Csatlakozom _Nyuszihoz, köszönjük! Irdatlan munkát tettél az egész rendszerbe, le a kalappal! Én is regisztráltam, sajnos nekem nem volt annyira egyértelmű, hogy mikor mit kell csinálni, és pont két olyan hét van mögöttem, amikor nem volt időm elmélyülni a megfejtésben. De ha lesz még alkalom, igyekszem belelendülni.
Köszönöm mindazoknak a megtisztelő figyelmét, idejét, akik kipróbálták a programot!
A 17 nap alatt 17-en regisztráltak az oldalon! (Csak itt volt meghirdetve, illetve aki figyelmes volt a menet közben Youtube-ra feltöltött tiszalöki videón a böngésző címsorából is kiolvashatta az oldal címét.)
A belépők jórészt el is jutottak vonatozásig.
Majdnem minden nap volt némi aktivitás, de zömében aki kipróbálta, nem tért vissza többet az oldalra. Hogy ki mennyit vonatozott, konkrét számokat nem tudok mondani, de a vonatok javát egy felhasználó játszotta le.
Talán rendezek még ilyen próba időszakot, a regisztrációkat nem törlöm.
Ha DOS-os a progi - sajnos nem emlékszem pontosan -, akkor valamilyen emulátorral (pl. DOSBox) szóra lehet bírni. De létezik Windows emulátor is, amivel át lehet hidalni a problémát.