Ahogy a cím is mondja, ez egy szavazás. Arról, hogy mi a jobb: az echte originál sz@rszag, vagy pediglen a különböző vegyianyagokkal megtuningol trágyaillat?
Ezek tényleg lyókk, főleg arra, hogy egyre mind LIBBANTABBNÁL LIBBANTABB NIGGEREK legyetek..
- de mégha igazán csak gondolatban is, de nekem is bejön ez az, eddig csak a füst- pálcika tetszik ennyit ismerek erre és MÁR birom is, yo hogy szolsz megyek venni - különben erre NAGY ELLENÁLLÁSOM - me startból futottam tőle mint ördög a tömjénfüsttől-ellenére barátnőm szoktatott rá, szinte ERŐSZAKKAL, de sikeresen megszeretette velem. Nagyon el voltam kanászosodva, már tényleg csak a szahara szag volt a palettán.
S akiről alább szó volt, hogy ő mondta a szivarak trágyás kezelését, ugyanaz tehát a"macska király" mondta az is, hogy a szarszaggal kapcsolatban hogy épp azt kell szeretni. Horribile dictu nem is trágyára gondolt hanem ott ahol ő, Kolozsváron a Fellegvár alatt, az Erzsébet szobor hült helye körül macskázik, oda bejárnak az arrajárók sz@rrni, és ő errefel mondta hogy ezt SZERETNI KELL, tehát az emberi fekália a legeslegjobb..mert nekem is voltak ilyen helyeim fellegváron és máshol is, hozzám is be be szartak, s panaszkodtam neki, ennek a "Paul" nak, ez a beceneve PPaul ejtsd Pól..
az illoanyag az megteszi, van itt illo grappa, illo nero d'avola (az a kevencem, de még mindig nem döntöttem el a vörös vagy a fehér) meg illo vecchio amaro és illo limoncello is, ez utobbi nekem tul édes...
de mindegy, megteszi a hatását, mindegyik, keverve különösen...
pincejáráskor, plane, San Filippo után utban Santa Lucia di Mela felé... ott van hatás: kollektiv.
Van az a TOSCANO szivar ..eredetileg trágyával volt kezelve, ami jelenleg már szintetikusan müxik..
Eredetit nem láttam,szavazni nemtudok, de én kimondottan ezért az illatért kezdtem el szivni ezt a szivart..és amikor elkezdtem szivni akkor még nem tudtam, hogy egyáltalán valamivel trágyával vagy akármivel kezelve van, lövésem se volt hogy készül, hogy szintetikus vagy original. s volt egy barátom a Macska -király, macskákat etet most is itt a Fellegvár aljában - Kolozsváron, egyébként Berbecut Dorin a neve, ez látta hogy szivom, s ő mondta, hogy a nagyapja gyártott ilyet rendes trágyával azaz sz@rral.. nem tudom mikor lehetett az 100 éve, mert már Doru se mai gyerek.
Nagy üzleti lehetőségeket látok a dologban. Például forgalomba lehetne hozni olyan tablettát, amit, ha beveszel, utána virágillatút szarsz. Vendégeskedés előtt tuti rengetegen bevennék.
informatív jellege van, a sima kakaszag azt jelzi, hogy az illető nincs tudatában a dolognak vagy vallási indítékai vannak (=a pacsuli az ördög találmánya), a pacsulizott kakaszag meg azt, hogy tudatában van, megpróbált valamit tenni, de csak ennyire volt képes, esetleg kifejezheti, hogy nem igazán törekszik a probléma megoldására, hanem álmegoldásokkal pazarolja az erőforrásokat
mindezt leképezve pártokra és politikára, az a helyes lépés, ha megint nem megyek el szavazni
ja, bocs, ha nem volt teljesen világos: életemnek az a nagy kérdése, hogy hagyjuk-e inkább a diszkrét kakaszagot tergengeni, vagy pedig próbáljuk azt elnyomni mindenféle szagosítókkal, melyek azonban szaghatásukban lehet, hogy még borzasztólagosabb eredményt fejtenek ki...
a kaka nem jó, mert tele van baktériummal, ezt még az ovisok is tudják (többnyire saját tapasztalatból, lásd gyermekélelmeztetési balhék és tsai)
ellenben, a vegyi anyagok az emberi szellemiség révén megfogant molekuláris ideák, törekvés arra, hogy az embert a biológiai dolgok fertőjéből a magas platóni ideavilág sematizált kebelére visszavezesse (vagy valami hasonló)
a vegyi anyagok csak azért keltenek visszatetszést az emberben, mert az ő molekuláris tökéletességük az emberekben megláttatják saját hitványságukat, ezt az is bizonyítja, hogy a penetráns szag az orrban keletkezik meg az agyban, nem a vegyi anyagokban
Hát ha a kérdés egészségügyi vetületét nézem, azt gondolom, amit kikakálunk, az mégiscsak természetesebb anyag, mint az a sok vegyszer a műtrágyában. Én emiatt a természetes szagra szavazok.