Szia, nekem lenne egy használt Sony alpha A350-esem eladó ha érdekel, annyi a probléma, h most Ausztriában vagyok áprilisig és itt van a gép velem. irj emailt ha érdekel tommee82@gmail.com
Nekem egy Sony Alpha DSLR-A330 gépem volt, amit nagyon szerettem. (korábbi Minolta gépem miatt maradtam a márkánál) Egyszer javítani kellett 60ezerért, most hogy megint tönkre ment férjemtől kaptam egy másik gépet. Egy Nikon D 3400-at . Valahogy nagyon nem boldogulok vele, annyira más mint a Sonym volt. Nem szeretem a színeit, idegesítőek a funkciói... Arra gondoltam, hogy keresek használtan egy Sonyt amit már megszoktam, szeretek. Használt Sonyk közül mik a tapasztalatok? Melyiket ajánlanátok? Hol lehetne körül nézni?
Lett egy ilyen gépem. Még ismerkedem vele, felfedezni vélek a régi, Minoltás időkben kialakult egyediségeket :D (a Dimage 7i-t nagyon szerettem), de amúgy meglepően jó kis gép ez, elkészült fotók tekintetében. Most a 18-70-es gyári optika van rajta, lehetne kicsit fényerősebb, de összességében egészen jó kis gépnek+optikának tűnik, ahhoz képest, hogy belépő modell. Főleg utazós gépnek vettem, szóval ilyen megközelítésből írom ezeket, és mivel filmre fotózok legszívesebben, a körömnyi optikájú, akár néhány éves bridge gépektől is sírhatnékom van, azokhoz képest ez maga a szabadság. Talán kicsit nagyobb telét elviselnék még, láttam, hogy létezik 16-105-ös Tamron hozzá, talán az elég is.
Milyen nyűgjei lehetnek a gépnek, mennyire van tapasztalat a hibáiról? A régebbi A-s sorozat IS-sel összefüggő bajait örökölte? Illetve, a manuális objektívekkel van rendes fénymérés (erre majd biztos kapok választ, ha a kezelésit átböngészem..)?
Sziasztok, Sony A300 gépemnek valami autofocus problémája van. Teljesen megbízhatatlanul működik. 18-55-ös kit obi és egy fix 50-es minoltát használok.
Segítséget kérnék: egy fotós barátom A300-as gépe esett, a gép működik , de az LCD kijelzője csak fehéren világít . Ezzel a problémával hová forduljon, ki tudná javítani?
Valaki találkozott már olyannal hogy a gép nyitott vakuval sötét képet csinál? Villan, de a kép teljesen sötét. Valamint hogy a négyirányú tárcsával lehet fókuszálni, exponálni. Mi lehet a baj? Ja és hol érdemes javíttatni?
Nemrég meghibásodott SONY a 350-es gépem. Az objektív foglalat alatt, a rekeszbehúzó alkatrészt tartó görgők közül az egyik eltűnt. A képen látható 3 apró, szürke görgő közül az, amelyik a bal alsó sarokhoz esik legközelebb.
Kérlek benneteket, ha valakinek van ilyen alkatrésze, tud szerezni, vagy van reménytelen fényképezőgépe, amelyből nem sajnálná odaadni ezt az alkatrészt, kérem értesítsen!
Gyakorlatilag emiatt nem tudom használni a gépet :(
További aggályom, hogy a a gépet tanulmányozva van még egy (tehát összesen 4) görgő hely. Ebből azt gondolom, hogy összesen 4 szürke görgő szükséges és nekem csak kettő van. Tehát két kis szürke görgőt kérek!
nna azt nekem a gép tetején egy külön gombbal lehet állítani, a sorozat felvételnél, ott van egy lehetőség egy olyan, hogy "BRK C 0.3 EV" ezt sem tudom kiválasztani...
Az a helyzet, már régen eladtam a gépet és pontosan nem emlékszem hol is... de ahol az egyes , a sorozat, a 2mp, a 10 mp időzítést állíthatod ott a végén van a távirányító lehetőség is.