Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2008.07.18 0 0 749
"De ha belegondolsz ezt a melegbanzájt ráadásul egy olyan időszakban csinálták amikor az infláció elszabadult,nincsenek rendes fizetések,az energia árak miatt mibnden szolgáltatás rezsi az egekbe szökik.

Szóval egy ilyen időszakban hergelik a népet."

Ha belegondolok, akkor azt az összeesküvés-elméletet bírom kitalálni, hogy Fletóéknak úgy kellett ez a banzáj, mint egy falat kenyér.

Elterelésnek, biztonsági szelepnek... ki-hogy nevezi. Lényeg, hogy ne velük (akarom mondani ellenük) foglalkozzon a jómagyarállampolgárember.
Előzmény: marcselló (704)
cucu Creative Commons License 2008.07.18 0 0 748
Ezek a "melegek" valójában bérbuzik, akiket az szdsz protezsál, hogy provokálja a magyarságot. Európa bármely országában felbukkannak, mindenhol megcsinálják a maguk balhéját, aztán tovább állnak mint akik jól végezték dolgukat. A magyar rendőrség pedig kiszolgálja őket, ha tetszik nekik, ha nem. Többek között ezért is van rendőrhiány Bp-en, mert amikor rájönnek, hogy mire akarják őket felhasználni, akkor a jobb érzésű rendőrök igyekeznek megszabadulni a testülettől.
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.07.17 0 0 747
"Az viszont,hogy énnekem jópofát kell vágnom a buzik felvonulásához és netán meg kellene botránkoznom azért mert az egészségesek is megdobálják őket tojással. ....na ez má vicces."

Ha "má" itt tartunk, elgondolkodhatunk, mennyire egészséges az, aki ilyen kellemes időben úgy egészséges, hogy rácsok mögött vonul és ordít, meg ugat, mint egy bolhás kutya. Láttam őket többször is, ezeket az "egészségeseket" és nem nagyon tűntek egészségesnek. Egészségesek nem ordítanak az Andrássyn és nem basszák szét a fővárosunkat, a Hősök terét. Ez nem egészséges dolog, hanem perverz szemét aljas mocskos proliszórakozás, ha már neki nincs pénze vagy egyéb módon frusztrált (pl látens homokos) akkor kimegy őrjöngeni, az adófizetők rovására...
Előzmény: marcselló (664)
feketekavics Creative Commons License 2008.07.10 0 0 746

A magyarok eredetileg marslakók, ezt már Oppenheimer is megmondta.

_FK

Előzmény: La Rosa (745)
La Rosa Creative Commons License 2008.07.09 0 0 745
Az athéni demokrácia idején a magyarok még a Szíriuszon voltak.
Előzmény: bubus (737)
intrusion Creative Commons License 2008.07.09 0 0 744
Én még soha nem jártam így, szerintem neked üldözési mániád van, azt képzeled hogy minden meleg a te farkadra pályázik. :)))
Előzmény: fotósember (732)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 743
Micsoda jól tálalt jobbos hiedelem! :DDD Éljenek az összeesküvés-elméletek!
Előzmény: fotósember (731)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 742
Egyáltalán nem gyalázta a vallást. Felhívta a fiyelmet arra, hogy vannak meleg papok is. Sőt, vannak sajnos pedofil papok is. Ők az igazi vallásgyalázók, nem az, akiről te beszélsz!
Előzmény: druzsba (713)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 741

[i]Asszem már házasodhatnak is![/i]

Tévedsz. Nézz után!

Kik üldőzik? Hát nézd meg a múlt heti történéseket. Láthatod, kik üldözik őket. Ha a múlt heti események után azt állítod, hogy senki sem üldözi őket, akkor azt kell mondanom, újabb, immár 3. hazugságot dobod be a topikba!

Előzmény: druzsba (711)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 740

Elöbb fenyegették meg a melegeket, és követtek el ellenük merényleteket, mielött a rendőrség kivonult volna biztosítani.

[i]a károk helyre állitása kb. 1 milla volt[/i] 

Na ez is a hőzöngöknek, a csőcseléknek köszönhető!

Előzmény: druzsba (709)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 739
13 éve megrendezik. Miért most hagynák ki?
Előzmény: marcselló (704)
csakis_3 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 738
Az a baj, hogy hazud éjjel, hazudsz nappal, és más el sem hagyja a szádat. Aztán azt mondod, én ne minősítgesselek, de te persze megteszed. Hát ebből van elegem. Az a abjom, azt hiszed, valamit megtilthatsz itt másnak úgy, hogy közben te megteszed, azt hiszed, neked szabad az, amit másnak megtiltasz. Pont olyan vagy mint a vezéred!
Előzmény: druzsba (702)
bubus Creative Commons License 2008.07.09 0 0 737

A demokráciát Európában a balkánon kezdték el legelőször épiteni.

A európai alkotmányosság kezdetei az angol Magna Chartára és a Magyar Aranybullára vezethetők vissza.

A trianon előtti magyarország demokratikusabb volt az akkori franciaországnál és a benelux országoknál, a lakosság nagyobb hányadányak volt szavazati joga.

