Keresés

Részletes keresés

kelso82 Creative Commons License 2022.11.26 0 1 8873

(elmult 2 hetben neztem, meg nem ertem a vegere ezert nem is olvasok bele a kommentekbe. 17es resznel vagyok. Bulvart is kerulom, mert azsia exp is megvan az egesz evad es annak sem tudom az eredmenyet:D. Majd vmelyik nap kezdem azt is. Mire azzal vegzek, farm is johet egyben-utolag)

A money or love-t sajnalom ,h nem tudom beszervalni. Illetve be tudnam, de egyesevel nylvan nem fogom, nincs belole evad-pack.

(elso reszt behuztam par hete es lenne kedvem folytatni, dehat ez van)

Celeb v. 17es resz:

Merci: Dia ?!Van kedved dumalni?

Dia : Nincsen, de szivesen dumalok!

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.07 -5 0 8872

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/rejtelyes-gondolat-celeb-vagyok-ments-ki-innen-vadon-jani/1s7x5tt

Nem bánnám, ha az lenne az a "'másik dolog", hogy nem vállal többet tévés szereplést! 

szévike Creative Commons License 2022.11.07 -1 3 8871

Én örülök Curtis győzelmének. Egy végtelenül kedves, figyelmes, udvarias embert láttunk az elmúlt hetekben.

Biztosan odafigyelt a viselkedésére is, de ennyi ideig, ilyen körülmények között nagyjából kijönnek az ember valós

tulajdonságai. Elismerésem a teljesitményéért.

A Majka és közte levő konfliktusban viszont nem nyilvánitanék véleményt.

A sajtó tálalása és a valóság között legtöbbször köszönő viszony sincs, ez alapján a mezei olvasó ne vonjon le

messzemenő következtetéseket.

Én nem felejteném el azt sem, hogy itt nem Majka-Curtis duóról van/volt szó, hanem Magyarország legnagyobb

zenekari vállalkozásáról. Husz-harminc ember folyamatos munkájáról a szinpadon és mögötte. Hosszu távon nem

tolerálható, ha valamelyik kulcsszereplőre nem lehet száz százalékig számitani.

Ez már nem barátság/haverság hanem kőkemény üzlet.

Előzmény: Ilhilla (8870)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.07 -8 2 8870

Ezekben a műsorokban mindig így van, a Való Világban még inkább, mert ott -emlékeim szerint- csak a győztes mehet vissza a villába elbúcsúzni!

Külön pénzjutalom itt nincs, csak a "királyi cym", de Curtis nagyon szép királyi jelképeket vihet haza, kiteheti a Fonogram díjai mellé! 

Átkapcsolva érdekes volt nézni Curtis mosolygós, szeretetteljes képe után a TV2-n Majka öntelt, "ki ha nem én" pofáját, eszembe jutott, milyen galádul bánt ezzel az emberrel! Remélem Széki Atti jó sok jogdíjat bezsebel tőle! 

Előzmény: Yaara (8867)
Yaara Creative Commons License 2022.11.06 0 3 8869

Csak most olvaslak, és gyakorlatilag ugyanazt írtuk Fecóról, örülök, és szívemből szóltál a többiekkel kapcsolatban is. Láttam már Ádámot korábban, pl. a Tanár c. soriban, és amikor az előzetes bemutatkozókat mutatták még a dzsungelbe kiköltözést megelőzően, már a kisfilmjében is nagyon helyes, szimpi srác benyomását keltette. Curtist persze ki ne ismerné, a híre messze megelőzte, hát ő kellemes csalódás nekem, valahogy agresszívebb embernek gondoltam, nem tudom, miért... Megérdemele a győzelmet, persze, ahogy Ádám vagy Fecó is megérdemelte volna, nincs bennem csalódottság, hogy nem a favoritom nyert, maximum annyi, amit az imént leírtam, hogy én mindhármukat díjaztam volna... Így nekem egy kicsit szegényes volt a vége-ceremónia.

Előzmény: Szapszi (8863)
Yaara Creative Commons License 2022.11.06 0 0 8868

Veled is csak egyetérteni tudok, remélem, a csatornánál vannak sajtó- ill. socialmedia-figyelők, és figyelembe veszik a kreatívok a nézői kritikákat. Jó lenne, de főleg hasznos - nekik. Persze, csak ha számít a nézettség még egyáltalán náluk...

Előzmény: Mlle. Grenelle (8864)
Yaara Creative Commons License 2022.11.06 0 0 8867

Ez nagy ötlet, nekem is hiányérzetem volt (már a korábbi szériáknál is), miért nem lehet egy hármas dobogó, vagy pl. mint a szépségkirálynő választásokon, ahol van első és második udvarhölgy; igazán maradhattak volna hárman a végére, és ki lehetett volna osztani az ezüst és bronzérmeket is a másik kettőnek, miért is ne? Ez úgyse jár pénznyereménnyel, akkor nem mindegy, hány eszmei díjat osztanak ki a legvégén?

