácia szövevényeibe, ismerkedj meg egzotikus országok hasonló érdeklődésű embereivel, köss nemzetközi szerződéseket... a határ a csillagos ég itt is.

Fejleszd a katonai erődet, égesd az aranyat öldöklő csatákban, érd utól a múlt nagy harcosait, szerezz rangot, hírnevet és hősi medálokat, indíts felkeléseket, és döntsd el a csatákat - a harcos, a hős katona szerepe titkon sokunk nagy vágya. Itt megteheted, bár ez a legnehezebb, legdrágább karrier is egyben. De talán a legértékesebb is, amire bizony sokan vágynak, de kevesen érik el. A tábornokok kicsiny de válogatott csapatát (Magyarországon jelenleg hárman vannak csak) mindenki ismeri és bizony irigyli is - ütéseik csatákat döntenek el, az országok támogatják őket arannyal, fegyverekkel, nőkkel... mmm, ez utóbbival talán nem, de anélkül is tudnak szerezni azt hiszem. 

Átlagember vagyok hát, de nem itt, nem az erepublikon. Itt az vagyok, az lehetek, ami csak akarok, és tudok. Csak rajtam múlik. Elhatároztam, regisztráltam, átmentem a kezdeti időszakon, és elkezdtem építeni a karriereimet. És elértem mindent amit akartam. Te is megteheted. Gyere, és játssz velünk. Regisztrálj alám az alábbi linken és én segítek a kezdetekben: http://www.erepublik.com/en/referrer/Grege

keress ingame PM-ben, vagy az alábbi chatszobában  http://szlsz.tk/index.php/chat

Ui.: a facebook regisztrációt kerüld, mert a jelszavad nem fogod tudni módosítani!

eMagyarországnak szüksége van új emberekre, hogy megvédjük örszágunk a ránk támadó ellenségektől! Gyere és csatlakozz, nem fogod megbánni!

leírást írta Quicksilver RIP

gunji jackdaw Creative Commons License 2011.11.13 0 0 348

Aki még nem unja az ilyen és ehhez hasonló játékokat, annak jó hír lehet, hogy ma hajnalban elindult a vPopulus is 'élesben'. Itt számít már minden lépés, így nagy szükség van minden szorgos kézre. Aki most regisztrál, még nem marad le a többiektől :)

Elérhetőség: www.vpopulus.net, illetve a rizonon a #vpophun szoba.

DestinyClassSpaceShip Creative Commons License 2011.09.13 0 0 347
gunji jackdaw Creative Commons License 2011.09.12 0 0 346

Én is a második napja játszok (hatodik napja), de még csak 43 XP-m van. Pedig napi rutin, harc, avatar feltöltése megtörtént, de valahogy mindig 'elfelejt' növekedni az xp-m, de Isten hozta az erep klónok között. Aztán csak kinövi a bugokat :)

Előzmény: Daxos (344)
Daxos Creative Commons License 2011.09.11 0 0 345

még annyi hogy nyugat dunántúlra sopronhoz gyertek, ott van high búza és azt tudjuk a legtovább védeni jelenleg

Daxos Creative Commons License 2011.09.11 0 0 344

http://e-sim.org/lan.7395/

Szintén ha úgy tetszik egy erep klón. Egy hete indult már most van 1000 lakos feletti ország. V1es erep modul jópár extrával. Például kiemelt csaták amikér az adott ország bevitt sebzéssel arányos pénzt ad. Bár ilyet a gyakorlatban még nem láttam nyilván mert még rövid ideje megy.

Szükség van az emberre mert mi magyarok eddig nagyjából 100an vagyunk a románok pedig már betámadtak.

Aki beregelne pls tegye ezen a linken.

http://e-sim.org/lan.7395/

6os szinten ami kb két nap nem 5 hanem 7 aranyat kap így és persze engem is támogat

vegyetek fel barátnak ha kérdésetek van segítek szívesen

üdv

Daxos

lsmstd Creative Commons License 2011.09.06 0 0 343

Szeptemberben minden vásárlásért 20% bónusz jár (500 gold rendelése esetén 600 goldot kapsz).

Egy gold ára 45 HUF.

Fizethettek Paypalon keresztül vagy banki átutalással.

Itt elérhettek: lsmstd@gmail.com

harzol Creative Commons License 2011.08.22 0 0 342

Vpopulus-on is fent vagyok, de egyrészt nagyon kihalt még, másrészt azon túl, hogy vannak régi eRepublikos emlékeim semmi szabályt, leírást nem találtam. Csinálhatnánk itt neki egy külön témát, összeszedni az infókat.

Sajnálom, hogy neked nem jön be az új eRepublik, de szerintem igenis élvezhető játék. Most pl. Fekete-tenger partján (Azovi-tengernél pontosabban) harcolunk és ha sikerül elfoglalni a területet, akkor teljes lesz az étel bónuszunk, mert már csak a hal hiányzott. 

