Keresés

Részletes keresés

kannibál Kovács Creative Commons License 2008.08.21 0 0 207

1. Lassan illene már észrvenni, hogy nem az aranyérem hiánya a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a nem hivatalos pontversenyben is ijesztően rosszul állunk. A fene bánná az aranynélküliséget, ha özönlenének a 3.-4.-5. helyezések. De ezek is csak csordogálnak.

2. Vajon kit választana a MOB elnöknek, ha Schmitt Pál lemondana? Ki az egyetlen ember a MOB tagjai közül, aki nem csupán arra képes, hogy elvezetgessen egy szakszövetséget, és idóta politikusként sportolókkal fotóztassa magát? Ki az egyetlen MOB-tag, aki korábban is nyíltan szembe mert szegülni Schmitt Pállal, és akinek egyébként valóban méltánylandó vezetői képességei vannak? Ki az egyetlen MOB-tag, aki a sok akaratnélküli birka között keresztül tudná vinna az akaratát? A válasz egyértelmű: gyárfás tamás. Aki tényleg tehetséges ember, ám ezzel együtt egy olyan gátlástalan, amorális szörnyeteg, akinek az elnökségétől a jóisten mentse meg a magyar olimpiai mozgalmat.

Ergo Schmitt Pálnak azért kell maradnia - legalább a 2010-es választásokig, és egy jobboldali kormány megalakulásáig - hogy ne kerüljön a MOB élére egy olyan elnök, akinél sokkal különb embereket zártak már rács mögé.

HITMAN Creative Commons License 2008.08.21 0 0 205

OFF

 

Két sovány :)-t szúrtam be, te szerencsétlen. Legalább olvasd el, amit fikázol...

És a :) azt jelenti, hogy a leírtakat nem kell komolyan venni: vicc, tréfa, poén, ilyesmi. Érted, te idióta? Lehet, hogy gyenge vicc, de akkor is az.

Egyébként, igen, azt írok le, amit akarok. 

 

ON

bocsmindenkimás.

Előzmény: BZoltan (168)
marxengelszleninsz Creative Commons License 2008.08.21 0 0 204
"A magyarokon kivul mindenki mas az ermet nezi"

Ezért is nagyon szégyenletes (és már röhejes is) a Kokó-féle "nyerjetek nekünk sok-sok csillogó aranyat" bíztatás (vagy inkább követelés), amit félpercenként bejátszanak a tévében. Jó lenne, ha leállítanák már ezt a félresikerült baromságot.
Előzmény: KrEdEnC (201)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 203
Persze azt akartam leirni, hogy "irtok", es "ritok" lett belole. Nem volt szandekos.
Előzmény: KrEdEnC (201)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 202

Nagyon fontos, amit ritok. Az ember masik kulturalis kornyezetben megtanulja, hogy lehet maskent is elni. Talan azt is, hogyan jobban, es itt hangsulyozottan nem anyagilag ertem. Ez mentalitas kerdese elso sorban.

Olvasgattam ma megint a magyar olimpiai hireket. Ujra a biro a hibas, mint mindig. Ja, meg esett az eso, ideges volt a lo... ez is egy mentalitas.

Drukkolok, hogy legyen, de egyre kevesbe hiszem, hogy lesz aranyerem. Fogynak a napok es a lehetosegek.
Előzmény: KrEdEnC (201)
KrEdEnC Creative Commons License 2008.08.21 0 0 201
szerencsemnek koszonhetoen en meg sokkal messzebb tengetem napjaim mint te( 14 320 KM from Budapest:) Na de viccet felreteve, en is sok nemzet szulottjevel vagyok korbeveve, es CSAK IGAZOLNI tudom amit elmondtal. A magyarokon kivul mindenki mas az ermet nezi. Ciki volt mert epp fogadas zajlott a munkahelyemen es mindenkinek fel kellett irni a tippjeit. Es nekem kellett kezdeni, szoval felirtam 4 aranyat oszt jonapot. A kovetkezo srac megkerdezte h mi van a tobbivel mar h az ezust meg bronz? Es elszegyeltem magam. Jah nalunk csak az arany szamit. lasd topik. Azt meg elfelejtjuk valmami miatt, hogy mar az is nagy dolog h a vilag elvonalaba tartozol valamiben.


