Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Magamról: 10évet kézilabdáztam leggyakrabban irányítóban és szélen játszottam de voltam átlövő is jó ugrótechnikámnak köszönhetően, jobbkezes vagyok egyetlen probélma(ha probléma) 175cm körüli a magasságom és 65kg vagyok de persze ezt kitartó munkával ellehet intézni
Mielőtt abbahagytam heti 4edzésem volt 1meccsel, résztvettem edzőtáborokon és kondiztam is.
Balassagyarmaton kézilabdáztam jelenleg Budapesten és gyarmaton lakom.
A Híd-Unió sportegyesület vár minden felnőtt, kézilabdás múlttal rendelkező játékost férfi és női csapataiba. Heti 1-2 edzés és egy kiváló közösség vár rád!
Várjuk jelentkezésed a következő e-mail címek valamelyikére: Női Játékosok - hidlanykak@gmail.com; Férfi Játékosok - kezilabdavaranuszok@gmail.com
Sziasztok! Dabas környékén keresnék férfi amatőr csapatot, csak a mozgás kedvéért. 183 cm magas bal lövő és irányító pozi érdekelne. Egyelőre tényleg csak a mozgás miatt, esetleg később bajnokság is érdekel. 11 évet játszottam, csak egy achilles sérülés felborított mindent :(
Sziasztok:) Budafoki Kézilabda Sportegyesület női csapatába játékosokat keresünk. Edzés lehetőség heti 2x. Budapest I. és II. osztályban játék lehetőség. Jelentkezni az info@budafokikezilabda.hu címen tudtok.
több éves kihagyás után szeretnék újra játszani, így NBI/B-s múlttal kapusként keresek Budapesten amatőr női kézilabda csapatot. Preferáltan a pesti oldalon :) E-mailes elérhetőségem: gazdasz1989[kukac]gmail.com
Nem gond, ha régebben fogtál a kezedben labdát, vagy nem vagy épp a legjobb kondiban... Csapatunk két osztályban is indul, ha ügyesebb vagy, akkor lehetőséged van a Budapest I.-ben játszani, de ha csak a meccsélmény és a felzárkózás a cél, akkor ki tudod próbálni magad a III. osztályban is!
Gyere el egy-két (ingyenes) edzésünkre, tapasztald meg milyen egy csapatban dolgozni! :)
További információkért keresd az alábbi elérhetőségek bármelyikét:
Százhalombattai amatőr férfi kézilabda csapat játékosokat keres. Kézilabda múlt nem szükséges, de előnyt jelent. Edzés heti két alkalommal , kedden és csütörtökön esti órákban (7 órától), meccsek pedig hétvégenként. Csapatunk családias, összetartó, több éve itt játszó csapattársakkal várja jelentkezésed a következő telefonszámokon: 06/20/5009067 illetve 06/30/1789292
Igazolt játékosként 2012-ben kezdtem el kézilabdázni kapus poszton. 1 éve nem játszok és most szeretném újra kezdeni. Budapesten belül keresek magamnak csapatot. 1998-as születésű vagyok de így is több mint 170 meccset játszottam már igazolt játékosként így azért szereztem már tapasztalatot. Legnagyobb szintű bajnokság amiben játszottam NB1/B volt.
Elérhetőségeim: +36308351916 vagy a virag.rudka545@gmail.com e-mail címen.
18 éves Gimnazista lány vagyok, és nagyon szívesen kipróbálnám magam a kézilabda sportban. :)
Nagyon tapasztalatom nincs benne sajnos :(. Amatőr illetve hobbi szinten szeretnék eljárni Dunakanyar illetve Budapest felsőbb kerületeinek vonzáskörzetében. :)
Kézilabda egyesület gyermek , serdülő,ifjúsági és játékos múlttal rendelkező felnőtteknek játékosállomány bővítés céljából felvételt hirdet Mogyoród és vonzáskörzetében (férfi-női egyaránt) Jelentkezés és további infó kérése a kesalav@citromail.hu emailen kérhető. Várunk mindenkit szeretettel!
20 éves egyetemista vagyok és Budapesten keresek nb2-es női kézilabda csapatot. Kézilabdás múlttal rendelkezem, irányítóban is, de inkább szélen játszom jelenleg csak az egyetemi csapatban, fél éve jöttem el az előző csapatomtól. Jó lenne már a nyári alapozást is az új csapatnál kezdeni.
ezen az e-mail címen vagyok elérhető: zsofitabori@gmail.com
21 éves egyetemista lány vagyok. Kapus poszton NB1-es junior bajnokcsapat tagja voltam, több éves NB2-es tapasztalattal rendelkezem. Jelenleg is ezen a szinten kézilabdázom heti három edzéssel.
Budapesten keresek olyan NB2-es kézilabda csapatot, amelyet segíteni tudnék céljai elérésében.