Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 62
Képtelen hazugságival nem foglalkozva, tényszerűen azon a keszicenterbéli összeröffenésen nem arról volt szó, csak nem tetszett megérteni. De abban nem tetszett hazudni, hogy ott tetszett lenni.
Előzmény: Panelbetyár! (60)
ALBI Creative Commons License 2009.09.18 0 0 61
Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.09.18 08:19:28 © (60)

tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.09.18 07:59:52 © (59)

Bla,bla,bla.
Panelbetyár! Creative Commons License 2009.09.18 0 0 60
A kukás kapitány akkor volt legjobban megszorongatva, amikor te azt mondtad neki, ha még egyszer ilyen képet vág egy felszólalás után, nyakon vágod, hogy leesik a feje. Jelezted ezzel, hogy a volt (pl. Vácon, amikor egy céget kopasztottak meg, felszámolás címén) gazdád számíthat a lojalitásodra. Ez tudod mikor volt, amikor volt gazdád (Sótonyi) osztotta fel a dunakeszi fűtőmű várható nyereségét a Keszi Centerben!

pária Creative Commons License 2009.09.17 0 0 58
Ez a beírása kelt közel öt évvel ezelőtt,de rossz helyen válaszoltál
mert Furulya a Dunakeszi topikban tette közzé alpolgármester úrra
vonatkozó vélelmezését.
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 57

Meg kell hallgatni a másik felet is. Én megtettem. Az alpolgármester úr az igazgató úrnak olyan csereajánlatot tett az építendő postahivatalnak szánt telekre, amiben a telket a város 20 ezer forintban számította volna fel. Ha az alpolgármester valóban 40 ezret akart volna a telekért, én ezt lokálpatriótizmusnak tudnám be. Miért baj ha valaki betartja az esküjét? Ö nem a posta alkalmazottja. Hogy gondoltad, azt hogy ebből akar meggazdagodni az alpolgármester? Jól becsapott téged az igazgatód!

 

Te egy aranyos postaalkalmazott vagy, gondolom az igazgató jól megfizet ezért a puhításért. Honnan tudom, hogy postai dolgozó vagy? És időnként rájuk dolgozol. Nos, ebből az írásodból:

 

Kedves Wormie!

 

Lehet, hogy a titkárnőtök ismeri a saját cégetek címét, ezzel nincs is gond. A posta egyik nagy problémája, amiről nem is beszélnek, hogy a levelezések (főleg céges levelezések) esetében hiába a jó címzés, ha a címzett nem utca, házszámra kéri a kézbesítést, hanem postafiókra.

 

Példa: feladok egy levelet valamelyik cégnek, megcízem azt pontosan utca, házszámot feltüntetve. Igen ám, de a cég arra kérte a postát, hogy postafiókon keresztül kézbesíték a neki érkező leveleket. Ilyenkor a posta eleget téve szerződéses kötelezettségének postafiókra kézbesíti a levelet, de ez újabb munkanapot vesz igénybe. MIért is? Mert lehet, hogy először  levél megjelenik az egyik budapesti kézbesítő postán (ahol utca szerint kézbesíteni kellene). Ott viszont tudják, hogy az a cég postafiókra kéri a kézbesítést, ezért a levelet visszaküldik aznap este a Budaörsi Logisztikai Központba, másnap pedig az a levél megjelenik a másk budapesti postán, ahol az adott cég postafiókja található. Ilyenből naponta több ezer van. Ezzel nekem is szembesülnöm kellett, amikor rekalmáltam, hogy miért nem érkezett meg a levelem időben. És amikor átolvastam a postafiók bérleti szerződést megtaláltam, hogy én mint fiókbérlő vállalom az ebből eredő késéseket.

ALBI Creative Commons License 2009.09.16 0 0 56
Mivan,mivan?
Előzmény: tonhaloltott (55)
tonhaloltott Creative Commons License 2009.09.16 0 0 55
Elfelejtettem, hogy az irigyelt személynek még egy kis cégecskéje is van, aminek tevékenységéből úgyszintén van egy kis jövedelme. Az egyéb befektetéseinek is vannak hozadékai.

