Keresés

Részletes keresés

szedlacsek2 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 15
Így van. Kozmann és Kiss visszaadta a hitünket....

Le a kalappal a fiúk előtt...
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.22 0 0 14
Ezúton is szívből gratulálok a Fiúknak, fantasztikus teljesítmény, amit elértek. Csupaszív emberek, remek sportolók. Büszkék vagyunk Rátok! ... és ott fent az Égiek is.
Partus-2 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 13
Azért az furcsa hogy mindig az élsportoloknak kell meghalni, és nincs rá "magyarázat"!!! Az a napi 60 halott amit itt említenek, azokra álltalában van diagnózis. Csak az élsportolóknál nincs konkrétum, hanem "ködösítenek". Az ember fantáziája elindul.
Nem akarom az állatot az emberhez hasonlitani, de a lovas magasugratásban, a '40-es években ugratott egy japán katonatiszt 220cm felett, amit azóta sem tudtak felülmúlni. Több mint 60 éve!!!! Az embereknél meg szinte havonta javitanak egyes sportolók másodperceket! Pedig az edzés tudomány itt is, ott is fejlődik. Vagy a lovek "megálltak" a genetikai fejlődésben? Nem furcsa?
Előzmény: Törölt nick (10)
Skorpió Creative Commons License 2008.07.19 0 0 12
Marhaság.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.19 0 0 10

Nincsenek felelősei. Szegény ember, akkor is meghalt volna, ha ott az orvos fölötte. Ott ne keressünk felelőst, ahol nincs. Emberek halnak meg az országban hasonló módon, csak róluk nem tudunk semmit.

Sajnos és tragikus, hogy elment, de most felelőst keresgélni, az butaság.

Gyerünk Kozi!!!!!!

Előzmény: Partus-2 (9)
Partus-2 Creative Commons License 2008.07.19 0 0 9
Megrázó tragédia ami KOLO-val történt, de ennek vannak felelősei is. Biztos vagyok benne!!! De abban is, hogy nem lesz felelős!
Igazából az lenne az igazi, ha Kozmann egyedül indulna a párosban, mögötte egy fekete lobogóval, de tudom ez "marhaság", és a szabályok sem teszik lehetővé.
De igy nagyon korrekt lenne.
fuoriclasse Creative Commons License 2008.07.19 0 0 8
Bevallom, hogy sosem követtem túl közelről a kenut mint sportágat, de persze szegény Kolóról sokat hallottam és szimpatikus volt. Nagy kár érte, óriási sportembert veszítettünk el a személyében. Kozmannról korábban nem hallottam, de megemelem a kalapom előtte. Reméltem, hogy végül így dönt, Koló is ezt szerette volna. Végezzen akárhanyadik helyen, a részvétel a fontos.
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.18 0 0 7

Mély tiszteletem Kozmann Györgynek.  A legjobbakat kívánom Neki és Kiss Tamásnak, ez a hajó Kolóért szól...

zividivi Creative Commons License 2008.07.18 0 0 6
Ő már akkor is győztes, ha nem lesz "befutó"!
őszkaján Creative Commons License 2008.07.18 0 0 5
És biztos mellénk áll St. Jupát is.
Előzmény: 14-69 páncélvonat (3)
Baresi Boriska Creative Commons License 2008.07.18 0 0 4
sok sikert neki, de ez tenyleg nem  politika... nagyon nem az, ebbe is belefröcsögni...
Előzmény: elector (-)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2008.07.18 0 0 3

Ha az Isten velünk van ki van ellenünk.

Hajrá.

PBGI Creative Commons License 2008.07.18 0 0 2

Az nem semmi, hogy elindul ezek után...

Remélem, hogy az égiek is díjazzák ezt. ;-)

Turdus Merula Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1
Talán: Sport.
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.18 0 0 0
Hajrá.
elector Creative Commons License 2008.07.18 0 0 topiknyitó
Kozmann György élete legnehezebb döntését hozta meg azzal, hogy elindul a pekingi olimpián. A paksi Atomerőmű SE kenusa társa emléke előtt tisztelegve vállalja az olimpiai indulást.

http://www.teol.hu/index.php?apps=landing_page&cikk_id=160807

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!