Előzmény: Apádfüle (8865)
Yaara Creative Commons License 2022.11.06 -1 0 8866

Ugye..? Nagyon sajnálom, hogy alulmaradt - ha nem is sokkal, állítólag -, szerencsére nem volt túl csalódott, nagyon jó természete van a srácnak... Egyetértek én is (mi mást?;) veled, kéne neki nagyon valami munka az Rtl-nél, mielőtt a konkurencia lecsapna rá; Vadon Jani helyett feltétlenül, de Celeb vagyok ritkán van, én pl. Kabát helyén is el tudnám képzelni, egy kevésbé bárgyú, idióta szerepkörben, vagy nem is tudom, de a srác hatalmas karakter, már a Nyerő párosban is az volt, még a holtunalmas Kárpáti Rebeka mellett is, szal vétek lenne elengedni vsz...

Előzmény: Ilhilla (8861)
Apádfüle Creative Commons License 2022.11.06 -1 3 8865

Ádámnak drukkoltam, de Curtis győzelme se bánt. Tulajdonképpen Fecó is megérdemelte volna, de nekem Ádám elszántsága és kitartása jobban tetszett, mint Fecó vidám "pofavágásai".

Lényeg, hogy három szimpatikus ember maradt a végére, bármelyikük győzelméhez jó szívvel gratuláltam volna.

Ami bosszantott: nem értem, miért kellett a győztes kihirdetése előtt kevéssel elküldeni a harmadik helyezettet. A sportversenyeken is három foka van a dobogónak, itt is megérdemelte volna a "bronzérmes", hogy részt vegyen a záróbulin, neki is járt volna kicsi az ünneplésből. (Személytől függetlenül, nem azért, mert Ádám volt a kedvencem.)

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.11.06 -2 3 8864

Valami biztosan volt a táborban (99 százalék, hogy nem ültek és néztek maguk elé egész nap...), de ebből jóformán semmit sem mutattak. Nem voltak tábori életképek, semmi.

A műsoridőt a kincskeresés, a bátorságpróba - és a Balázs & Jani-show töltötte ki, utóbbiból volt a legtöbb, de a fele is sok lett volna.

Ezt, ha lehet, még egyszer ne...!

Curtis nyert, pedig Ádám és Fecó is megérdemelte volna.

Előzmény: Ilhilla (8850)
Szapszi Creative Commons License 2022.11.06 -1 5 8863

A műsorról már az elején és közben is leírtam a véleményemet. Most a végén, az alábbiakat gondolom:

-  Hárman lettek szimpatikusak a végére. Nem igazán tudtam volna választani. De végül  Frohner Fecó felé billent a mérleg nyelve. Azért, mert Fecó már a "Nyerő párosban" is kellemes csalódás volt a szimpatikus természete, viselkedése miatt. Akárcsak a dzsungelben is. Ráadásul magasan kiemelkedett egy-két  búvalbélelt játékostársa  közül. Elég volt ránézni sokszor Fecó  arcára és máris mosolyt varázsolt az én arcomra is. A legszórakoztatóbb játékos címet adtam neki! :)

- Ádámot a dzsungelben láttam először. Személyében egy nagyon szimpatikus, intelligens, tisztelettudó embert ismertem meg. Egy küzdő, harcos játékos volt. Ha Ádám nyert volna, akkor is örültem volna. Remélem, más is meglátta Ádámban azt a tehetséget ami elég lesz ahhoz, hogy  a későbbiekben profitálni tudjon belőle. 

- Gratulálok Curtis győzelméhez! Nyilván nagyobb szavazóbázisa volt, mint két játékos társának. Személyében egy csupaszív embert láttam a dzsungelben. Kívánok neki a továbbiakban szép és "tiszta" életet. Aki most bántja, az nem tudja, hogy a gyűlölet, az ostobaság jelképe! 

- Ennek a három fiúnak vagy egy közös, nagyon jó tulajdonsága! Ami a mai világban kincset ér. Nem ismerik a rosszindulatot! Még a szikrája sincs bennük! Szerintem.

További jó fórumozást kívánok Mindenkinek!