Ez vagyunk mi. negativ pesszimista gyulolkodo nemzet. En mar nem fogom megerni h ne ilyenek legyunk mi magyarok, de legalabb ahol elek ott latom h mashogy is lehet elni...


Előzmény: BuddhaBrúnó (200)
BuddhaBrúnó Creative Commons License 2008.08.21 0 0 200

 

Szerencsemnek koszonhetoen, Liverpoolban "tengetem" eletem napjait. Ez nem is fontos, csak abbol a szempontbol, hogy kb. 14 fele nemzetisegu emberrel dolgozom egyutt. Nagyon erdekes volt hallgatni oket az Olimpia elott. Mindegyikojuk az olimpiai ermekre tippelt, soha nem az aranyak szamara. Ugyanis naluk igy szamolnak. Nalunk meg csak az aranyak.......Egyszer szivesen olvasnek arrol valami tanulmanyt, hogy megis ez mennyire tori meg egy olimpikon felkeszuleset, hogy "mi lesz, ha nem arany"!?

 

Amugy igen lesz aranyunk. Ha meg nem.......Na az egy nagyon hosszu tortenet. ;o)

 

BB

w.ullrichfun Creative Commons License 2008.08.20 0 0 198
Erről az oldaláról nem ismerem, biztos igazad van. De mint sportdiplomáciai vezető tán nem lenne ilyen. Palinál sztem jobb lenne - főleg egy "normálisabb" kollektívával, mint a mostani ...
Előzmény: Catella (196)
Catella Creative Commons License 2008.08.20 0 0 197

1, Azt én is sajnáltam, hogy Kammererék szó nélkül hagyták a bunkóságot.

2, Orvos biztos nem sok ment ki, Görbicz (és a kézis lányok nagy részének) orvosa (aki hihetetlenül gyorsan rendbe hozta a lábát) is itthon maradt, utolsó pillanatban közölték vele! Már ki volt írva a szabija.

3, Biztos, hogy hiányos az összeállítás, Győrből a volt Fidesz frakcióvezető, volt alpogi is kint van. De a volt szoci pogi sem tudom, mit csinál kint:(

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/otkarikas_helyi_politikusok/2066232/

Előzmény: kannibál Kovács (179)
Catella Creative Commons License 2008.08.20 0 0 196
Borkai vezetőnek tökéletesen alkalmatlan, eddigi 2 éves polgármesterségével bebizonyította. Pórázon tartják, Ő meg hagyja. Ilyen MOB vezetőnek semmi haszna.
Előzmény: w.ullrichfun (195)
w.ullrichfun Creative Commons License 2008.08.20 0 0 195

Kevés - mint eszmefuttatás. Ok a picsánrúgására - bőség! :)

Dettó olyan, mint Szepesi v El Curó, sőt, a NOB-ból történt kirúgása(az emlékezetes korrupciós bukta sokadmagával) miatt már réges rég, még Athén előtt el kellett volna tüntetni/tiltani mindenféle politikai/diplomáciai, de főleg sport poszt környékéről is.

 

ha Schmitt maradni szeretne, akkor maradjon még egy ciklusra. Mögé viszont új főtitkár és új alelnökök kellenek. Olyan emberek, mint pl. Borkai Zsolt, Ábrahám Attila, Gyulai Zsolt, Fábián László vagy Mizsér Attila.

 

 Naná, h maradni AKAR! :( Négy lábbal, húsz körömmel, teljes protkóval csimpaszkodik mindenbe, ami ott tarthatja, és BÁRKIT-BÁRMIT feláldoz a pozíciójáért ... :(

 Nem mögé, hanem helyette kellenének Borkaiék, ill. egy teljesen új vezetés .... de ez kb olyan szintű álmodozás, minthogy váltsuk le a mostani felső 100ezret úgy, ahogy van ... :(

 

Előzmény: kannibál Kovács (190)
HITMAN Creative Commons License 2008.08.20 0 0 194

mexikó Vb után szinte menekülnie kellett az MLSZ éléről a világszerte elismert Szepesi Györgynek? Jobb lett utána? Nézze végig mindenki, milyen út vezetett Szepesitól kisteleki istvánig. Hiányzik ez a magyar sportnak?