És a hab a tortán, hogy hősünk a barátnőjéhez képest koldusnak számít. Azért aludjatok jól!

ALBI Creative Commons License 2009.09.14 0 0 54
Van régebbi is:




Bauer Márton
válasz | megnéz | könyvjelző
2007.07.11 16:32:04 © (22458)

Én is így gondolom!

"Majd mindenki egyszer rájön, hogy előbb kell gondolkodni. És issza 30 évig a levét a stupiditásának, hogy benyalta a sok ostoba hazudozást meg igérgetést."

Csakhogy nem én vagyok panelban rekedt buzeráns mosdató, sem Luckuty, pária és Sz..nyíró, de főleg nem, Gyurcsány és egyéb buzeránsimádó!

Viszont javaslom!

Az ön új alakulata, legyen Dunakeszi Melegszervező SZDSZ és Szociáldemokrata Frakció. Ebben az esetben beszervezhetnék a lebutított Dunakeszieket a melegségükre! Nem kevés önöknek a Luckutyok, ALBIK, páriák Sz..nyírók imádata?

Javaslom a buzeránsoknak, hogy ezzel kampányoljanak.

Dunakeszi balhomályok, melegedjetek!


Panelbetyár! Creative Commons License 2009.09.10 0 0 53

És egy másik.

 

Sótonyi Tamás válasz | megnéz | könyvjelző 2009.09.10 09:13:44 (40770)

Egyszer már leírtam.

Ezen a fórumon - átvitt értelemben természetesen - az történik, hogy egy társaság ebédel egy étteremben és beszélgetnek egy másik társaságról. Annak egyik másik tagjának nem tetszik a témakör és bár bekapcslódhatnának a beszélgetésbe, mivel nincsenek érvei és releváns godolataik, nem teszik. Inkább előkapják a mosdatlan és büdös bránert és belevizelnek a levesestálba. Nem zavarja őket, hogy a többi vendég is látja. Az így tönkretett ebédű társaság, vagy annak tagjai pedig restellik, hogy élethelyzet szereplői lettek nyilvánosan, melyet szívük szerint messziről elkerülnének, hiszen az ilyen módszerekkel operáló "szubkultúrával" klasszikusan az európai embernek nem kell, hogy kapcsolata legyen.

Luckuty Creative Commons License 2009.09.10 0 0 52

Megint egy másolat a Dunakeszi topikból:

 

tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.09.10 08:31:09 © (40766)

Kedves Sótonyi elvtárs!

Ne minket tessék okolni, hogy fiatalabb korában is kezelhetetlen volt, mint most. A Postabankos lenyúlása akkor ízlett, most örüljön, hogy megúszta. Családját senki nem bántotta, egyébként is inkább sajnáljuk őket az ön kezelhetetlensége miatt, mint bántanánk. Egy szülőnek az fáj a világon a legjobban, ha a gyermeke beteg. Haindling korában valóban feltételezte valaki édesapjáról, hogy ha akart volna akasztathatott volna. Ekkor még azt hittük, hogy ön Kun Béla leszármazottja vagy egyéb utóda, azóta kiderült, hogy csupán szellemi örökösének számít, azért védi annyira a jelenleg hatalmon lévő tolvajbandát, mert ezek anno osztálytársai, Postabankot lenyúló társai voltak, jelenleg pedig párttársai. Édesanyjáról itt soha egy hang sem volt. 

Tudja mi a maga baja? Ami Dunakeszi szerencséje. Nevezetesen, nem fér a város kasszájához. Valószínű, városunkat ugyanúgy kirabolták volna önök, is mint Qurcsány és Libajnai bandája az országot.  