Ne magyarázzuk már be ezt az örökös demokrácia deficitet, aminek nincs reális történelmi alapja.

PinaBubus

Előzmény: La Rosa (735)
La Rosa Creative Commons License 2008.07.09 0 0 736
Még a felvonulókat megdobálni is.
Előzmény: feketekavics (726)
La Rosa Creative Commons License 2008.07.09 0 0 735

Nem kapásból rendes.

A demokráciát Nyugat-Európában nem húsz éve kezdték el építgetni. Egyes országokban háromszáz, négyszáz éve bíbelődnek vele, és nekem úgy tűnik, hogy nem sikertelenül, mert náluk már működik is.

De meg kellene érteni, hogy vannak dolgok amiket nem lehet hipp-hopp megcsinálni.

Gyorsan legfeljebb befosni lehet, vagy leesni a fáról. Amihez időre van szükség, annak meg kell adni az időt. Az angol golfpályák, és parkok gyepszőnyegén hosszú évtizedeken keresztül birkákat legeltetnek, azért lesznek olyanok, amilyenek.

Hidd el nekem, ha valami jót akarsz csinálni annak meg kell adni a módját.

Bele kell nyugodnunk abba, hogy annak a demokráciának aminek most raktuk-rakjuk le az alapjait, talán majd az unokáink lesznek a haszonélvezői.

Ne basszuk már el az ő jövőjüket is. Legyen nekünk elég az, hogy a mienket elbaszták. 

De ha neked a Balkán, vagy Szomália jobban tetszik, lelked rajta.

Előzmény: Törölt nick (723)
alnevem Creative Commons License 2008.07.09 0 0 734
Tévedtem, ez már nem gyógyítható.
Előzmény: fotósember (731)
alnevem Creative Commons License 2008.07.09 0 0 733
Gyógyítható a betegséged, menj pzscihiáterhez.
Előzmény: fotósember (732)
fotósember Creative Commons License 2008.07.09 0 0 732
Régebben a kátrányos falú közös férfivécékben mindig voltak férfiak, akik mimelve a WCzést, oldalra bámúlva lesték a mellettük álló f..kát. Na aki ilyet látott, az biztosan nem örül egy meleg-ünnepnek!
fotósember Creative Commons License 2008.07.09 0 0 731
" És miért is lettek odarendelve a rendőrök? Nem véletlenül a tomcatbudaházytoroczkai-féle kurucbrigantik fenyegetései és molotovkoktélos terrorakciói miatt? "

Kedves Ecsém! Nem tünt fel neked, hogy az általad emlitett jobbosnak titulált provokátoroknak semmi bajuk nem lesz soha, nem veri őket a rendőrség és nem zárják be őket. Nyugodj meg ők részei a Gy. F. féle aljas riogató taktikának, ők azok akiktől megretten az állampolgár és azt mondja, inkább maradjon ez rossz kormány! Néhány százan vannak ezek, kirendelt fizetett provokátorok.
Előzmény: alnevem (729)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.09 0 0 730

Rendes fizetésed csak akkor lesz, ha nyugat-európai módon is gondolkodsz :-)

Az elfogadás is hatással van a munkateljesítményre is.

Előzmény: druzsba (725)
alnevem Creative Commons License 2008.07.09 0 0 729

És miért is lettek odarendelve a rendőrök? Nem véletlenül a tomcatbudaházytoroczkai-féle kurucbrigantik fenyegetései és molotovkoktélos terrorakciói miatt?

Előzmény: druzsba (709)
druzsba Creative Commons License 2008.07.09 0 0 728
Mivel nem tudtál válaszolni a köpködésre, úgy érzem, hogy segítenem kell neked.

El kellene olvasnod Israel Shahaknak, a Jeruzsálemi Héber Egyetem néhai, holokauszt túlélő professzorának egy írását, a keresztény jelképek köpködéséről és rájössz, hogy szorosan kapcsolódik a meleg papiruhás felvonuláshoz:

http://www.jerusalemites.org/crimes/crimes_against_christianity/41.htm

"A keresztény vallási jelképek meggyalázása a judaizmusban régi vallási kötelesség. A keresztre, különösen a feszületre köpni, és köpni, ha egy zsidó egy templom mellett halad el, kb. i.sz. 200-tól kötelező a vallásos zsidók számára."
Előzmény: Törölt nick (550)
druzsba Creative Commons License 2008.07.09 0 0 727
Addíg amíg korházakat, mentő állomásokat szüntetnek meg pénzhiány miatt, addíg egyikre se legyen pénz, főleg ne buzi parádéra költsük az adófizetők pénzét, amikor gyerekek éheznek az országban és akkora jólét, hogy az ország kilncvenvalahány százaléka el van adósodva!!!
Előzmény: Harriett Potter (710)
feketekavics Creative Commons License 2008.07.09 0 0 726

Ilyen felvonulásnak ott van értelme--létjogosultsága, ahol egyébként rettegniük kell, megalázzák fenyegetik és verik őket, kicsapják az iskolából, a munkahelyről.

Magyarország nem ilyen hely.

Itt már mindent szabad.