 

Nana, azért Szepesi abba a bizonyos pártállami garnitúrába tartozik, amelyik pl. a pénzügyőr tábornok mlsz-elnököt adta ennek az országnak. Elég kártékony volt ő ahhoz, h már nem kellene még mindig hallgatni a Kossuth sportműsorában a nosztalgiázásait... Ügynökmúltjáról ne is beszéljünk.

Előzmény: kannibál Kovács (190)
sonomilanista Creative Commons License 2008.08.20 0 0 193
van egy jó oldal

EZ
Előzmény: Csilla1111 (192)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 192
Nem talaltam ilyen linket, de nezegettem a 2004-es adatokat, es a kovetkezokre jutottam:

1) Csak Kuba (igaz, jocskan) elozte meg Magyarorszagot lakossag/erem viszonylatban.

2) Az elso husz orszagrol a szerzett ermek listaja szerint:

a) Az atlag kb. 4.050.000.- fo /erem eredmenyt ert el

b) az atlag 725 dollar GDP/ erem
kiugro: Kina 99 dollar, az europaiak kozul legolcsobb Oroszorszag 117 dollar,
es szerzett 92 ermet
a legdragabb Norvegia: 7.067 dollar, de szerzett mindossze 6 ermet

Az elso USA 2.900.000 fo/ erem es 423 dollar/erem

d) Az europai atlag 4.046.000.- fo/erem es 824 dollar/erem

e) Magyarorszag: 594.000 fo/erem es 935 dollar GDP/erem.


Ebbol kiderul, hogy nem szamit, milyen nagy egy orszag, es az sem, mennyire gazdag.
A tobbi gondolatot ratok hagyom
Előzmény: avilo (187)
Veszpremi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 191
Szerintem Szepesi sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgást sikerült a bányabéke alsó teste alá méterekel lezlázni. Nekem ez a véleményem, én így láttam az ő tevékenységét. A döglés igazából akkor indult be, s azóta is visszafordíthatatlan.
Előzmény: kannibál Kovács (190)
kannibál Kovács Creative Commons License 2008.08.20 0 0 190

Egy rövid ezsmefuttatás a Schmitt-fóbiásoknak.

 

Az elmúlt években három kimagasló sportdiplomatánk volt: Schmitt, Aján Tamás és Gyulai István. Aján belerokkant a doppingbotrányba, Gyulai meghalt, így mára Schmitt Pali maradt az egyetlen "nagypályás"' sportdiplomatánk. Vajon ki kerülne a helyére, ha első indulatunkban kidobnánk az ablakon? Még a hozzá hasonló korú veteránok között sincs alternatívája, nemhogy a mai negyvenesek között. A gyárfás-féle alakoktól meg a jóisten mentsen meg minket.

Azt is érdemes végiggondolni, hogy a sportolóink és a sportvezetőink elsöprő többsége vagy jobboldali érzelmű vagy van annyira jóbarátságban van Schmittel, hogy ne tegyen keresztbe neki. Ha a fokozatosan leépített sporthivatalra, a kormányból szinte menekülő Ábrahám és Elber államtitkárokra gondolunk, még inkább kijelenthető, hogy nehéz dolga lenne El Curónak, ha valakit Schmitt helyére akarna ültetni. Persze olyan gerinctelen alakokat, mint kisteleki istván vagy helmeczy lászló, mindig találna, dehát hiányzik nekünk egy efféle MOB-vezetés?

Azt se feledjük: bárki kerülne egy Schmitt-ellenes puccs eredményeként a MOB élére, a következő - remélhetően jobboldali - kormány kinyírná az illetőt (szerintem nagyon helyesen).

Emlékeztek 1986 nyarára, amikor a mexikó Vb után szinte menekülnie kellett az MLSZ éléről a világszerte elismert Szepesi Györgynek? Jobb lett utána? Nézze végig mindenki, milyen út vezetett Szepesitól kisteleki istvánig. Hiányzik ez a magyar sportnak?

