Keresés

Részletes keresés

Pávek úr Creative Commons License 2008.08.26 0 0 152
Gyurcsány beszólt a Fidelitasnak
2008. augusztus 26 - 12:20 | Frissítve: 28 perce.
Zoom

A kormányfő blogjában reagált a Fidelitas „Gyurcsány a hibás” kampányára. A miniszterelnök úgy véli: nem árthat neki és pártjának ez a kezdeményezés, inkább azokat jellemzi, akik mögötte állnak. Gyurcsány Ferenc szerint ezt a logikát követve az összes siker is személy szerint neki köszönhető.

„Akár imponálhatna is, hogy az ellenzék ily rettenetes befolyást tulajdonít nekem, hogy a világ és személyes életük számtalan konfliktusa, gondja-baja mögött mind én állok” – írja blogjában a miniszterelnök.

Ezt a logikát követve azonban az összes siker is neki köszönhető – fűzi tovább a gondolatot a kormányfő. „Ha én vagyok a felelős a kardcsapat gyászos szerepléséért, akkor gondolom, hogy engem illet a dicsőség Kemény Dénes csapatának egyedülálló olimpiai sikere miatt is. Ha engem kell szidni, mert kátyúsak az utak, akkor gondolom, hogy az autópálya-építés minden egyes kilométerének sikere, a Pentele hídtól a Megyeri hídon át a Kőröshegyi viaduktig, az országhatárig érő M7-esig mind az én sikerem” – fogalmaz Gyurcsány Ferenc.

Annyira kell ezt komolyan venni, mint amennyire komolyan gondolhatja ezt a blődséget bármelyik normálisan gondolkodó polgár – véli a miniszterelnök hozzátéve, szerinte silány dologról van szó.

„Milyen egyszerű világlátást, mentalitást feltételeznek a magyarok millióiról azok, akik úgy gondolják, hogy ezt be lehet adni az embereknek?” – teszi fel a kérdést Gyurcsány Ferenc, majd rögtön meg is válaszolja: ez a választók lenézése.

A kormányfő egyébként optimista a kampány hatásait illetően, ami szerinte nem árthat neki és az általa képviselt politikának. Inkább azokat jellemzi, akik mögötte állnak, vagyis a Fideszt és ifjúsági szervezetét – jegyzi meg blogjában a kormányfő.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 151

Nekem ez a kedvencem...

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 150

Ilyesmire gondoltok??

Powersystem Creative Commons License 2008.08.19 0 0 149
Ezek is mekkora barmok! :) Ragasztanák egymás hátára aztán kiabálják, hogy Stop Viktor meg gyurcsány a hibás! Elmebetegek és ezek még pénzt is kapnak érte!
Előzmény: Leontinus (148)
Leontinus Creative Commons License 2008.08.19 0 0 148
Na, a "baloldal" sem jobb! A fidelitas ovist játszik, a "baloldal" meg bölcsist (lásd "STOP VIKTOR" akció). Ez katasztrófa! A baloldal az ellenzékesdit játsza az ellenzékben! Ez persze nem menti a fidelitast (meg a fideszt) a saját hülyeségétől. Akik ennyit tudnak, mehetnek - mind!
Powersystem Creative Commons License 2008.08.19 0 0 147
Oszt elmondhatja hogy azért is fletó a hibás :)
Előzmény: Powersystem (146)
Powersystem Creative Commons License 2008.08.19 0 0 146
Remélem, hogy ők is fogják felragasztani! Aztán valamelyik odaragad mint a légy a légypapírra :)
Előzmény: Törölt nick (145)
Powersystem Creative Commons License 2008.08.19 0 0 143
Mondjuk a győri fidelitas csak erre jó! Mást úgysem csinálnak a városért legalább ezzel lekötik a felesleges idejüket.
Előzmény: Kannaváró (-)
Powersystem Creative Commons License 2008.08.19 0 0 142
Adományokból több száz óriásplakátot! Kik az adományozók? Az Exxon vagy Shell? :)
Kannaváró Creative Commons License 2008.08.18 0 0 140
Nem baj az. Szopnak ők még többet is.
Előzmény: WYW (139)
WYW Creative Commons License 2008.08.18 0 0 139
Ezzel az akcióval megint szopni fog a fidesz.

Ezek semmiből sem tanulnak.
Kannaváró Creative Commons License 2008.08.18 0 0 138
Gyurcsány a hibás - plakátakció

2008. augusztus 18. 16:25

FigyelőNet, MTI

Országos plakátakciót indít a Fidelitas, a következő időszakban több száz helyen jelennek meg a Gyurcsány a hibás feliratú óriásplakátok – jelentette be a Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke.