Totti Francesco Creative Commons License 2022.11.06 -2 1 8862

Megnyerte a legismertebb játékos, hát köszönjük :D 

Nem hittem volna, hogy sikerül alulmúlni a Kiss Ramóna/Puskás Peti évadot. A casting olyan gyenge volt, hogy legtöbbször Balázst és Janit kellett nézni. a bátorságpróbák is annyira kemények lettek, hogy egyszer sem hallottuk pl., hogy "celeb vagyok ments ki innen!" Itt inkább a nézőket kellett kimenteni, hogy ne unják halálra magukat.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.06 -3 3 8861

Most én értek Veled egyet, teljes mértékben! 

Mind a három srác megérdemelte volna a királyságot, valamiért mindegyikük kiemelkedő teljesítményt nyújtott, de Fecó emellett szórakoztató is volt! Sajnos Curtis rajongótábora ellen nem tudott nyerni, bár így is nagyot ment!

Örültem, hogy végül nem látszott rajta csalódás, a tőle megszokott humorral és jó kedvvel táncolta körbe a királyt!

Remélem, az RTL rájött, hogy milyen sokoldalú, szórakoztató személyiség és fogja rendszeresen foglalkoztatni (nem túlzás, hogy Balázs helyett is el tudnám képzelni műsorvezetőként, de Vadon helyett mindenképpen)!

Előzmény: Yaara (8859)
Spanci! Creative Commons License 2022.11.06 0 1 8860

Mikor Ádám kiesett, gyorsan szavaztam Fecóra, de nem volt elég.

Előzmény: Yaara (8859)
Yaara Creative Commons License 2022.11.06 -1 3 8859

Remélem, nem. Bár kellemes csalódás volt a szereplése, de azért nekem Frohner Fecó összességében szórakoztatóbb jelenség volt...  Még azok a halálra rémült fejek, amiket vágott néha, hát.... hangosan röhögtem nem egyszer 😁😂😀

Előzmény: Spanci! (8857)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.06 -3 1 8858

Szerintetek milyen műszaki kütyük láthatók a szereplők mögött, amikor a tűz körül ücsörögnek? Mintha valami múlt századi rádió adó-vevő, vagy hasonló dolog lenne. Mi lehet a rendeltetése? 

Spanci! Creative Commons License 2022.11.06 -3 0 8857

Szerintem Curtis fogja megnyerni, neki van a legnagyobb tábora. Én Ádámra szavazok, nagyon megkedveltem.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.06 -3 0 8856

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszini-riport/11tykqw

Gondolom, hogy átadják a helyet más tévétársaságoknak, hogy megtérüljön valamennyi a hatalmas befejtetésből. 

Befetető Creative Commons License 2022.11.05 -1 4 8855

Jó volt a mai rész, 67 percből kb 25-30 perc reklám

Ráadásul nem tudom mikor kezdték, mert 18:58-kor már javában ment amikor odakapcsoltam

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.05 0 0 8854

Amúgy holnap h lesz? Bátorságpróba dönt vagy nézői szavazatok?

Yaara Creative Commons License 2022.11.05 -3 4 8853

Kifelejtettem a műsorvezetést.... Igen, Balázsék, akiknek annyira örültem, hogy végre visszatértek a műsorvezetői antitalentum Rami és PPeti után, akik szinte nézhetetlenné tették a saját szériáikat. De most erősen "túltengtek", a dzsungel-lét bemutatásának rovására túl sokat kaptunk belőlük, ami felborította a kényes egyensúlyt. Végig olyan érzésem volt - mint ahogy az egyik classic standupos beszólás tartja -, hogy Balázsék ámokfutását időnként megszakították némi bejátszással a dzsungellakókról, és nem fordítva, ahogy kívánatos lett volna... Kevesebb több lett volna. De még így is jobbak voltak, mint PP-ék. Sokkal jobbak. (De legközelebb kevesebbet kérnénk belőlük, köszi;))

Yaara Creative Commons License 2022.11.05 -3 3 8852

Ééés, itt is egyetértünk...😉 Nagyon bírom a Frohner Fecót én is, kifejezetten vicces figura, és a legkevésbé se toxikus vagy irritáló a személyisége. Már a Nyerő Párosban is bírtam a fejét, itt is neki szurkolok, de részemről Ádám is ott lehet a végén, vagy akár Curtis is.

Nekem amúgy nincs bajom ezzel a castinggal, nem igénylem a hatalmasra fújt mesterséges konfliktusokat, van azokból épp elég máshol. Az egyetlen problémám a fantáziátlan játékokkal van most, a kincskeresések pl. régen sokkal izgibbek voltak; és hiányolom a tábor életébe bepillantást engedő részleteket, ezekből alig kaptunk idén; ami viszont túlburjánzott, az az undorfaktor, a rengeteg gusztustalan feladat és próba, amikkel vegzálták őket. Sokszor kellemetlen, szekunder szégyenérzet volt nézni...