 

Summa summarum, ha Schmitt maradni szeretne, akkor maradjon még egy ciklusra. Mögé viszont új főtitkár és új alelnökök kellenek. Olyan emberek, mint pl. Borkai Zsolt, Ábrahám Attila, Gyulai Zsolt, Fábián László vagy Mizsér Attila.

 

kannibál Kovács Creative Commons License 2008.08.20 0 0 189

Kevés ember van ebben az országban, aki nálam jobban utálja El Curót, ám azt természetesen nem vonom kétségbe, hogy miniszterelnökként ott a helye az olimpián. Bár arra kíváncsi leszek, hogyan néz a sportolók szemébe a magyar élsport sírásójaként.

Ahogyan említettem, Baráth Etelét sem vonom kétségbe, hiszen ő az első számú sikersportágunk szervezeténel elnöke. Sportminiszterként Gyenesei, illetve MOB-alelnökként bakonyi is indokolható. Szekeres Imre viszont mi a lófütyit keres ott? De ha ha már ott van, miért nem foglalkozik azzal a sportággal, amelynek ő az elnöke? Menjen a saját pénzén!

 

Ami Borkai Zsoltot illeti, ő az egyetlen olyan egykori bajnokunk Schmitt Pali mellett, aki magas közéleti tisztséget birtokol. Nem a párthovatartozása miatt mondom mindezt. Ha pl. Ábrahám Attila polgármester lenne egy megyeszékhelyen, akkor vele sem kötekednék. 

Ha van ember, akit szívesen látnék a MOB vezérkarában, akkor az Borkai Zsolt.

Előzmény: Csilla1111 (183)
ca2 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 188

Hát azért ezt kötve hiszem, mert ha a teljesség igénye nélkül belekukkantok az éremtáblázatba:

Ausztrália / 19millió lakos / 35 érem

Hollandia /16millió lakos / 13 érem

Jamaica /3 millió lakos / 7 érem

Új-Zéland /4millió lakos / 9 érem

Dánia /5,5millió lakos /6 érem

Kuba /12 millió lakos/ 13 érem

stb....

 

De szerintem nem is az a lényeg, hogy tudunk-e olyan statisztikát kreálni aminek az élén állunk!

A lényeg az, hogy egy országban milyen a sport általános helyzete!

Magyarországon nincs tömegsport, szar az iskolai testnevelés, nincs edzőképzés, nincs utánpótlás nevelés, nincsenek edzői statuszok, nincs sportszakmai háttér, a sportkultúra pedig a bányászbéka segge alatt van 2-vel... (ez utóbbi abból is látszik, h itt csak az számít, hányadikok vagyun a táblázaton...)

De a 8 arany az persze elvárás, szégyelje magát aki  "csak" 4 közé jut vívásban, vagy éppenséggel 1m 20cm-rel lemaradva 4. kalapácsvetében!Hogy képzeli, hogy elrontja az esti szórakozásunkat! Olvasom, hogy nem is nézzük már olyan sokan Őket.

Kár is volna!

Gyözike gatyája meg Beja asszony az sokkal érdekesebb! Kit érdekelnek ezek a bénák, akik még a megszokott 8 aranyunkat sem tudják szállítani!

Hogy a sportot nem csak az éremtáblázatért lehet szeretni?

Hogy egy vivó elődöntőbe jutás egy élet munkája?

Hogy az első és a hatodik között csak századok, centiméterek, nüansznyi mozdulatok állnak?

Kit érdekel ez kéremszépen ha mi olyan nagy sportnemzet vagyunk, hogy nagytöbbségünk fel sem tud 8 olimpiai sportágat sorolni!

 

 

 

 

Előzmény: avilo (187)
avilo Creative Commons License 2008.08.20 0 0 187

sziasztok!

 

Tud valaki olyan linket ahol a megszerzett pontok korrigalva vannak a nepessegszammal? Allitolag ott az elsö 5-ben vagyunk.

 

Köszi

Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 186
Latom, ezt a 180. hozzaszolasra irtad. Az osztrak temat egeszen biztosan jobban ismerem nalad. Meghozza testkozelbol.