A Fidelitas néhány héttel ezelőtt elindított Gyurcsány a hibás című kampányának célja, hogy megnevezze ki a felelős az országban bekövetkezett hibás döntésekért. A felelős pedig nem más, mint Gyurcsány Ferenc, és bárkivel is cserélik le őt, ezek a problémák nem tűnnek el – mondta Ágh Péter. A Fidelitas nem kap állami támogatást, így az országos plakátakciót nem az adófizetők pénzéből, hanem adományokból finanszírozzák. Az akció költsége egy ezrelékét sem éri el annak az összegnek, amit a Gyurcsány-kormány propagandára költ el – hangsúlyozta.

A Gyurcsány a hibás kampányt kezdeményező Kérdő Zsuzsa, a debreceni Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy az akció néhány héttel ezelőtti elindulása óta pozitív visszajelzéseket kapnak az emberektől országszerte. Szerinte az emberek igénylik, hogy valaki megnevezze ki a felelős a mindennapi életüket érintő hibás döntésekért. Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy az embereket joggal bosszantják azok a döntések, amelyekre a kormány feleslegesen pazarolja az adófizetők pénzét. Ilyen például a tízmilliárdos kormányzati negyed beruházás, vagy a 200 millió forintért készült kormányszóvivői honlap - mondta.

Ágh Péter emlékeztetett arra, hogy a Gyurcsány a hibás kampány során előzőleg az egészségügyi reform hibás döntéseire hívták fel a figyelmet, most pedig arra akarnak figyelmeztetni, hogy a kormány ígéretei ellenére Magyarország az unióban az utolsó helyek egyikén áll a foglalkoztatási adatokat tekintve. A regisztrált munkanélküliek között egyre nő a pályakezdő állástalanok száma, és szerintük ennek hátterében is Gyurcsány Ferenc és kormánya hibás gazdaságpolitikája áll.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 137

akkor csakmost, csakitt, csakneked:

ORB
ÁN A HIBÁS!

üdvözlettel:  csaknorrisz

Előzmény: tubarózsa17 (133)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 136

pedig az ötlet jó volt, csak a kivitelezés lett elbaszva.

de ezért is az

ORB
ÁN A HIBÁS!

Előzmény: Pávek úr (130)
Rolger Creative Commons License 2008.08.14 0 0 134
tubarózsa17 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 133

Elönti a meleg az ember szívét, ha meglátja ezt a szivárvány katyvaszt. Már akiét.

Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.07 0 0 132
reménykeggyetek
Előzmény: Pávek úr (130)
zsolti05 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 131

na, ez a fidesz gagyi is megbukott.

talán ha egy vekkert tesznek a matrica mellé...:))))))

Pávek úr Creative Commons License 2008.08.07 0 0 130
Nem tapad a Fidelitas matricája
2008. augusztus 7 - 07:45 | Frissítve: 1 órája.
Népszabadság

A Szonda Ipsos felmérte, hogy a Fidesz (Fidelitas) új szlogenje, a "Gyurcsány a hibás" hogyan visszhangzik a civil fejekben. A Népszabadság megbízásából végzett vizsgálódás legmeglepőbb adata, hogy az ötös skálán még a magukat ellenzékinek megnevezők is csak 3,5-öt adtak az ötletre. Az ezres minta 2,6-ot mutat.

Száz megkérdezett közül 57 válaszoló véli úgy, hogy a közterület rongálása az ,amit a Fidelitas a "Gyurcsány a hibás" matricákkal tesz és propagál. Az állampolgári véleménynyilvánítás eszközét 32 százalék látja benne. Ez derül ki az ezer fős mintán végzett vizsgálatból.

A Fidesz ifjúsági szervezete által a múlt héten indított akció (melynek lényege, hogy a miniszterelnök felelősségét firtató szöveggel nyomtatott matrcáikat kérik minden olyan helyre felragasztani, ahol az állampolgárok szerint valami nem működik jól vagy tönkrement) egyik dimenzióban sem hozott átütő sikert.

A poitológusok mind az időzítést, mind a szlogent alkalmatlannak tarják. Szerintük a fiatalokat nem lehet a "felnőtt politika" üzeneteivel mozgósítani. Pláne, hogy a Fidelitas új kampányát erősen annulálja Orbán Viktor többször elhangzott figyelmeztetése: a miniszterelnök helyett támadják az egész MSZP-t.

A Népszabadságban közzétett felmérési adatokból az is kitűnik, hogy nagyfokú egyetértés egyetlen területen tapasztalható: az ötös skálán 4,6-os osztályzatot kapott az a tétel, hogy az országnak az volna jó, ha a politikusok végre nem egymást hibáztatnák.
gsebi_2 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 129
+ idiótán vigyorogva közölte, egy időben pap akart lenni.

nos az lett: kisztitkár = bolsevik lelkipásztor

Előzmény: zabfaló (128)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.07 0 0 128
Miért ne ismerné Ferenc a Jézus nevét? Hiszen saját nyelve vallomása volt, hogy többször is bérmálkozott!
Előzmény: dnirig (114)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.04 0 0 127

hadd szórakázzon, így legalább elvan a gyerek, ha jáccik...