Talán az is lehet, hogy most ez az eresztés nem annyira elcsépelt, agyonhasznált, utált celebekből állt többségében, mint az előző szériák szereplői, ezért nem igazán esett jól a szenvedésükön röhögni, sőt, sokszor egyáltalán nem esett jól! Márpedig a formátum lényege ez lenne, hogy küldjük a mihaszna celebeket szenvedni, és kárörvendjünk, amikor visonganak... Na ez most nem annyira jött össze.

Előzmény: Ilhilla (8848)
Magixa Creative Commons License 2022.11.05 -1 4 8851

Hajrá Ádám! :D

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.05 -5 0 8850

Én is így gondolom, ezért írtam: nem volt jó a casting, elszámították magukat, mert csupa szerethető, kedvelhető és bátor karaktert hoztak össze! Ilyen emberekkel a mai világban nem lehet ilyen műsort csinálni! 

Előzmény: Elhaym1 (8849)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.05 -2 3 8849

Az RTL szerintem abban is reménykedett, hogy Merci és Fecó túl sok lesz a többieknek,  Gergő szabályszegései miatt is több  konfliktust vártak. De egyik sem jött össze. Arra is számítottak, hogy valakit zavarni fog Tibó jelenléte, de őt mindenki kedvelte.

Előzmény: Ilhilla (8845)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.05 -3 3 8848

Fecó nem esik ki, ő a csatorna új "üdvöskéje", így valószínűleg ő lesz a király is! (Hacsak be nem akarnak vinni egy gyomrost Majkának, a legutóbbi "csatorna alázásért").

Egyébként Fecó is megérdemli, sokat szerepeltették (és szerepeltette magát), sokat szenvedett a próbákon. Amúgy én kedvelem őt is!

Előzmény: Apádfüle (8846)
Ashley-d Creative Commons License 2022.11.05 -1 2 8847

A bulvárhírek azért ferdítenek sokat, èn Curtis-t mindig kedveltem. Mègis legjobban Vandának drukkolok💕

Előzmény: Apádfüle (8846)
Apádfüle Creative Commons License 2022.11.05 -4 2 8846

Jobban örültem volna, ha Fecó esik ki, esetleg Vanda. Nekem bejött Lengyel Ferenc visszafogott stílusa, az, hogy sosem csinált majmot magából. Vandát nem kedvelem, de a nők közül valóban ő volt a leginkább elviselhető személy.

Ádám és Curtis a két legszimpatikusabb versenyző, remélem, közülük kerül ki a győztes. Ádám jó színész, jó humorú, remek ember. Remélem, sokra viszi az életben. Curtis kellemes csalódás. Pedig a fejem tenném rá, hogy "a balhé kedvéért" válogatták be a műsorba. Amit a bulvárhírekben olvashattunk róla eddig, az köszönő viszonyban sincs ezzel a nyugodt, csupa szív fickóval, akit a műsorban látunk. Pedig itt mindenki kivetkőzik magából, dzsungelkörülmények között senki nem tudja sokáig megjátszani magát.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.04 -4 4 8845

Más évadokban is voltak ilyen körülmények, általában mindenhová az esős évszakban mentek, hogy olcsóbban jöjjenek ki. 

Igaz, akkor nem rángattak egyszerre ennyi játékost bátorságpróbára és a kincskeresés is más, szerintem izgalmasabb volt.

Nem csoda hát,ha azokban az évadokban sokkal többet megtudtunk a tábori életről és a kevésbé ismert táborlakókról.

Szerintem a casting nem sikerült jól, azt hitték, hogy jól válogattak és majd lesznek vicces emberek (Merci, Fecó), de mellettük balhés (Veca, Curtis) is, de utóbbi nem jött be nekik, mert kellemes csalódást okozott. 

A táborlakók egymás iránt nagyon megértőek voltak, a "szeretet szelleme" járta át a tábort, ilyen emberekkel nem lehet "műsort" csinálni! 

Balázs és Vadon próbálkozásai pedig inkább szánalmasak és idegesítőek, mint humorosak, nem viszik előrébb a műsort! 

Előzmény: Elhaym1 (8844)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.04 0 0 8844

Már nem, Nini akkor már repülőn volt, amikor Gergő kiesett.

Szerintem az volt a baj, hogy szinte mindenki jóban volt mindenkivel, meg fáradtak voltak a 2-3 óra alvástól, így a táborban nem tudtak rendes anyagot készíteni. Pedig a stáb próbált nagyon eltérő embereket összeválogatni, így ők sem gondolták, hogy ez lesz. Amióta kiesett, akinek drukkoltam, azóta engem sem nagyon érdekel, már csak azt figyelem ki esik ki. 

Előzmény: Ilhilla (8842)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!