A "tevedesem" tovabbi resze bizonyara a 4. pontnak szol. Talan nem jol fejeztem ki maga, ezert pontositok. Az allamfoknek nem elso sorban jutalom vagy tisztelet miatt jo ott lenni az olimpian. Hanem azert, mert ott sok kollegajaval talalkozik, es biztos vagyok benne, hogy maganbeszelgeteseik vannak. Ezek alatt pedig neha orszagok kozotti ellentetek is elsimulhatnak. Akar sulyos ellentetek is. Adva van egy ragyogo diplomaciai lehetoseg, es ezt kihagyni kar lenne. Egyebeknet nem egy fo allami penzen finanszirozott utazasa donti nyomorba a magyar sportot. Sok foe viszont mar megteheti.
Előzmény: Veszpremi (185)
Veszpremi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 185
Alapvető tévedéseid vannak, nem ennek a topiknak a témája ezt helyrerakni.
Előzmény: Csilla1111 (180)
zsuzsa Creative Commons License 2008.08.20 0 0 184
azt nem tudom, hogy végül nézőként kiutazhatott-e
Előzmény: Csilla1111 (182)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 183
Olvastam a cikket, es tenyleg felhaborito.
Masreszt, a 4. pontodhoz: minden resztvevo orszag kormanyfoje szinte jelen volt. Ez indokolt es ennyi jar nekik. Hogy az orszagok ellenzekeinek feje nem volt ott, az teljesen rendben van. Meg csak az kellett volna!
Előzmény: kannibál Kovács (179)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 182
tenyleg, miert nem lehetett Berki ott? Ezt olvastam rola:

"Mert a Nemzetközi Tornaszövetség szabályai szerint csak az adott szer világbajnoka lehet ott a 2008-as pekingi olimpián"

Akkor ez nem hazi magyar dontes volt.
Előzmény: zsuzsa (181)
zsuzsa Creative Commons License 2008.08.20 0 0 181
Bocsáss meg, de Borkai kintléte mivel indokolható ? rengeteg polgármester van , még több olimpiai bajnok és pont szertornából az egyetlen indokolt kiutazó ( berki ) sajnos nem indulhatott az olimpián.
Előzmény: kannibál Kovács (179)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 180
Most Ausztria nem tul jo pelda, mert eppen az olvasom es nezem a TV adasaikbol, hogy 1973 ota ilyen rossz nem volt az eletszinvonal, es milyen sokan elnek az (ottani) letminimumon. Szerintuk az ok az EU-csatlakozasban van, es eppen nepszavazas lesz az esetleges kilepesrol. Sehol sincs kolbaszbol a kerites. Errol ennyit.

Eleg lehangolo es sajnos nem esik jol kimondani, de a lopas minden szinten az emberek vereben van. Ez pedig jellemzo a regi szoc orszagokra, mert azt hittek, ha szabadsag lesz, akkor gazdagsag automatikusan vele jar. Hat nem! Azert dolgozni kell. Elmeletben, de a gyakorlatban normalis hetkoznapi szinten sincs igy, ezert feltelezzuk, hogy fent sem lehet maskent. A feltetelezes nem irrealis. Ezek filozofiai es nem poltikai kerdesek.

En egy svajci peldat emlitenek, ahol te barmikor orizetlenul hagyhatod a cuccodat, senki nem nyul hozza. Mert van erkolcsi tartas. Es ez nem poltika. De probalj meg csak strandolni ugy itthon, hogy a parton a ruhad! Mehetsz haza meztelenul, fuggetlenul attol, hogy melyik parttal szimpatizalsz.

Es akkor vissza a sporthoz: penzen kivul kellene erkolcsi tartas, osszetartas, onfegyelem, stb. A magyar sport tobb sebbol verzik, es a penzhiany csak az egyik seb.
A penzhiany sokszor nem is mas, csak rossz elosztas. Az erdekek nem feltetlenul azt diktaljak, hogy az a nehany nagyon kivalo sportolo megkapja az igazan szuksegeset az eredmenyes felkeszulesre. Azt gyanitom, a "mindenki kapjon" valamennyit lehet az elv. Ha tevedek, es te konkretan tudod, hogy megy az elosztas, az igazan erdekelne.
Előzmény: Veszpremi (178)
kannibál Kovács Creative Commons License 2008.08.20 0 0 179

Olvassátok el az alábbi összeállítást!

http://sportgeza.hu/2008/peking/politikusokban_jok_vagyunk_az_olimpian/

 

Szerintem akinek nem nyílik ki a bicska a zsebében a fentiek áttanulmányozása után, az nem teljesen épelméjű.