üdvözlettel:

ORB
ÁN A HIBÁS!

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.03 0 0 124
helyes,hogy tied az utolsó szó.olyan magyaros
Előzmény: Leontinus (123)
Leontinus Creative Commons License 2008.08.03 0 0 123
Én olyat nem írtam, hogy abban "reménykedem, hogy", hanem azt fejeztem ki, hogy e(lásd topic címe) stratégia mentén megint pórul járnak.

Mégegyszer az 5. pont:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Véleményem szerint a negatív kampány kamatostul fog visszaütni. Ez NEKEM sem jó, meg NEKED sem. Hogyan fogják a bizonytalan szavazókat meggyőzni? Legalább hülyeségeket ne csináljanak!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Attól, hogy nem a fidesznek tetsző dolgokat írok, még nem a ballib. oldalon állok.

Szóval a probléma ott van, hogy az ingadózókat így(lásd topic címe) csak elriasztani lehet és nem meggyőzni. És ezt én sem szeretném.

Részemről a vitát lezártam.
Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 122
5. poNtodhozz : reménykedj hogy visszaüt a FIDESZRE A FOLYAMATOS NEGATÍV KAMPÁNY.A REMÉNYEDET NEM ILLIK ÉS NEM IS TUDOM ELVENNI
Előzmény: Leontinus (118)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 121
4.pontodhoz : orbánnak annyira nincs fene nagy akarata hogy bár teljes erőböl küzd  hogy nyerjen a fidesz de NEM fog min.elnök lenni.aszonta hogy olyan ember vállalja majd akinek nincsenek politikai ambiciói.például egy varga misu,járai stb.különben is viki jogász és egy pénzügyi szakember kell az elkúrt pánzügyek rendbetételéhez.tehát az éleseszű vikigyerek nem kokáztatja politikai jövőjét
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 120
3.pontodhoz:költségvetésssel trükközött az mszp nemcsak velünk nemcsak fidesszel hanem még brüsszellel is.erről te semmit se tucc ? fura ! tehát a baj mértékének megismeréséhez igenis át kell venni a hatalmat
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 119
én sose írtam hogy ne adjunk ötleteket gyurcsány úrnak.az viszont tény hogy hiába adunk ötleteket nem fogadja meg.csökönyösebb egy öszvérnél is
Leontinus Creative Commons License 2008.08.02 0 0 118
1. Hát nem az mszp/szdsz rajongásomról vagyok híres. És most nagyon enyhén fejeztem ki magamat. Szerintem ez még ebben a topicban is világos.

2. Az a felfogás, hogy nehogy már ötleteket adjunk nekik, hibás. Ugyanis ÉN vagyok az állampolgár, a választó, meg TE. Értünk kellene talán tenni - még annak az árán is, hogy nem Mr. Orbán a miniszterelnök.

3. Minden ellenzéki párt tisztában van al "elqrás" mértékével. Csak ugye a kommunikáció, hogy amikor kormányra kerültünk, akkor tudtuk meg. Ugyan már!

4. A legjobb lenne - szerintem is, ha ez a kormány minél előbb elmenne, az szdsz be sem jutna stb. A baj ott van, hogy nem látom azt a fene nagy akaratot a fidesz részéről az ország dolgának rendberakása szempontjából(csak a hatalom kell nekik!). Ha még nincs is minden információ meg az "elqrás" mértékéről, egy valódi, jobboldali ellenzéki párt azért már tud konkrét javaslatokat. A 2007 végi programról mostanában nem hallok semmit sem!

5. Véleményem szerint a negatív kampány kamatostul fog visszaütni. Ez NEKEM sem jó, meg NEKED sem. Hogyan fogják a bizonytalan szavazókat meggyőzni? Legalább hülyeségeket ne csináljanak!!

Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 117

Ez még mindig nem PC. Ámde ez a szöveg talán korrektebb lenne egy matricán:

"SZERÉNY VÉLEMÉNYÜNK SZERINT A CSAK A NEVÜKBEN SZABADELVŰ SZOCIÁLIS TOLVAJOK MIATT VAN EZ IS, DE FENNTARTVE A TÉVEDÉS JOGÁT, KÜLÖN KIEMELJÜK GYURCSÁNY FELTÉTELEZETT FELELŐSSÉGÉT, ÉS UGYAN ÚGY TUDJUK, HOGY NEM ORBÁN VAN JELENLEG MÉG HATALMON, DE NEKI SEM FELEJTJÜK EL AZOKAT A  HIBÁKAT, AMELYEKET FETÉTELEZÉSÜNK SZERINT, TALÁN NEM IS SZÁNDÉKOSAN, DE ELKÖVETETT. NEM, NEM, SOHA, ESETLEG, TALÁN!"

:)

Előzmény: Tcím (115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!