Sziasztok házi keltető gép hez milyen jó minőségű 60w égőt ajánlotok nektek mi vált be? tudnátok egyet linkelni légy szíves? ami nem megy tönkre hamar.
Kedves Tagok!Segítséget kérek. Van egy Argis keltetőm, nagyon jól működött eddig, de nem találom a magyar nyelvű használatiját. Csak nyomokban emlékszem a keltetési technológiára. Megköszönöm, ha valaki tud küldeni egy magyar nyelvűt.
Régről van két gépem, ami csak foglalja a helyet jelképes összegért megválnék tőlük... Hűtőgépből van kialakítva mindkettő alapszerkezete.
mindkettő vezérlése 0.1°C pontossággal tudja tartani a hőmérsékletet, és pár % pontossággal a páratartalmat, automata forgató van mindkettőben, középre állítási funkcióval. Jó pár tálca tojás fér beléjük.
Mindkettő működőképes, de egy kis takarítás gatyába rázás rájuk fér...
Mondjuk induló összegként 10e/db, de engedékeny vadok ha nem vagy szemtelen :)
Elvinni én nem tudom, Kecskeméten megtekinthetők kipróbálhatók... Adatlapomon az email címem, akit érdekel ott keressen.
Sziasztok lenne egy kérdésem van egy visszaszámláló relém van egy mikró tányérforgató motor és 2db végálláskapcsoló mi kell még ahoz hogy működjön és hogyan kössem be ez nekem vakfolt és már csak ez hiányzik a forgarómhoz válaszokat köszönöm szépen
Egy kérdésem lenne hozzáértők felé: Nekem van egy tárnoki, kocka keltetőgépem, a gyári ventilátor tönkrement, tettem bele egy pc ventilátort, hogy az megfelelő-e?! Még nem keltettem vele.
Miiii miket irsz? :-) ez men nem ertem ha van windows-os geped...ossze kotod a atmega328 at...a pc vel letoltod az arduino IDE progit bootloader egetese...felteszi ...a kodot atkuldom ..leforditja feltolti es mar mukodik is.....a kijelzi I2C n csatlakozik ...a szenzor 3.3V GND es az output...a D8 as labra az arduinon...ez a 14 lab az atmega 238-on
Atmega328-am van a fiókban, kijelzőm is van. Érzékelőt csak akkor veszek, ha lesz más rendelni való cucc is, mert a postaköltség összemérhető az érzékelő árával.
Viszont az én tudásszintemen szükségem lenne a forrásfájl helyett a lefordított hex állományra. Atmega esetén Flash és esetleg az EEPROM tartalom, ha nem alapon van. Továbbá a FUSEBIT-ekre. Ezek is csak ha nem alapon marad a beállításuk. Természetesen kellene a kapcsolási rajz is.
A forrásfájl nekem egyenlőre a bantu és a szingaléz nyelvek keverékének tűnik. Egyformán nem beszélem egyiket sem.
Köszi a visszajelzést! Még egy dolgot tanácsolnék, ha elfogadod a tanácsom. A szélen elhelyezkedő tojásokat is cseréld ki időnként a középen elhelyezkedőkkel. Habár az 1 tized fok eltérés nem okozhat különösebb problémát, de hátha a széleken kissé hűvösebb van a gépben mint középen. Ártani nem árt a cserebere.