ALBI Creative Commons License 2009.09.04 0 0 51
Sikerült elérni amiért már régóta küzdöttek!
Nyitottam egy újat, de félek tőle ez sem lesz különb!
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 50

Én azon sem csodálkoznék, ha egyszerűen megszüntetnék.

A dolog, mint fórum, már sajnos régóta döglött volt, mivel szétrohasztották.

Előzmény: ALBI (49)
ALBI Creative Commons License 2009.09.04 0 0 49
Takarítják a Dunakeszi topikot ( lehet kimúlok).
Mindenesetre ezt elmentettem,van benne néhány tanulságos mű.
ALBI Creative Commons License 2009.08.30 0 0 48
Újabb agymenés:

tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.30 12:36:56 © (40470)

Írja ezt egy olyan párt képviselője, akinek a pártjait (MSZP-SZDSZ) a külföldi tulajdonú média hozta helyzetbe.
Előzmény: Sótonyi Tamás (40469)
Sótonyi Tamás válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.30 12:24:35 Creative Commons License (40469)
Egyelőre még nem ismeretes olyan szabály, hogy szélsőséges nézeteket hangoztató, jellemtelen megélhetési önkormányzati képviselők jogköre lenne megállapítani, hogy ki " hungarofób", talán majd jövőre, addig legyen türelemmel. Ha jól nyal, még Gauleiter is lehet. Addig azonban teljességgel érdektelenek az ilyen mocskolódási célú megjegyzései, a tények világa nagy ívben tesz a degenerált hülyékre.
Előzmény: tonhaloltott (40465)
Luckuty válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.30 12:18:21 © (40468)
Áruld már el, Kopoltyús, mi a különbség a két szöveg között, mert nem látom!
Visszatérve a témákhoz, szerintem ha összeszednénk dolgokat, írásaidban arra is találnánk utalást, hogy képviselő vagy, arra is, hogy'lokálpatrióta", meg hogy van valami közöd a szeméthez. Innen kezdve mindent elárultál magadról.
Előzmény: tonhaloltott (40467)
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.30 11:53:24 © (40467)

Nos ezt forgattad ki, ami hazug voltotokat jellemzi:



A moderátorok

Mostanában problémák támadtak pár virulensebb olvtársnál a moderátorok jogállásával kapcsolatban illetve a moderátorok más nickkel illetve személlyel történő beazonosítását illetően. Ezzel kapcsolatban elsősorba Wágne úr örökbecsű szavait foglalnám itt aranyba és tárnám az iránymutatásra szomjúhozó nickek elé.

A moderátorok nem az index alkalmazottai, hanem ugyanolyan fórumlakók, mint bárki más, nem kapnak semmit a munkájukért, ingyé' csinálják a pöcegödörtisztítást - fórumlakóként szeretik a helyet és utálják, ha büdös, a nagyhangú kibajálást is utálják, azt én is, mert zavar a Sörivásba'...

Tehát az első fontos gondolat, a moderátor ugyanolyan fórumlakó mint mindenki, társadalmi munkában takarít mások után.

Azt pedig mindenki saját maga dönti el, hogy elmondja-e magáról, hogy ő moderátor, vagy sem, mert ha úri kedve úgy tartja, hogy ehhez senkinek semmi köze, akkor annyi, ezzel vitázni nem is érdemes, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy náluk van a DEL...

A második fontos gondolat (analóg az IRL adatkiadással kapcsolatos irányelvekkel), nem érdemes kutakodni olyan információk után amit az illető saját magáról nem adott ki, azaz nem vezet jóra az afféle próbálkozás, hogy valakit megpróbálnak belőni mint moderátort. Ha ténylegesen ilyen adatkiadás történik, akkor könnyen IRL sértésnek veheti egy admin és ennek megfelelően járhat el.
Előzmény: ALBI (40466)
ALBI válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.30 11:47:56 © (40466)
Ez is, de hátha valaki nem találja:

A moderátorok

Mostanában problémák támadtak pár virulensebb olvtársnál a moderátorok jogállásával kapcsolatban illetve a moderátorok más nickkel illetve személlyel történő beazonosítását illetően. Ezzel kapcsolatban elsősorba Wágne úr örökbecsű szavait foglalnám itt aranyba és tárnám az iránymutatásra szomjúhozó nickek elé.

