Mondanál valakit a másik oldalról, aki nem volt "elkötelezett "híve a másik oldalról? Aki nem volt párttag, az már nem is volt elkötelezett? 10 millióan laktun itt, és "elkötelezettek" voltunk, mert nem volt más választásunk. Aki ennek ellenkezőjét állítja, az vagy megtért hazánkfia mondjuk Amerikából, vagy hülye. Ennyi.
Engem érdekel. Érdekel ki votl egy aljas szemét besúgó, kiszolgálója egy elnyomó rezsimnek. Érdekel, mert az ilyen utolsó geci emberek most röhögnek a markukba. Kft.-jük, Bt-jük van, élnek mint marci a hevesen. Engem érdekel. Érdekel másokat is. Ennyit minimum megérdemelnek. Ennyit mininmum, azok is megérdemelnek, akiket feljelentgettek, megfigyeltek, hogy megtudják kik voltak azok az utolsó szemetek!
Engem nem érdekel, hogy ki volt ügynök, ki nem, ki volt párttitkár, ki nem!!!!!! Engem az érdekel, hogy mért nincs még Eurónk, mért nagy az adósságunk, mért van annyi munkanélküli, mért nem jutunk már 6 éve 5ről a 6 ra, mért nagy az infláció és főleg, hogy mért a régi rendszer, elkötelezett hívei vannak a hatalmon???????:PPPPPPPPPP Ja és még 1....... de azt inkább ne:DDDDDD
Persze, nem kellenek ügynökök, rendőrök, meg titkosszolgálat sem. Ergo, robbantsanak fel akit és amit akarnak, akinél van egy nagy bunkósbot verjen fejbe bárkit. Átgondoltad amit leírtál?