_FK

druzsba Creative Commons License 2008.07.08 0 0 725
A rendes fizetésüket kellene előbb átvennünk, nem a buzi felvonulásokat szerintem. :(
Előzmény: Törölt nick (723)
druzsba Creative Commons License 2008.07.08 0 0 724
Mint már mondtam, találkoztam már buzikkal.
Dolgoztam is már náluk. ÉS! képzeld el, hogy nem kezdtem el őket kővel dobálni! :D
Egyedüli bajom az volt velük, hogy a (többszázezerforintos) kutyáik miatt olyan büdös volt a lakásban, hogy nem lehetett csak nyitott ablaknál dolgozni télen, de még 2 nap múlva is éreztem az orromban a bűzt.
Egyik ismerősöm a szomszéd lépcsőházban lakik és tőle tudom, hogy az egész lakótelep tudja, hogy buzik és évek óta együtt élnek, nem bujkálnak, senki sem bántotta őket!!!

Több TV-s hirességről terjeng, hogy buzi, de egyik sem panaszkodott még, hogy emiatt valami hátránya, bántódása is lenne. :D
Gondolom Te még egyikről sem hallottál ilyet?!

Előzmény: Harriett Potter (722)
Harriett Potter Creative Commons License 2008.07.08 0 0 722

Nem kell tudnom, de milyen dolog már úgy élni a pároddal egy lakásban, hogy a szomszédokkal azt kell elhitetned, hogy csak albérlőtársak vagytok és mindig arra ügyelni, nehogy valamiért gyanakodjanak, mert mindig akadhat egy szomszéd aki cirkuszt csinál.

Nem láttam, hogy valaki nemi aktust imitált volna, de ha már itt tartunk, akkor a Budapest Parádén is vannak dolgok. Vagy láttál már egy nagyobb felvonulást, ahol még durvább dolgok is előfordulnak? Lányok, fiúk szinte meztelenül. Na nem mintha ez engem egy kicsit is zavarna, de ilyen alapon az ellen is szólalj fel, ha egy csajon nincs melltartó és tangában táncol valamelyik kamion tetején egy rúdnak dörgölőzve, valamelyik gyereket az is összezavarhatja.   

Előzmény: druzsba (721)
druzsba Creative Commons License 2008.07.08 0 0 721
Miért is kellene neked tudnod, hogy hol vannak?
A kutyát nem érdekli rajtad kívűl a tartozkodási helyük!

Láttam már igazi meleget! szerintem bohócul nézett ki és ennek megfelelően csak nevettek rajta az emberek, de ettől függetlenül mindenki barátságosan viselkedett vele, senki sem bántotta és Ő sem bujkált!
Egyszerűen nem kell keresztűl vonulni a városon vallásgyalázó öltözékben, meg nemi aktust szimulálva, mert ezt még nem buziktól sem biztos, hogy tolerálná a társadalom!!!

Ezzel a viselkedéssel nem fogják elfogadtatni a másságukat.
Nem hiszem, hogy a buziságnak ez a viselkedési forma lenne a lételem, amit ezeken a felvonulásokon mutatnak nekünk ezek a provokátorok!
Előzmény: Harriett Potter (718)
La Rosa Creative Commons License 2008.07.08 0 0 720

"A 2006 őszén a lakosság összetétele tekintetében reprezentatív mintákon lekérdezett Eurobarometer 66 (N=29 152) eredményei szerint az Európai Unió 25 tagországában a 15 évnél idősebb válaszadók 44%-a értett egyet azzal, hogy a homoszexuálisok házasodását egész Európában engedélyezni kellene. A kérdést Hollandiában (82%), Svédországban (71%) és Dániában (69%) ítélték meg a legpozitívabban, míg a ciprusi (14%), a lettországi (14%) és a romániai (11%) válaszok voltak a legelutasítóbbak. Magyarországon a válaszadók (N=1005) 18%-a értett egyet ezzel a kérdéssel."

Ha a Nyugat-Európaiak tudnak megengedően viselkedni, talán nálunk is el lehet gondolkodni komolyabban a kérdésen. 

druzsba Creative Commons License 2008.07.08 0 0 719
Szerintem pont erről beszéltünk itt sokan!

Nem a másokkal van itt a baj, mint eddig sem volt senkinek sem baja a buzikkal!!

De az, már kicsit sok szerintem, hogy pávatollal a seggében, papnak öltözve kereszutűl a városon!!!

Ha nem buzi lenne, akkor is megdobálnák a normális emberek!!!!

"Engem jobban feldühít, mikor olyan emberek vallják magukat kereszténynek, akiknek nem kellene Istenre hivatkozni, ha lenne lelkiismeretük"

Azt ugye tudod, hogy a hitgyülibe nagyon sok ilyen magát mostmár zsidó-kereszténynek valló, mai napig is massziv bünöző/politikus jár lelkesen. :D

A Mortimer féle szerencsétlen Józsika is véletlenül pont a HITGYÜLIBE jár és a "család"ja sem éppen nevezhető tisztességes állampolgárnak. :D

Előzmény: Harriett Potter (715)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!