A moderátorok nem az index alkalmazottai, hanem ugyanolyan fórumlakók, mint bárki más, nem kapnak semmit a munkájukért, ingyé' csinálják a pöcegödörtisztítást - fórumlakóként szeretik a helyet és utálják, ha büdös, a nagyhangú kibajálást is utálják, azt én is, mert zavar a Sörivásba'...

Tehát az első fontos gondolat, a moderátor ugyanolyan fórumlakó mint mindenki, társadalmi munkában takarít mások után.

Azt pedig mindenki saját maga dönti el, hogy elmondja-e magáról, hogy ő moderátor, vagy sem, mert ha úri kedve úgy tartja, hogy ehhez senkinek semmi köze, akkor annyi, ezzel vitázni nem is érdemes, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy náluk van a DEL...

A második fontos gondolat (analóg az IRL adatkiadással kapcsolatos irányelvekkel), nem érdemes kutakodni olyan információk után amit az illető saját magáról nem adott ki, azaz nem vezet jóra az afféle próbálkozás, hogy valakit megpróbálnak belőni mint moderátort. Ha ténylegesen ilyen adatkiadás történik, akkor könnyen IRL sértésnek veheti egy admin és ennek megfelelően járhat el
Előzmény: ALBI (40464)
ALBI Creative Commons License 2009.05.31 0 0 47
Egy újabb a sok közül:

Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.05.31 00:20:11 © (38718)

Figyelj, szarházi Sótonyi!

Nekem bőven elég, hogy te és én tudjuk, hogy te mikor mit hazudtál. Nem érdekel, hogy mennyi orgazmusuk van nyalókáidnak, amikor olvassák az itteni gennyedzéseid. Azzal, hogy ütődött vénembernek neveztél elismerted, hogy nincsenek érveid és ráadásul büdös bunkó is vagy.
Előzmény: Sótonyi Tamás (38717)
ALBI Creative Commons License 2009.03.23 0 0 46
Így ír ma topicktársunk aki nem Bauer Márton önkormányzati képviselő!



tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.03.23 15:22:34 © (37247)

Kedves nincsenválság elvtárs!



Miért durvulsz szarházi barátom? Elvette az eszed második apád fiaskója?
Előzmény: Sótonyi Tamás (37246)
ALBI Creative Commons License 2009.03.14 0 0 45
Ünnepi (?) köszöntő ?

Big-dewil válasz | megnéz | könyvjelző 2009.03.14 13:37:08 © (36917)
ALBI Creative Commons License 2009.03.09 0 0 44
Íme így ír topick társunk Dunakeszin:

tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.03.09 10:03:06 © (36672)

Kedves büdös bunkók, szarházi nincsenválság!

Ha arra amit írtam nem tudtok válaszolni, rendszerint marad a gyalázkodás. Szerintem meg az a hülye, aki először rátok adta a kisinget! Most vagyunk egálban.

Kedves Győző!

Valakivel összetévesztesz én Bokrosra mindig azt mondtam, hogy nem jó szakember, hanem egy aljas zsebmetsző. Ahhoz, hogy valaki mások zsebében turkáljon elég kommunistának lenni, nem kell még Marxista egyetemre se járni. Nem ahhoz kell a tudás, hogy valaki elvegyen, hanem hogy olyat mondjon, amitől több lesz. Nagyon inog a Fletó széke.

Ütődött barmok, miután a Gyurcsányék kirabolták, tönkretették az országot, azt hiszitek, hogy Bokros miniszterelnöksége alatt majd még több jut nektek, hát tévedtek, ti fogtok ingyenélők, komcsiszavazók először padlót fogni.

