Mivel a fórum évek óta kihalt, így gondoltam összeírok egy kis helyzetjelentést. A játék az utóbbi években sok változáson ment keresztül, sőt egy teljesen új verziót is kapott RVGL néven, amit akár tekinthetünk az 1.2 folytatásának is, viszont ez már OpenGL alapú, amely azt jelenti hogy sokkal kompatibilisabb mint amilyenek a régebbi verziók voltak, mind rendszer, mind moddig terén. A közösség főleg angol nyelvű, és a "központja" a re-volt.io illetve a hozzá tartozó Discord szerver.
Létrehoztunk egy Discord szervert annak reményében, hogy újra össze tudjuk hozni azokat a magyar embereket akik játszottak a Re-Volt-tal. Egyelőre elég kevesen vagyunk, de reméljük ez változni fog.
Sziasztok srácok, látom értetek a re-volthoz és gondolom szrettek vele játszani multiba. Most én jelengleg nem a multira vagyok kíváncsi hanem a sima singe modra. Windows hetem van és mikor elindul rajta a játék akkor betöltésnél(kék vonal nő xD), kiírja h car/wincar3/hull.hul. Ezt kiírja és nem tudom mi a baja, de számos példányt próbáltam és nemjó. Ha valakinek valamilyen ötlete van az kérem írjon, előre is köszönöm
Sziasztok látom a Re-volt a téma,nah azzal én is eltudtam játszogatni igaz kevés már időm játszani,azért jó ezzel nyomulni.Multinál nálam csak egy probléma volt nem volt hozzá senki :s
Egyépként van hozzá crack is ,meg patch.Ha letöltöd nem kell cd.De ahhoz hogy legyen zene akkor is ,akkor le kell töltened egy cuccot még.Ha patch-et használsz , készíts mentést a fellülirandó file-okról.
Hello!Le kell tölteni egy programot,aminek a neve RV house.Regisztrálni kell de az egyszerü.Csak nállam nem indul el a játék multiba de már próbálok rájönni hogy mi a baja.
Köszönöm! ; ) ... Jó lett, ott volt az autó meg minden, csak aztán mikor mentem volna versenyre, akkor valami ilyet írt ki, hogy:"Can't loded files" vagy valami ilyesmit... : ( Valaki meg tudja mondani miért van ez?
Énis Re-volt imádó vagyok, szerintem még fullra szórakoztató... csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell belerakni autót, illetve pályát! Kérlek segítsetek...
Kész, feladom :S Újraraktam az egész hóbelebancot Windows-ostól, Re-Voltostól, megcsináltam a patch-et is, de ugyan az a baj. Haveromnak meg megy gyönyörűen a plusz pályákkal együtt is! Sztem vmit maga a tetves gépem nem csinál jól. Én már csak hardveres problémára tudok gondolni.
Az a baj András, hogy -mint írtam-, ezt már megcsináltam, de ugyanaz az eredménye, mint eredetileg volt :S Remélem hog nem a gépemmel van vmi összeférhetetlensége, mert van olyan, hogy az egyiken megy egy program, a másikon meg nem.
Akkor telepítsd újra a Re-voltot ,csinálj előtte biztonsági mentést a pályákról meg a kocsikról ,ha akarod elmenthetd még az időket tartalmazó mappát meg a gfx-et.Ezeket töröld le a Re-volt mappájából ,jöhet a telepítés ,és a patch berakása.Akkor jónak kell lennie , s utánna apráként rakd be előbb a pályákat , s ha akkor müködik akkor a kocsikat , s kiszűrheted a hibát.