Ha DOS-os a progi - sajnos nem emlékszem pontosan -, akkor valamilyen emulátorral (pl. DOSBox) szóra lehet bírni. De létezik Windows emulátor is, amivel át lehet hidalni a problémát.
Valamikor láttam (4-5 éve) egy Softikon-hoz hasonló forgalom irányító programot a Tátrai Villamosvasútról (TEZ), de akkor nem mentettem le, most meg nem találom. Valaki tudna segíteni.
IPG leírása megkönnyítette a tanulást, illetve autodidakta módon egész szépen megtanulható. Szerintem vágj bele, nem fogsz csalódni.
Előbb olvastam egyébként, hogy a barna csík jelzi a peront, de mivel a 6A pályán minden állomás keskenyperonos ezáltal folyamatosan oda kell figyelni az utasvédelemre, mert egy szélesperonos állomás sincsen.
Hoppá! Igazad lehet, ezek szerint figyeli azt is, hogy keskenyperonos-e az állomás, vagy sem. Ugyan is nem csak Ústi nad Labem Střekov állomáson kaptam ilyen figyelmeztetést, hanem máshol is. Peldául Sebuzín állomásom is, ami 4 vágányos, és mind a 4 vágánya peronos, nem is értettem. Litoměřice d.n. állomáson is kaptam ilyen figyelmeztetést amikor körbejártam a mozdonnyal a szerlevény mellett.
Ustí nad Labem Střekov elvileg keskenyperonos. Szóval arra is illik odafigyelni, hogy a felvételi épület és a bent álló vonat közé ne fogadj vonatot. Nem tudom, hogy figyeli-e ezt a szimulátor, nem ismerem (hol lehet beszerezni amúgy?)