ALBI Creative Commons License 2009.03.03 0 0 43
A mai stílusa különösen lenyűgöző.

tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.03.03 09:58:23 © (36409)

Defektes nincsenválság!

Te még azt sem tudod, hogy a negyvenes évek szélsőjobboldali és szélsőbaloldali (ahova te tartozol) olyan eszme, amelyik végrehajtásához hatalom kell. A hatalom jelenleg, a te gazdáid kezeiben van.

Tanulj valamit te tudatlan fasisztázó, nácizó, szélsőjobbozó figura!

A nácik és a kommunisták között annyi a különbség, hogy a komcsik győzetek és ők hamisították meg a történelmet. Amit a nácik, fasiszták elvettek 40-ben másoktól, azt gazdáid elvették 45 után maguknak. Ami 90-ben maradt azt meg ti nyúljátok le a rablóbanda jogutódaként. Második apád is egy olyan zsidó család villájában lakik, amit először a nyilasok vettek el a tulajdonostól. Tehetetlenségedben vagdalózol a szélsőjobbozással. Te majom, hogy lehet egy nick szélsőjobboldali? Ha így folytatod, még az is lehet, hogy rám fogod, én vagyok a gyújtogató!


Előzmény: Sótonyi Tamás (36408)
ALBI Creative Commons License 2009.02.27 0 0 42
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.27 08:58:18 © (36248)
Te vörös fasiszta megérted a kék fasisztát. Ember, aki ilyet mond nem ember! Egy demokrata részegen se mond ilyet. Ciánozza a családi patkányukat! Ezért a rosszabbul élünk dumára jól rá fizetett a Fidesz is. Remélem Kuncze is benyeli ezért a ciánozásért a buktát. Győzőkém ő egészen más ember, mint mi. Mi kaptuk az életet és többszörösen tovább adtuk (unokáink vannak) ő viszont egy magtalan nyomoronc. Gondolom ráfázik ezért.

Előzmény: GYŐZŐ1 (36245)
ALBI Creative Commons License 2009.02.10 0 0 41
ma:
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.10 15:06:40 © (35606)
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=69499
ALBI Creative Commons License 2009.02.08 0 0 40

A maiak közül:
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.08 13:23:22 © (35556)

Kicsit sajátosnak gondolom, hogy a létező világ elemei közül csak a fincsiket tudja a népek nagy része elfogadni, és ha esetleg a másik lehetőség jön be, akkor jönnek a kárálások és összeeskűvés-elméletek. A piacgazdaság szabályai akkor is érvényesek, ha aki alkalmazza őket, nem olvassa el a kockázatokról szóló un. kockázatfeltáró nyilatkozatokat, vagy egészen egyszerűen nem érti őket.

Röviden: megérdemli a kapzsi lakásra vágyó fiatal, hogy fedél nélkül maradjon. Nektek pedig jogos megvenni a kecókat a bankoktól fél áron!

Te gané, van pofád szociáldemokrata képviselőnek hazudni magad?


Előzmény: Sótonyi Tamás (35549)
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.08 13:16:01 © (35555)
Igen. Amikor az előző elnök leleplezte párt és bűntársaidat, elverettétek, majd leváltottátok. Tudod, amikor Pannnplastoztatok, hány milliárd állami pénzt tettetek zsebre? És még van pofád erről ugatni!

Előzmény: Sótonyi Tamás (35551)
ALBI Creative Commons License 2009.02.05 0 0 39
Ma reggel éhgyomorra:
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.05 07:48:20 © (35418)

Kedves nincsenválság!