 

1. Mindig tudtam, hogy Szekeres Imrének párját ritkítóan vastag bőr van a pofáján, de sosem hittem volna, hogy ennyire. Kár, hogy Kammerer Zoli nem vágta szájon az evezőlapáttal.

2. Ment egyáltalán orvos a delegációval?

3. A jobboldali politikusok közül mindössze hárman mentek ki. Schmitt Pál, a MOB elnöke, Gémesi György, a vívószövetség elnöke és a MOB alelnöke, illetve Borkai Zsolt olimpiai bajnok, Győr polgármestere. Mindhármuk jelenléte indokolható. Na de mit keresett ott ez a sok komcsi? Félreértések elkerülése végett nem az olyanokra gondolok, mint Baráth Etele (akinek a jelenléte szintén indokolható), hanem a Szekeres-félékre.

Szegény agyonnyomorított, pénztelenített MOB, próbálta volna visszautasítani ezeket a dögkeselyűket...

4. De jó, hogy Orbán Viktorban volt annyi intelligencia, hogy nem keveredett ezek közé az alakok közé!

Veszpremi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 178
OFF. Erről nekem totál más a véleményem, és nem is politikailag (azt te hoztad be, t.i. a lenyúlás nem politika), csak a józan paraszti gondolkodás mondatja velem, hogy itt a lóvét nagyon nagy tételben lenyúlják. Gondolj csak utána és nem kell pártokat belekeverni, elég arra gondolni, hogy 18 év alatt hová nem jutottunk, ill. hová jutottunk! A lenyúlt lóvéból iszonyatos dolgokat lehetne itt csinálni, nemcsak a sportban, Ausztria életszínvonal szintjén kéne lennünk hamarosan. És ez az ország tud öneltartó lenni, az is, ezt az országot sosem segítette snki, csak lopta.
Előzmény: Csilla1111 (177)
Csilla1111 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 177
Most belemegyunk a politika. Nem kene.
Biztosan nagyon fiatal vagy meg, es nem tudod, hogy a rendszervaltas elott is igy volt, sot meg jobban. Es igy volt a rendszervaltas utan is, amikor az MDF vagy a Fidesz volt a fonok. A hitelre szorulas, a lehetosegeknel tobb koltekezes mindig is jellemzo volt, es amig az emberek mentalitasa nem valtozik, igy is marad.
Ez az orszag nem oneltarto, mindig is hitelekre volt szorulva, amikor nem a "josagos" Ferenc Joska gondoskodott rola, es nem volt egy nagy egesz kisebb resze.
A magyar egyebkent olyan ember, aki (kicsiben is) mindig tobbet kolt, mint amennyit megkeres. Valamifele kifele latszatkeltes vezeti erre a nagyokat es a kicsiket egyforman. Ez fent es lent igy van, mindig is igy volt.
Előzmény: Veszpremi (176)
Veszpremi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 176
OFF. Bocsáss meg, én is egyszerű állampolgár vagyok, de tájékozott, meg számolok is :) Szerinted hogy van az, hogy évek óta az ország napi 5-8 milliárd ft adósságot halmoz fel (ennél sokkal több "hitelt" vesz fel), ezt is elkölti, meg a rengeteg (mértékében akkora, hogy a világon páratlan!) adót, járulékot és egyéb sarcokat is. Azaz elköltjük a jelen befizetéset és jórészt a jövő rovására is költekezünk. És ha körülnézel, azt látod, hogy a látszólag iszonyatos költekezés ellenére általános a lepusztulás minden téren, nem futja semmire sem. Ez hogy lehet? A magyarázat igen egyszerű. Likas a zsák (lenyúlják). Mert valamire csak kéne, hogy fussa!?
Előzmény: Csilla1111 (173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!