Előzmény: gunji jackdaw (341)
gunji jackdaw Creative Commons License 2011.08.18 0 0 341

Talán azért, mert itt soha nem beszélgettek a játékosok (legalábbis mióta regeltem), arra jelenleg ott az #erephu a rizonon, vagy mert sokan abbahagyták már, vagy már nem tetszik nekik a játék. Én is csak a kitűzött céljaim elérése miatt és megszokásból játszok még, mert a változtatásokkal nem értek egyet. Nem értek egyet az adminok hozzáállásával, azzal se, hogy már megszűnt az EI, a fórum, sok a ban, azzal se, hogy egy ember a bankkártyájával legyőzhet minden országot.

Értem, amit írsz, s talán meg is értem, hogy több kedvet akarnak csinálni a kezdőknek, hiszen én is voltam az, igaz jó régen, de jóformán az egész játékot sikerült elcseszniük. Egyrészt azzal, hogy bevezették a manageri munkát és az ingyen alanyi jogon járó cégeket, így mindenki gyakorlatilag ingyen melózhat a saját cégeiben, azaz a semmiből termel sok ezer játékos. Mivel mindenkinek lehet cége, már nem is nagyon vásárolgattak a piacon, így az bedőlt a sok eladhatatlan árutól. Erre adminék kitalálták a vásárlóbotot, egy olyan scriptet, 'aki' megveszi a piacra kitett árut (legtöbbször a kaját), ezért a semmiből keletkezett pénzzel fizet, mire a valuták értéke gyakorlatilag a nullához konvergál. Anno egy forint 0.02-0.025 forint körül mozgott, most jó esetben 0.002, azaz kevesebb, mint a tizedét éri. Korlátozták tíz aranyban a napi (nem medállal és bankkártyával) megszerezhető aranymennyiséget, azaz ami donate-ből vagy a monetarys valutavásárlásokból/-eladásokból származik. Ezzel a monetaryzókat is elriasztották a játéktól. Régen magam is sokat monetaryztam, volt, hogy egyszerre 6-8 különböző valutájú ajánlatom volt kinn.

Egyedül ezekkel a missionökkel tudnak életet lehelni a játékba. Nem véletlenül került pl. egy q5-ös fegyver pár napja 40 forintba, most meg már 32.

Nekem igazán a v1-es bő két évvel ezelőtti erepublik tetszett, de elfogadom az érveidet :)

És, hogy szerepeljen az említett reklám is: akinek a v1-es erep jön be jobban, próbálja ki a vpopulust, tiszta v1 erep feeling, most már harcmodullal is. :)

Előzmény: harzol (339)
harzol Creative Commons License 2011.08.14 0 0 340

Érdekes egy (e)Magyarország térkép nem?

harzol Creative Commons License 2011.08.13 0 0 339

Nocsak mibe botlottam. Ezt a témát még én nyitottam évekkel ezelőtt.

Most viszont szomorúan látom, hogy nincs itt senki, aki az Erepublikról beszélgetne, ellenben csomó hasonló játék reklámja megy.

Most azért írok, mert bár pár éve abbahagytam az eRepublik-ot a nekem nem tetsző változások miatt, de most visszatérve egy teljesen új és a réginél is élvezhetőbb játékkal találkoztam.

Pár jelentős változás, ami nekem kedvet csinált az újbóli játékhoz:

- minden embere egyenlő munkaerőt képvisel, így a kezdők is igen hasznosak tudnak lenni

- katonai sikerek a civil élethez is hozzátesznek (arany-at lehet kapni a fejlődésért)

- többféle nyersanyag cégünk lehet és ez már a kezdők előtt is nyitva áll

- nem mindegy milyen céget indítunk, gazdasági stratégia is fontos szerepet kap

- kifejezetten érdekes harcok zajlanak. kellett pár nap, míg képbe kerültem, de érdekes ez a rész is

- cégek termelékenysége is folyamatosan változik az elfoglalt/elvesztett területek miatt

- küldetések és cég fejlesztések...

Bár tény, hogy napi 2-3 perc is elég a játékra, de az ember hamar többet szeretne az Erepublik-ból.

Reggel 9-kor az ember letudja, amit szeretne és ezen túl főleg csak a harcok vannak, amiben egy kezdő mérsékelten tud részt venni. Szerencsére van pár alap, aki fegyverrel és étellel támogat mindenkit, így a kezdők előtt is megnyílik az út a harcokhoz. Akinek meg ez sem elég az még mindig írhat/olvashat újságokat, elemezhet és chatelhet, vagy politikai tevékenységet végezhet. Egyszóval kifejezetten érdekes és szerintem élvezhető az Erepublik.

Ha megengeditek, akkor beillesztek egy linket amin át regisztrálva még én is jól járok és így eMagyarország-nak is több jut: eRepublik regisztráció

Írok még pár sort a jelenlegi katonai helyzetről:

- épp az erősen megrogyott eRomániát szorongatjuk és jelen állás szerint Máramaros hamarosan eMagyarország része lehet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!