A budapesti párt és bűntársaid ügyében eddig bírtad, az eddigi semleges hozzáállásod merőben megváltozott. Azt sugallod, mintha nem az az eset állna fenn, hogy nagyon alapos a gyanú, hogy párt és bűntársaid nem simán agyilagosan gyengék és azért adtak el több, milliárdokat érő palotákat ugyanannak a cégnek, ugyanazzal az alulértékelő céggel megbecsültetett áron, mely a valós piaci ár hatoda-tizede lett volna, hogy mindezért több száz millió csúszópénzt osztottak el egymás közt a megszavazó védenceid. Elismerem, közvagyont elkezelni mesteri módon tudsz, de politológusi tudásod elég hiányos, mert nem tudod, hogy a választási kampány az előző választás kihirdetése pillanatában kezdődik a győztes párt, pártok vezéreinek első nyilatkozatával.

Hogy milyen aljas vagy, mi sem bizonyítja jobban, annál az eszmefuttatásnál, hogy jobboldaliak ellen tíz éve nem indult bírósági eljárás, mintha a régi főügyész részrehajló lett volna, a mostani a tietek meg demokrata, mert a jobboldali politikusok lopnak ugyan, de ő ennek ellenére sem vádolja meg őket. Vagy, Luckuty, Győző, pária is gazember, mert nem indult ellenük eljárás? Nem is gondolsz arra, hogy azért nem rabosították őket, mert még gyanú sem merült fel ellenük eddigi életükben? Ki mint él úgy ítél!


Előzmény: Sótonyi Tamás (35415)
ALBI Creative Commons License 2009.02.04 0 0 38
Na még egy:
Qti válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.04 21:05:44 © (35411)

Azért ilyet is lehoz a magyar hírlap kommentár nélkül !



http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159432
Előzmény: Sótonyi Tamás (35399)
ALBI Creative Commons License 2009.02.04 0 0 37
Egyik az újak közül habzó szájjal:
tonhaloltott válasz | megnéz | könyvjelző 2009.02.04 20:18:10 © (35404)

Ezt a kihangosítós dumát utoljára egy cigány embertől hallottam, aki ezzel akart engem is megzsarolni, mint te a hivatalnokot, de nem szartam be tőle én sem, gondolom az adós szakember sem majrézott be tőled, egyébként ő is egy beosztottját kívánta hamistanúzásra kényszeríteni, de én sem akkor jöttem a hathuszassal, mert azonnal rávágtam, hogy én is kihangosítottam a telefonomat, amit az én kollégám is hallott. Egyébként 2009-et írunk, nem a hatvanas években reszketünk a János vitézektől.

Erről beszéltem tíz évvel ezelőtt, akkor lesznek szarban a mocskos komcsik, ha nem csak az ő embereik lesznek az állami hivatalokban, önkormányzatokban, rendőrségen, ügyészségben, bíróságon, a gazdasági élet vezetésében és így tovább. Na, ez az, amit nem tudtok elviselni manapság. Pedig ez is a demokrácia velejárója, kedves diktatúrában szocializálódott „barátaink”.

Előzmény: GYŐZŐ1 (35401)
ALBI Creative Commons License 2009.02.01 0 0 36
A hal neve:.......

Most éppen a halas(fika)nick:

tonhaloltott válasz | megnéz 2009.02.01 15:21:47 © (35322)

Kedves agyilagosan elgyengült haindlingpária!

Ne szarháziskodj, mert nem azt írtam, hogy nem értem nincsenválság dumáját, hanem levettem a kalapom az óhéber vakerja előtt! Az pedig végképp nem sározás, ha valakinek egy képességét elismerjük.
Előzmény: pária (35321)
ALBI Creative Commons License 2009.01.29 0 0 35
Új nap, új böffenet:

Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.29 08:57:00 © (35252)

Kedves nincsenválság!

Olyan vagy, mint a főnököd a Fletó, egyszer így máskor úgy mondod. Idáig te voltál az egyik erős ember, aki szerint a munkát meg kell fizetni, most jössz hátulról az ingyenmunkával. azért neveztelek erős embernek, mert te vagy az egyik olyan ember, aki nincs rászorulva arra a hatvanezer forintocskára, mégis rugóztál érte. Ezzel te legalizáltad legerősebben a képviselők díjjogosultságát. Kérlek, ne tolj ki velem, ne kelljen nincsenválságfletózónak nevezni téged, nagyon hosszú leírni!


Előzmény: Sótonyi Tamás (35249)
ALBI Creative Commons License 2009.01.28 0 0 34
A ma esti:

Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.28 22:01:09 © (35237)
Jó éjt, nyomoroncok!
Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.28 22:00:17 © (35236)
A győztest csak a buta vesztes kritizálja!
Előzmény: GYŐZŐ1 (35232)
Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.28 21:57:29 © (35235)
Látod te is milyen szarházi vagy! Neked Magyarország nem európai ország? Te ugatsz, ha nem ide születtél volna, hanem nyugat Európába, nem lehetnél hivatásos közpénzlenyúló. Ott rád rohadt volna a lakat, egy postabanki manővered után. Ja, nehogy elfelejtsed, nem vagyok Bauer kedves nincsenválság „barátom”!

Előzmény: Sótonyi Tamás (35229)
Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.28 21:44:48 © (35234)

Én ugyanezt a dolgot másként fogtam fel. Én is féltem attól, hogy egy erdélyi származású embert indított a jobboldal. Tudtam előre, hogy a komcsik mit fognak művelni a kampányban. Gondolj Hornra a 31 millió románozással. Be is jött. Két héten keresztül minden éjjel lefestették a plakátjait román szekus felirattal. Te is külföldinek nevezed az erdélyi magyart. Nektek, komcsiknak az elcsatolt területeken élő véreink külföldiek. Ti komcsik, azt a külföldit imádjátok, aki nem testvéretek. Bezzeg Sztalin Jóskát apátoknak neveztétek. Hőn szeretett Kádár apátok szájon csókolta Brezsnyevet. Győző, ti magyar komcsik, abban is különböztetek minden más nemzet kommunistáitól, hogy ti internacionalisták voltatok elsősorban, miközben ők elsősorban franciák, olaszok, kínaiak és csak másodsorban voltak kommunisták. Ebben a gennyben szocializálódtatok, mit várjunk tőletek most a demokráciában?

Ezután az írásom után úgy érzel, mint én, amikor a fóti választásról írt szövegedet elolvastam. Mentségemre szolgáljon, hogy mindig ti kezditek. Én csak kamatostul válaszolok.


Előzmény: GYŐZŐ1 (35232)
ALBI Creative Commons License 2009.01.27 0 0 33
Íme a legújabb:

Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.27 08:33:13 © (35168)
Nincsenválság dunakeszi, a főnöke Húszezer milliót, Dunakeszi ötévnyi költségvetését, egy falunyi ingatlan értékének megfelelő összeget nyúlta le egy neki aprócska üzletben. Igaz hogy ezt nem csak mi dunakesziek fizettük meg egyedül! Ilyen tetvek bandatagjai ugatnak itt a fórumon nekünk. Ezek a szemétládák egész életükben közpénzlenyúlással foglalkoztak. Nincsenválság cégei is csak akkor üzletelnek magántulajdonú cégekkel, amikor közvetítőn keresztül nyúlnak le közvagyont. Hol van ehhez Orbán Viktor 50 vagy százmilliós lakása, mint egész eddigi életének jövedelme, aki négy évig Miniszterelnök is volt.

Nácizhatsz kishaver!

ALBI Creative Commons License 2009.01.09 0 0 32

Amikor a bolha köhög.

 

  Panelbetyár! válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.09 17:37:57 © (34639)

Figyelj ide nincsenválságot bérhazudozó, pénzügyszakon végzett matekból felmentett ó héberdumás dezertált kommunista. Kit érdekel, hogy te hogy helyettesíted be mások nikjét. Annyit értsz a távfűtéshez, mint a kutyám a zongorázáshoz. Maradj a szakmádnál, hazudozz, amennyi a csövön kifér. Ahol számok vannak, onnan húzz a pi...ba! Handlézzál az áll jól neked!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!